Mikeng 27 Опубликовано 30 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2012 як це по другому???мені взагалі потрібно тільки спинку з підголовникасм,без пластмаси і ковра.можеш пояснити,буду дуже вдячнийі сидіння і спинка зовсім по іншому відформовані, чітко під двох, сидіти набагато зручніше ніж на стандартній аморфній лавці, якісь поролону, чи з чого воно там зроблено, короч мякої частини - зовсім інша Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 30 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2012 і сидіння і спинка зовсім по іншому відформовані, чітко під двох, сидіти набагато зручніше ніж на стандартній аморфній лавці, якісь поролону, чи з чого воно там зроблено, короч мякої частини - зовсім іншану спасибі,спробую знайти таку.Пластмасу задньої спинки уже придбав і коврик новий стоїть.Доречі у нас на шроті одна спинка коштує 250 грн. я не готовий такі гроші платити. Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 30 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2012 напиши дімі з харкова, той шо балтики розбирає, але боюсь що ціна там буде не гуманна, я за к-кт сідух від балтики 200дол віддав, але їх якість була "як нові", краще за сток в рази, щоразу сідаю в машину і далі тішусь) Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 30 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2012 (изменено) напиши дімі з харкова, той шо балтики розбирає, але боюсь що ціна там буде не гуманна, я за к-кт сідух від балтики 200дол віддав, але їх якість була "як нові", краще за сток в рази, щоразу сідаю в машину і далі тішусь)в мене передні від GOLF 3 GTI - цілком влаштовують,а от задні хочу тільки спинку поміняти,сподобались підголовки і хоч вбий В Діми я запитаю,але думаю що і цінник і пересилка,мене не обрадують. Изменено 30 марта, 2012 пользователем Любомир Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 30 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2012 а взагалі то задне сидіння то пофіг з чи без підголовників і так не тобі там їздити, хоча я коли купував чомусь теж думав як ти))))) Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 30 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2012 а взагалі то задне сидіння то пофіг з чи без підголовників і так не тобі там їздити, хоча я коли купував чомусь теж думав як ти)))))чесно кажучи,стараюсь не для пасажирів а для естетики,щоб глянути було приємно Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ваз 21083 21 Опубликовано 30 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2012 якось так,але все одно не хочу щоб хтось когось підстьобував никто не кого не под...ет, я говорю о том, что они нам достаются все в саморезах и складывается мнение, что они на них только и держатся.у меня еще хуже з.ы. без обид Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 31 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 31 марта, 2012 никто не кого не под...ет, я говорю о том, что они нам достаются все в саморезах и складывается мнение, что они на них только и держатся.у меня еще хуже з.ы. без обид та які тут обіди,це ж ВАЗ Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 2 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 апреля, 2012 тоді краще на таку річ зараз планувати до створення сім’ї бо потім важче, особливо коли діти будуть. І в плані фінансів і в плані часу.коли женишся, тоді зрозумієш.) у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 4 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 апреля, 2012 (изменено) під час зборки салону,в кладовій знайшов під купою пилу розтяжку задніх стаканів жовтого кольору,точно українського виробництвавирішив поставити,закріпив просто без сверління,в стакані за бортиквирізав обшивку,ні і вийшло таквідразу почали "квакати" подушки амортизаторі Думав може перетягнув,коли міняв амортизатори,але ніНу і взагальному вирішив її зняти,так як більше 120 км./год не їду і мега приходу від неї не має,тільки "квакання"на вихідних їздив у "файне міто Тернопіль" і по дорозі почув дивний скрегіт у правому колесі спочатку подумав що підшипник ступіци,але він швидше "виє" ні скрегоче,потім думав,що щось попало в колодки,попрацював з тормозами,ледве шишки на лобі не заробив але ні.Так як донкрата при собі не мав прийшлось їхати туди і назад із скреготом.Добре що хоч музика виручала Вернувся додому,зняв колесо а там почистив барабан,колодки від стружки і виявив,що так добряче трос "виїв" на барані борозни,але саме головне що не смертельно і нічого міняти не потрібно Изменено 4 апреля, 2012 пользователем Любомир Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти