Рекомендуемые сообщения

Доброго всім часу суток. Ну ось у Вашом товаристві прибло на одне зубильце більше.

Діло було так: взагалі як і всім мені давно хотілось стать автолюбителєм но складались обставини, шо якось невиходило то бабосів не хватає то сильної необхідості небуло, ну вминулому році моїй родині, як то кажуть прибуло (нас тало 4) топитання про власний засіб пересування тало на ребро. І тут трохи підзбиравши грошенят, чуть підтрусивши батьків я почав вибір і пошук авто. Попросивши допомоги у товариша з моєї роботи, він 10 років баригував автомобілями, почав вибирати. дививя всевозможні вази від 2101 до 99, кадети, сієрри, чесно кажучи вже достало вибирати на мій скромний бюджет получались одні зламки і гниляки. І так перелопативши декілька інонімців їх кандидатури було знято( та й душа чесно кажучи до них нележала). Почали переберати серед вазів. Передивившись біля 10 авто я був в шоці люди такі зламки намагаються продати.

Трохи передивившись і попробувавши поїздити на 2107 у кума я задній привід теж відкинув, воно не помені. Тоді я вирішив тільки передньопривідні ваз, превагу надавав 2108"мрія дитинства". Чесно кажучи попадались непогані авто, після ремонту поварки перекрасики но мій колега, виходячи з власного досвіду заняття даним ділом рекоендував знайти машину в орегіналі, бо невідомо як її зробили, а так ти нічого не побачиш І одного прекрасного дня переглдаючи оголошення побачив мою майбтуню машину, зізвонившись з продавцем взявши свого колегу поїхали дивитись, подиввшись, до вечоря я відвіз залог.

І так маємо ваз 2108 1992 року народження, біла, 1,3 карбюратор, 5 ст кпп.

Пробіг якщо вірити продавцю 126 тис. Він другий власник.

мотор 8 тис після кап ремонту, ну незнаю скільки він після кап ремонту, я проїздив біля 3 тис то масла не бере, тягне бадьоро.

Зовнішній вигляд: тюнінг 90рр минулого столяття, при можливості буду обдирати красу.

Після покупки зразу на СТО.

там поміняно пильнік шруса лівого,

правий супорт в зборі, старий підклинював.

термостат

та всі фільтра і масло(ельф напівсентетика).

Ну коротенько все.

І трохи фото.

post-21060-1298705149.jpg

post-21060-1298705180.jpg

post-21060-1298705169.jpg

post-21060-1298705120.jpg

Поздравляю с покупкой и открытием :yahoo: прикольный тазик, короткое крыло супер :good: я жалею что себе поставил длинное(((

мухоубойку ,защиту фар сними :rolleyes:

Хороший ровный тазик!С открытием!

поздравляю с открытием. Удачи в експлуатации

Поздравляю с покупкой и открытием :yahoo: прикольный тазик, короткое крыло супер :good: я жалею что себе поставил длинное(((

мухоубойку ,защиту фар сними :rolleyes:

Дякую!

мухобойку пробував знімати, залишаються слід від скотчу і саморезів, вже відеру літом коли потепліє!

А на рахунок довгого крила, воно мені більше подобається, там і капот кращий можна підібрати, ну поки що залишиться коротке так як нема потреби мінять.

поздравляю с открытием. Удачи в експлуатации

Дякую

Хороший ровный тазик!С открытием!

Дякую

хороший таз-пусть радует!

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти