rwach110 0 Опубликовано 14 января, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 января, 2011 (изменено) По порядку: 1. В товариша на машині таксі(кредитній, і не його особистій) стояла 16кл. голова-могарич і мій перекид. бюджет приблизно 300грн. З проблем - болти тонші на 16 кл головці, а значить і на його блоці. Вирішення полягае в переточці болтів з 8кл мотору і в подальшій термічній обробці(затяг моментом в 10кг витримало). 2. Планів що зробити було багато, модне атмо, чи бюджетне турбо. Вибір впав на турбо-бо є куди рости. В звязку з недуже сприятливими фінансовими умовами всежтаки почав збір запчастин. В одного знайомого саабіста випадково завалялась турбінка від ауді 2,2турбо, вони хотіли її вклеїти на сааб і чомусь передумали. Дісталась вона мені на багато дешевше ніж на розбірці- 500грн. ідеальний стан а на розбірці вона коштує від 120 до 150, 180уе. 3. На момент придбання турбо, по пункту 1 була лише домовленість, тому було вирішено зварити колектор. На заводі в знайомого токаря замовив фланці, виготовити вирішили по прокладках(45грн.). На ринку придбав згони 14шт 36труба(84грн.), 3шт 54труба(24грн.). В того ж токаря знайшлось декілька шматків додаткової труби. Комплект фланців обійшовся в 350 грн з фланцями на ресивер. Благо всемогучий ГУГЛ показав які вони ті колектора, про форум знав тоді, але користувався чомусь лише гілкою - Купи Продай. Колектор виставив і поприхвачував досить швидко, довше проміряв довжину каналів(розбіжність приблизно 1 см.). Обварював на заводі в заводськиж умовах, напівавтоматом на 380 вольт(50грн.). 4. Коли колектор був готовий вирішив зайнятись поршнями. Поршні автрамат 21213 82,0 (220грн.), проточка виборки дуже тоної (чито 50, чи 80грн, вже не памятаю). 5. Піля чергової дуристики по дорозі накривається коробас(механізм включення і робота 600грн.). Паралельно і перекидається голова, що було великою помилкою. ДРУЗІ НЕ ЗАТІВАЙТЕ НІЧОГО ГРАНДІОЗНОГО НЕ ЗІБРАВШИ ПОВНИЙ СВАП КОМПЛЕКТ БО БУДЕТЕ ЯК Я, ВЖЕ ДВА МІСЯЦІ ПІШОХОДАМИ. Тут і почались такзвані підводні камені, блок без маслофорс, фланці покручені заслонка впирає в вентилятор, турба в кришку клапанів(добре що розвертаеться). Форси просверлив і запресував сам, турбу, а вірніше колектор до турби підігнав і мабуть як і більшість з нас натершись каменем фланці пішов до фрезеровщика і зпланував площини(60грн). Ніби все добре та звернувся до пана Гугла і догнав, що треба вестгейт. 6. Вестгейт від ауді 2,2т 10кл. на розборках приблизно 300 грн. мій 200, бо купував там де купую постійно по роботі залізо. Як покласти, ось питання. Логічно поставити так, щоб був менший поріг при проході газів до крильчатки турбо. Вірно чи ні, не знаю, але зробив пиблизно так. Після глобальних роздумів зняв турбо, приміряв де його покласти, замовив знову фланці під вестгейт, у гаражі прихватив і на заводі обварив(50грн.). 7. Вже двигун зібраний взявся до кулера і пайпів. кулер з ескорт турбодизель, маленький, бюджетний(130грн.), одним словом, такий як я хотів. Труби з глушаків, патрубки ЗІЛ, ГАЗ і тд. і тп.(150грн.) На даний момент потрібен ще байпас форси насос, і все це настроїти. так він стоїть на ауді і ще декілька фото машини. Изменено 15 января, 2011 пользователем rwach110 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BASSBIN 0 Опубликовано 15 января, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 января, 2011 мего жесткий кастом)) доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ABo 0 Опубликовано 15 января, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 января, 2011 Будет самый бюджетный турбо-мотор. Вот только кто возьмется настраивать все это icq: 365053562 e-mail: abo@inbox.ru mobile: +380504434541 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
rwach110 0 Опубликовано 15 января, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 января, 2011 Будет самый бюджетный турбо-мотор. Вот только кто возьмется настраивать все это А що тут незвичайного, крім того, що все зроблено своїми руками. Стосовно настройки, якщо не буде кому, то прийдеться навчитись чомусь новому(методом проб і помилок) мені це не вперше.Доречі замовив форсунки з вольво турбового - 310сс. На перший час повинно вистачити(85уе). Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
rwach110 0 Опубликовано 6 февраля, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 февраля, 2011 Всім привіт знову. Оклигавшись після свят, та зібравши трохи грошей придбано байпас від сті та форси з вольво турбового.(покищо не пофоткав.) Попри основну роботу пофарбував пайпінг, і шукаю термобінти. також домовився стосовно настройки. Комп вишлю на прошивку грубу, а чому саме грубу? бо вирішено було встановити такзваний пігібек греді е менедж.(також вже домовлено.) Ввечері викладу фото, і декілька фоток машин, шо я роблю. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BASSBIN 0 Опубликовано 6 февраля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 февраля, 2011 (изменено) ппц..ты жжеж)пигибек там НАХ! ненадо)лучше бы эти деньги вложил во что то толковое) ты вроде и экономишь в тоже время и влаживаешь деньги в безталков вещи! ну а за труды респект) Изменено 6 февраля, 2011 пользователем BASSBIN доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
rwach110 0 Опубликовано 6 февраля, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 февраля, 2011 (изменено) ппц..ты жжеж)пигибек там НАХ! ненадо)лучше бы эти деньги вложил во что то толковое)ты вроде и экономишь в тоже время и влаживаешь деньги в безталков вещи!ну а за труды респект)дякую за респект. пігібек знайшов не дорого, і вбудь-який момент його скину за свої лаве, вирішено зашити комп по існуючих даних, а пігібек відлагодить точність. Такий варіант самий бюджетний на даний момент(як дивно це б не прозвучало). Плюс повчуся трохи. Изменено 6 февраля, 2011 пользователем rwach110 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BASSBIN 0 Опубликовано 6 февраля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 февраля, 2011 цена выкатки авто стоит 300у.е паталок..стоит ли та обля всего этого?а так дал человеку он приехал настроил и уехал) у тебя есть январь это отличный мозг который шьетсо! вот у мну в ГТ да и во всех остольных с этим очень большая проблема..и тогда юзают пигибек..и то он не дает полного контроля...на сколько мне известно именно в пигибеке е менедж нет автокореекции по детонации)))а это иногда очень надо) доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Кузьма 121 Опубликовано 7 февраля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 февраля, 2011 вот у мну в ГТ да и во всех остольных с этим очень большая проблемаСтавится Январь и все настраивается! 067-944-1840 Viber, 063-960-3274 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
rwach110 0 Опубликовано 7 февраля, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 февраля, 2011 навряд чи вкладусь в 300 уйо.(дорого туди-сюди, робота, пожувати, ночувати, цигарки ітд. ітп.) Цей варіант по моїх підрахунках вже дешевший, а що буде побачимо. Мав викинути фото з роботи. але отримав посилочку, очі загорілись і забув фотик. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти