rwach110 0 Опубликовано 15 марта, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 марта, 2011 (изменено) BASSBIN сказал: рвач если тебе не срочна продажа пигибека..я бы его забрал.но чуууть позже)Ок. телефон бачив у субаристів. Изменено 15 марта, 2011 пользователем rwach110 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BASSBIN 0 Опубликовано 15 марта, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 марта, 2011 оби доби) доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
rwach110 0 Опубликовано 17 марта, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 марта, 2011 BASSBIN сказал: оби доби)Сорі. Не догнав, шо воно означає. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BASSBIN 0 Опубликовано 17 марта, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 марта, 2011 это значит окей..я наберу как появится свободные деньги) тел твой записал) доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
rwach110 0 Опубликовано 17 марта, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 марта, 2011 За останні два дні зроблено наступне. З машинки товариша окуратно скутив мех. буст-контролер. Окуратно розібрав і прозрів від простоти побудови даного девайса. Кілька телефонних дзвінків, і легка пробіжка на завод до токаря. Плюс по блату, скидка і запчастина вартістю в 50у.е. в мене в руках за 50 грн. Весь смак припав на момент установки мех контролера. Але всеж таки домучив. Далі тести. Їду, а воно не дує, підкручую, не дує, розбираю, витираю стружку, роздупляюсь як має бути правельно, міняю два шланга місцями(на фото перекручений шланг), вибираю шайбу з вестгейта, і вуаля, машинка поперла веселіше. Далі повністю перекриваю вихід і виходить надув 0,8-1, страшно, хлопки в глушак, але весело. Та на цей раз здоровий глузд переміг, виставив максимум 0,6 на третій передачі, при обертах десь в районі 5000. Доречі, що мене здивувало, так це те, що на буст машина почала виходити раніше, при 3000 тик вже 0,1-0,2 а не при3500, і ці дані ше й міняються відносно умов ізди. Хто може прокоментуйте чому так, бо ще не дочитав літературу. Також прикорячив до машини ще одну фабулу ......Знаю- не бренд, але вже додаткова інфа...Заміри проводив не ним, хоча,його дані чітко співппадають з апексі. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BASSBIN 0 Опубликовано 18 марта, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 марта, 2011 ну блин респект за креатив) доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Fahrer 1 Опубликовано 18 марта, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 марта, 2011 Автор, сфотографуй будь ласка 2110 в сонячний день. Невже в твоєї колір, як у моєї?! Ніколи не зустрічав такого кольору, хіба що на драйві є одна. Крім того, завжди хотів побачити, як би на моїй дивилися диски білого кольору. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
rwach110 0 Опубликовано 18 марта, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 марта, 2011 Fahrer сказал: Автор, сфотографуй будь ласка 2110 в сонячний день. Невже в твоєї колір, як у моєї?! Ніколи не зустрічав такого кольору, хіба що на драйві є одна. Крім того, завжди хотів побачити, як би на моїй дивилися диски білого кольору.Гаразд сфоткаю, лише давно вже сам не зустрічав сонячних днів, а колір дійсно не Снігова королева. Можливо такий як і в тебе. Білі диски виглядають значно агресивніше. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
rwach110 0 Опубликовано 21 марта, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 марта, 2011 Тим хто цыкавився мех контролером намалював схемку Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Do_sancho 1 Опубликовано 21 марта, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 марта, 2011 Не обычный бортовик....молодец! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти