Любомир 0 Опубликовано 30 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2012 абажаю салон ВАЗа, все на саморезах, проклеено, промазано,. перемотано и т.д. )))ну так не всім же їздити на сенсі А машина ця для мене як хобі поза роботою, класно. я десь через тижня 2 буду проходити через подібнедякую респект за пророблену роботу, гарний апарат виходитьдякую ,але ще багато що потрібно доробляти.до всього цього купив,новий тунель та всі кнопочки,переключателі та прикурювач,хоча сам не курю вийшло ось такпоки в пошуках спинки сидіння від ВАЗ 21099 з підголовниками,вирішив замінити пластмасу на кріпленнях на резинові пильники від шарових опорна даний момент достатньо розповів, з понеділка продовжу Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ваз 21083 21 Опубликовано 30 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2012 (изменено) абажаю салон ВАЗа, все на саморезах, проклеено, промазано,. перемотано и т.д. )))в ВАЗах не только салон, но и вся машина на саморезах А машина ця для мене як хобі поза роботою, rolleyes.gifя думаю для большинства тут машины, как хобби Изменено 30 марта, 2012 пользователем ваз 21083 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 30 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2012 в ВАЗах не только салон, но и вся машина на саморезах я думаю для большинства тут машины, как хоббиякось так,але все одно не хочу щоб хтось когось підстьобував Для мене взагалі все що звязано із Ланосом і Сенсом не являється машинами.Не подобаються мені вони і жирна крапка!!!Хоча колись у сім’ї був сенс з салону Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 30 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2012 задній диван краще від балтики візьми, там зовсім подругому все сформовано і підголовники є Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 30 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2012 (изменено) задній диван краще від балтики візьми, там зовсім подругому все сформовано і підголовники єяк це по другому???мені взагалі потрібно тільки спинку з підголовникасм,без пластмаси і ковра.можеш пояснити,буду дуже вдячний Изменено 30 марта, 2012 пользователем Любомир Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
fanat_v08 3 Опубликовано 30 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2012 ну так не всім же їздити на сенсі А машина ця для мене як хобі поза роботою, ты мою 08 вживую не видел.....там такого хобби за 3 года было вложено...тебе не передать словами! И я ж не говорю тебе "срочно продай и купи део" - нравится, ковыряйся... Просто у каждого свой нервный порог и в 1 момент у меня запала планка и я продал - нодоела игрушка, щас новая....чуть поже будет след. игрушка...и т.д. борт Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 30 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2012 ты мою 08 вживую не видел.....там такого хобби за 3 года было вложено...тебе не передать словами! И я ж не говорю тебе "срочно продай и купи део" - нравится, ковыряйся... Просто у каждого свой нервный порог и в 1 момент у меня запала планка и я продал - нодоела игрушка, щас новая....чуть поже будет след. игрушка...и т.д. мені поки що планка не запала,тому в ближчих планах міняти шило не мило в мене не має та й і не розумно це.Хочу ігрушку з цінником у 7-8 тис. $ а поки готуюсь до створення сімї, це не реально. Тому і приходиться коперсатись Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
niiio 0 Опубликовано 30 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2012 мені поки що планка не запала,тому в ближчих планах міняти шило не мило в мене не має та й і не розумно це.Хочу ігрушку з цінником у 7-8 тис. $ а поки готуюсь до створення сімї, це не реально. Тому і приходиться коперсатись тоді краще на таку річ зараз планувати до створення сім’ї бо потім важче, особливо коли діти будуть. І в плані фінансів і в плані часу. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 30 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2012 тоді краще на таку річ зараз планувати до створення сім’ї бо потім важче, особливо коли діти будуть. І в плані фінансів і в плані часу.до створення не вийде часу мало, пів року залишилось.А потім,помаленько,потихенько - головне дуже хотіти і вірити що все вийде я вірю - тому все буде ок Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
niiio 0 Опубликовано 30 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2012 до створення не вийде часу мало, пів року залишилось.А потім,помаленько,потихенько - головне дуже хотіти і вірити що все вийде я вірю - тому все буде ок До кризи я теж вірив, а зараз важкувато ))). Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти