Mikeng 27 Опубликовано 8 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 апреля, 2012 теж чув про SAVA позитивні відгуки класно дісталась! Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 8 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 апреля, 2012 теж чув про SAVA позитивні відгукикласно дісталась!Це точно,дякуюючи нашому механіку Вовці К. Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 11 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 апреля, 2012 Вчора получив чергову посилку від Антона Atom.DP Посилка велика,але практично все знайомий замовив, а мені перепали рульові наконечники фірми MOOG Вирішив не затягувати і сьогодні відразу їх заінсталив Дякуюючи найкращому розвальщику Колі з Галичини-Табак,все зробили швидко і якісноДля початку перевірили ходову,під питанням шарові їх буде замінено уже після свят все інше Потім взялися за наконечникияк на диво старий наконечник в повному порядку,без шату і т.д.вийшло ось такз правої сторони,трохи прийшлось попотіти, але відкрутилинаконечник розшатаний получилось ось такпотім зробили розвал-сходженняяк завжди згадав при зїзді з підйомника,що потрібно підтягнути ручнік Перше що відразу відчув, що руль став важче крутитись але набагатошвидше повертатись у вихідне положення після поворота Якщо встигну,сьогодні і буде красуня Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 21 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 апреля, 2012 і так не знаю з чого я собі придумав,можливо від старостей деталей вирішив побавитись із системою охолодження.Старий бачок уже своє відживДля цього придбав новий бачок фірми "СЕМЗ" кращого по якості на ринку не було Термостат працював,але вирішив і його під замінуСтарий VERNET вирішив замінити на Лузар знявши старий бачок вирішив прибрати місце під новий все зачистив,зашкурив потім глянув на акумулятор і був приємно здивований він оказався фірми ПЕЖО ще й 70 Амперний якщо вірити даті,то йому вже 7 років трохи відійшовши від побаченого прикрутив новий термостат,заодно і хомути змінивдалі вирішив пустити на пряму шланг до бензонасосаСтарий тосол злив,хоча його важко назвати старим,просто купив новий місцевого виробництваскрутив все до купи і маємо ось такПатрубки до радіатора Лузар, уже стояли нові + радіатор Лузар Спортз датчиком.На виході що ми маємо,робоча температура не більше 80 градусіввентилятор включається при 85 - 87 градусахЧуть не забув,саме головне це "вагон" позивтих емоцій від проведеної роботи. Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 23 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 апреля, 2012 на свята поїхав до бабусі в село,погода трохи настрій підпсувала це тільки на початок Машину помив,заїхав поближче до будинка а там, все в болоті і то дуже гладенько зразу і не скажеш, що почнеться раллі не зважаючи на дощ,в рух пішли шашлики, музика догогущий коняк одно словом файно посиділи Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 23 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 апреля, 2012 (изменено) Пробіг 79 500 км. не знаю по якому колу,але в мене це перше Всі запчастини фірми СЄВІІ так по порядку,краби металеві,відразу скажу що буду міняти на алюмінійСтойки стабілізатора"Ромашки"Втулки ричагаВтулки стабілізатораШарові опориДовго валялись ТРЕК ТРС, щей по шаровій ціні знайомий колись запропонував 160 грн. пара,думав і вирішив ставити їх,а час покаже сьогодні уже встиг дешо встановити , от коли з усім закінчу і відпишусь в повному об’ємі Изменено 25 апреля, 2012 пользователем Любомир Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 23 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 апреля, 2012 Ти взявся за машину конкретно Що за ярличок лікві моллі біля ГТЦ? Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 23 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 апреля, 2012 Ти взявся за машину конкретно Що за ярличок лікві моллі біля ГТЦ?як що за ярличок, уже другий раз масло таке заливаю.На попередній сторінці описував Про масло Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 23 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 апреля, 2012 (изменено) як що за ярличок, уже другий раз масло таке заливаю.На попередній сторінці описував Про маслоТепер поняв , зразу подумав може ти дату заміни тормозної записав. Я собі пишу всі замітки (що міняв, дата, кілометраж) на останній сторінці роздрукованої книжки по ремонту, яку вожу в машині. Изменено 23 апреля, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 24 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2012 Тепер поняв , зразу подумав може ти дату заміни тормозної записав. Я собі пишу всі замітки (що міняв, дата, кілометраж) на останній сторінці роздрукованої книжки по ремонту, яку вожу в машині.Я також записував все що попадало під заміну,але потім збився з рахунку Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти