Любомир 0 Опубликовано 22 февраля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 22 февраля, 2012 поки погода не дозволяє щось робити на вулиці біля машини,приходиться дома бавитись і так від попередніх власників отримав ще один не приємний сюрприз ,а саме дверні карти, вони були прикручені величезними саморізами які практично "знищили" їх вигляд Від саморізів місця де їх прикручували повигинались в середину і не приємно поскрипували Щоб якось виправити ситуацію,було вирішено проклеїти дирки під саморізами частинами сплена 8мм а також краї карт обклеїв невеличким резиновим уплотнітелем з Епіцентру Розумію що виглядає на "колхоз" але зараз не має можливості купляти нові карти Думаю що скрип повинен пропасти Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 22 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 февраля, 2012 (изменено) Вітаю з покраскою, виглядає супер, як з заводу А лаком не покривав? Поліровку будуть робити за окрему плату? Я десь чув, що після покраски потрібно почекати принаймні 3 місяці щоб фарба кристалізувалась (набрала своєї міцності) . Карти добре рівняються, якщо прогріти криве місце зсередини пром феном і надавити в правильному напрямку. Собі так рівняв. Резина з металом також дає скрип, тому краще вибери інший матеріал ІМХО Изменено 22 февраля, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 22 февраля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 22 февраля, 2012 (изменено) Вітаю з покраскою, виглядає супер, як з заводу А лаком не покривав? Поліровку будуть робити за окрему плату? Я десь чув, що після покраски потрібно почекати принаймні 3 місяці щоб фарба кристалізувалась (набрала своєї міцності) . Карти добре рівняються, якщо прогріти криве місце зсередини пром феном і надавити в правильному напрямку. Собі так рівняв. Резина з металом також дає скрип, тому краще вибери інший матеріал ІМХОДякую! Покривав.Поліровка буде через тиждень,а гроші мені вернули із загальної суми і сказали щоб я їх дав коли буду полірувати.Це не металік,щоб так довго чекати.Думаю що 2-3 тижні цілком достатньо.Щодо карт дякую за підказку,при можливості спробую вирівняти.Бачив ти в Антона невеличке замовлення зробив,як твоя машинка,які плани? Изменено 22 февраля, 2012 пользователем Любомир Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zvir 27 Опубликовано 22 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 февраля, 2012 Цвет - класс! Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба. 095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA 073-483-47-87. Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка! Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.) СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 22 февраля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 22 февраля, 2012 Цвет - класс! Дякую старався! Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zvir 27 Опубликовано 22 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 февраля, 2012 Дякую старався!А краски\материалы Новол брал у себя? Мож в личку скинуть почем они у вас?И если не секрет - номер краски какой это? Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба. 095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA 073-483-47-87. Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка! Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.) СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 22 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 февраля, 2012 Дякую! Покривав.Поліровка буде через тиждень,а гроші мені вернули із загальної суми і сказали щоб я їх дав коли буду полірувати.Це не металік,щоб так довго чекати.Думаю що 2-3 тижні цілком достатньо.Щодо карт дякую за підказку,при можливості спробую вирівняти.Бачив ти в Антона невеличке замовлення зробив,як твоя машинка,які плани?В мене карти також на самонарізах - рахую краще ніж ті заводські геморойні пістони. І зняти-поставити карту простіше і не скриплять, стараюсь сильно не затягувати самонарізи щоб потім отвори в металі не розсверлювати під ширші.Так зробив замовлення. Всетаки рішив міняти зад. пружини на нормальні без перемінного витка Трохи перетряхну задню ходову, гляну як поживають аміки, а там буде видно.Весною планую поміняти тормозуху, бо вже почорніла, напевно попередній власник її ніколи не міняв.Прикупив собі тут 13 ковку бу, є трошки бордюрної хвороби от вечорами сижу полірую Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
tazat 0 Опубликовано 22 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 февраля, 2012 красивый цвет вспомнил свою первую машину - 2108 1.3, 4ст КПП цвета "гнилая вишня" 1988г желаю удачи) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 22 февраля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 22 февраля, 2012 А краски\материалы Новол брал у себя? Мож в личку скинуть почем они у вас?И если не секрет - номер краски какой это?Все купляв в себе на ринку,навіть квитанцію зберіг.Зараз закину сюда фотку.Номер 127, знаю що назва там була "Вишня"красивый цвет вспомнил свою первую машину - 2108 1.3, 4ст КПП цвета "гнилая вишня" 1988гжелаю удачи)Дякую Всетаки рішив міняти зад. пружини на нормальні без перемінного витка Я сам замислився,можливо свої задні ППРЗ з перемінним витком поміняти на прості ППРЗБуде мякше і нижче чи ні????Адже майже завжди приходится їздити тільки з одним пасажиром. Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zvir 27 Опубликовано 22 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 февраля, 2012 (изменено) Все купляв в себе на ринку,навіть квитанцію зберіг.дякую.П.С. Интересно просто на скольно реально в химию и краски влезть, вот и собираю инфу о рознице в регионах. Изменено 22 февраля, 2012 пользователем Zvir Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба. 095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA 073-483-47-87. Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка! Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.) СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти