Мой сегодняшний штраф!

Рекомендуемые сообщения

Вот насчёт удвоения штрафа в той статье ничего не написано...((( щас ещё раз перечитаю может пропустил...

если я ниче не путаю - то в двойном размере только если исполнительная взыщет в принудительном порядке. т.е. если исполнительная конфисует твое имущество и продаст его с молотка то тогда удержат в двойном размере.

и фсе.

а так, если есть время - бери шаблоны с нета, катай бумаги и вперед.

мы за тебя!

:)

Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба.

095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA

073-483-47-87.

Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба

ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка!

Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.)

СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15

• Ответов 71
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Читаю сейчас это http://pravovik.blogspot.com/2009/01/blog-post_15.html

Тут написано "У відповідності до ч.5 ст.288 КУпАП особа, яка оскаржила постанову у справі про адміністративне правопорушення, звільняється від сплати державного мита. Проте, КАСУ передбачає сплату заявником судового збору, а не державного мита. Так, згідно ч.1 ст.89 КАСУ особа, яка звертається до адміністративного суду із позовною заявою … повинна сплатити судовий збір. Крім того, в КУпАП зазначено про звільнення від мита лише при оскарженні постанови, а в нашому випадку мова йде про позов, а не скаргу (див.-Форма оскарження). Таким чином, виходячи із цих підстав, сплата судового збору є обов’язковою."

Вот насчёт удвоения штрафа в той статье ничего не написано...((( щас ещё раз перечитаю может пропустил...

Удваивается это если тебе исполнительная служба принудит оплатить, мне звонили через 3 месяца после получения штрафа, когда он уже был давно отсужен.

Держмыто = 5 грн с копейками.

0636 999 4O7

d0JOAl4qO4g.jpg

Кто что скажет по поводу шаблонного иска в конце этой статьи http://pravovik.blogspot.com/2009/01/blog-post_15.html стоит с ним идти в суд?

Нормальный шаблон, подгоняйте под себя, сверьтесь со статьями, и давайте на просмотр, но не тяните у вас всего 10 дней с момента получения постановы!!!!

rrzx.gif

rrzr.gif

rwpx.gif

Нормальный шаблон, подгоняйте под себя, сверьтесь со статьями, и давайте на просмотр, но не тяните у вас всего 10 дней с момента получения постановы!!!!

А что там подгонять под себя? Перечитал несколько раз, вроде только свою дату, номер постановы и ФИО вписать... Или надо что-то ещё?

И ещё такая вот тема, ГИшник не вписал свою фамилию в постанову и в протоколе тоже нету, в потанове написано просто Сергей Александрович а фамили нету, чё теперь делать по этому поводу? На кого иск писать?))))

А что там подгонять под себя? Перечитал несколько раз, вроде только свою дату, номер постановы и ФИО вписать... Или надо что-то ещё?

И ещё такая вот тема, ГИшник не вписал свою фамилию в постанову и в протоколе тоже нету, в потанове написано просто Сергей Александрович а фамили нету, чё теперь делать по этому поводу? На кого иск писать?))))

по идеи, неправильно заполненный протокол не является законным документом предъявить тебе какое-либо нарушение. Т.е. заполняя неполностью сотрудник ГАИ пытается что то скрыть, надо как то и в эту сторону поднадавить.

В оба протокола ??? или в протокол нарушения ??? ты оспариваеш протокол на аминистратывне стягнення, если там есть фамилия тогда пиши ее в иске... если нету ни в одном ни в другом, тогда там другая история, это уже неправильно заполенный протокол. Сколько дней осталось ?

В шаблоне я бы еще дописал "почему" я не согласен с постановую т.е. (сломался, плохо стало, был вынужден сделать остановку,), все таки как-то на бумаге заверенной канцелярией лучше чем устно судье в ухо, про парковщика лучше ничего не говори.

Изменено пользователем шурег

0636 999 4O7

d0JOAl4qO4g.jpg

Солом’янський районний суд

м. Києва

03680, м. Київ,

вул. М. Кривоноса, 25

Позивач: Вася Пупкин

м. Київ, Солом’янський район,

вул. А. Стражеско , 45-а кв. 901

тел: свой

Відповідач: Музиченко Віктор Вікторович,

Інспектор ДПС ВДАІ

Шевченківського ВДАІ у м. Києві

вул. Старовокзальна, 12, м. Київ, 01032

тел. +38 (044) 249-04-29

Переделать под свое

АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ

(на постанову АА № 000000 по справі про адміністративне правопорушення від ___________ року)

________________ року, постановою АА № 000000 по справі про адміністративне правопорушення, інспектором адміністративної практики ВДАІ м. __________ , ПІБ_________________, було накладено на мене, ПІБ________________, адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 280 (двісті вісімдесят) грн., за зупинку автомобілем марки БМВ д.н.з. ВС 00000 ТС, власником якого я являюсь, в зоні дії дорожнього знаку 3.34 д.1 «Зупинку заборонено».

З вищевикладеною постановою не погоджуюсь, вважаю її незаконною, необґрунтованою та такою, що підлягає скасуванню з наступних підстав.

Основним для вирішення справи про притягнення особи до адміністративної відповідальності є встановлення складу правопорушення. Відповідно до ст.9 КУпАП адміністративним правопорушенням (проступком) визначається протиправна, винна (умисна або необережна) дія чи бездіяльність.

Діяння повинне бути винним, а саме суб’єктивна сторона складу адміністративного правопорушення характеризується умислом або з необережності.

Адміністративне правопорушення визначається вчиненим умисно, коли особа, яка його вчинила, усвідомлювала протиправний характер своєї дії чи бездіяльності, передбачала її шкідливі наслідки і бажала їх або свідомо допускала настання цих наслідків.

Адміністративне правопорушення визначається вчиненим з необережності, коли особа, яка його вчинила, передбачала можливість настання шкідливих наслідків своєї дії чи бездіяльності, але легковажно розраховувала на їх відвернення або не передбачала можливості настання таких наслідків, хоч повинна і могла їх передбачити.

У моїх діях, які кваліфікуються за ч.1ст.122 КУпАП відсутній склад правопорушення, адже відсутня суб’єктивна сторона вищевказаного складу адміністративного правопорушення. Винних дій я не вчиняла, оскільки це була вимушена зупинка з невідомих мені причин машина зупинилась і я не мала можливості її завести тому для уникнення аварійної ситуації на дорозі та для нормальної можливості руху транспорту на даному участку дороги, мною вчинено вимушену зупинку на боковій частині, щоб не заважати руху транспорту.

Машина зупинилася та був заблокований центральний замок, я включила аварійну світлову сигналізацію та поїхала на станцію технічного обслуговування для того, щоб привезти спеціаліста. В час моєї відсутності, працівники автоінспекції порахували мою аварійну зупинку за адміністративне правопорушення та наклали адміністративне стягнення. Таким чином, в моїх діях відсутня суб'єктивна сторона (умисел або необережність) складу правопорушення передбаченого ч.1.ст122 КУпАП.

В момент моєї вимушеної зупинки, зі мною в машині перебував мій чоловік, ПІП___________ та його товариш ПІП_________________, які можуть підтвердити той факт, що зупинка була вимушена і що була ввімкнена аварійна світлова сигналізація. Переделать

Взагалі вчинене мною діяння не підпадає під кваліфікацію адміністративного правопорушення передбаченого диспозицією ч.1 ст.122 КУпАП.

Згідно оскаржуваної постанови мною нібито порушено п. 3,34 д.1 ПДР України, хоча при винесенні даної постанови інспектор ДАІ не врахував інших положень ПДР України, а саме пп. 9.9 «а» та 15.14, де вказується про можливість вимушеної зупинки, що не є порушенням ПДР, а саме:

Пункт 9.9. ПДР України:

• Аварійна світлова сигналізація повинна бути ввімкнена:

• а) у разі вимушеної зупинки на дорозі;

Пункт 15.14 ПДР України:

• У разі вимушеної зупинки в місці, де зупинку заборонено, водій повинен вжити всіх заходів, щоб прибрати транспортний засіб, а за неможливості це зробити — діяти згідно з вимогами пунктів 9.9-9.11 цих Правил.

У моєму випадку було здійснено вимушену зупинку і це не слід розцінювати, як порушення ПДР та кваліфікувати діяння як адміністративне правопорушення.

Крім того слід врахувати те, що працівниками ДАІ було порушено також вимоги(правила) встановлені КУпАП.

Було порушено вимоги статті 247 КУпАП, а саме працівники ДАІ не застосували даної статті і незаконно притягнули мене до адміністративної відповідальності, а навпаки інспектор зобов’язаний був закрити провадження, оскільки відсутній склад адміністративного правопорушення.

Отже, вищенаведене свідчить, що мною не було вчинено адміністративного правопорушення та мене незаконно притягнули до адміністративної відповідальності.

Згідно ст.7 КпАП ніхто не може бути підданий заходу впливу в зв’язку з адміністративним правопорушенням інакше як на підставах і в порядку, встановлених законом. Провадження в справах про адміністративні правопорушення здійснюється на основі суворого додержання законності. Застосування уповноваженими на те органами і посадовими особами заходів адміністративного впливу провадиться в межах їх компетенції, у точній відповідності з законом. Але у моєму випадку не можна взагалі говорити про законість застосування адміністративного стягнення, адже постанова винесена без моєї участі у справі. Свідчення цього відсутність підпису на постанові в графі «підпис особи відносно якої винесено постанову».

Відповідно до ст. 287 КУпАП постанову по справі про адміністративне правопорушення може бути оскаржено особою, щодо якої її винесено.

Відповідно до ст. 288 КУпАП постанову може бути оскаржено в районний, районний у місті, міський чи міськрайонний суд, у порядку визначеному КАС України, з особливостями встановленими КУпАП.

Враховуючи викладене, керуючись п.п. 9.9, 15.14 ПДР України, ст.ст. 287-289, 291-293 КУпАП, ст.ст. 6, 74, 104-106, 107 КАС України, -

ПРОШУ:

1. Прийняти адміністративний позов до розгляду.

2. Скасувати постанову АА № 000000 по справі про адміністративне правопорушення від ___________року, а справу закрити.

3. Завчасно повідомити мене про час та місце розгляду справи, з метою надання мені можливості взяти участь у судовому засіданні.

4. В якості забезпечення адміністративного позову, в порядку ст. 117 КАС України, зупинити дію постанови АА № 000000 по справі про адміністративне правопорушення від ______________ року, до вирішення справи в суді.

ДОДАТКИ:

1. Доказ сплати держмита;

2. Копія протоколу про адміністративне правопорушення АА № 107380;

3. Копія Постанови в справі про адміністративне правопорушення АА № 435699;

4. Копія паспорту;

5. Копія посвідчення водія;

6. Копія свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу;

7. Копія апеляційної скарги та доданих до неї матеріалів для відповідача.

«___»_______________20__року

ПІП_______________

такой лутше, т.к. иск от женского лица, меределать под свое :lol: .

Изменено пользователем шурег

0636 999 4O7

d0JOAl4qO4g.jpg

Копии по кол-ву сторон, тоесть суд и менты, здесь бы было неплохо дописать, что действовали согл ст.18 КУпАП, типа обстоятельства непереборной силы и в ПДД есть про это только под рукой счас нету, и слова "оскилькы" поменяйте на так-як, тому що, это более правильно для деловой речи. Удачи!

4. В якості забезпечення адміністративного позову, в порядку ст. 117 КАС України, зупинити дію постанови АА № 000000 по справі про адміністративне правопорушення від ______________ року, до вирішення справи в суді.

4. Копія паспорту;

5. Копія посвідчення водія;

6. Копія свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу;

Это лишнее. Изменено пользователем tigrazloy

rrzx.gif

rrzr.gif

rwpx.gif

В постанове Имя отчетво а в протоколе вообще накалякал что-то непонятное и в конце тоже Сергей Александроыич, типа ДСП что-то там в этом роде почерч хуже чем у меня даже...)))) Даже не знаю на кого теперь писать , на Сергея Александровича чтоли)))) МОжет отсканить сами посмотрите на это чудо.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти