niiio 0 Опубликовано 8 мая, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 мая, 2012 на даному етапі,я не розумію що таке "другая жизнь" скукота і не цікаво.Я от дуже хочу в майбутньому мати авто Пасат В5 2005 року випуску.Сиджу і думаю,гарна машина,комфортна і т.д. але що я з нею буду робити але не будем про сумне,думаю що час пройде і пріоритети в житті поміняються на 180 градусівЯ теж так раніше вважав, але зараз коли в мене двоє дітей, які час від часу хворіють, треба щось в квартирі зробити, з дітьми трохи побавитися, на дачі щось зробити, то вже на машину окрім самого необхідного часу не вистачає. А щоб щось просто для душі помутити то навіть вже і в голові не вкладається. Он генератор 80А комплект вже як 2місяці лежить і до нього руки не дійдуть(а там всього пару годин роботи), можливо вже і не дійдуть. Хочеться чогось такого щоб сів поїхав і тебе нічого негрібло, окрім планових ремонтів. А тут як не масло десь підтікає, то тосол. Машину начебто поварив пофарбував все рівно за якийсь рік два-десь щось вилізе. Скрип все рівно як не роби як не крути, все рівно прийдеться через певний час щось підкручувати. Хоча б була ще одна людська машина то мож і лишив собі ще вісімку, а так вже починає діставати. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 8 мая, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 мая, 2012 Я теж так раніше вважав, але зараз коли в мене двоє дітей, які час від часу хворіють, треба щось в квартирі зробити, з дітьми трохи побавитися, на дачі щось зробити, то вже на машину окрім самого необхідного часу не вистачає. А щоб щось просто для душі помутити то навіть вже і в голові не вкладається. Он генератор 80А комплект вже як 2місяці лежить і до нього руки не дійдуть(а там всього пару годин роботи), можливо вже і не дійдуть. Хочеться чогось такого щоб сів поїхав і тебе нічого негрібло, окрім планових ремонтів. А тут як не масло десь підтікає, то тосол. Машину начебто поварив пофарбував все рівно за якийсь рік два-десь щось вилізе. Скрип все рівно як не роби як не крути, все рівно прийдеться через певний час щось підкручувати. Хоча б була ще одна людська машина то мож і лишив собі ще вісімку, а так вже починає діставати.Життєва ситуація,поки ще не сімейна людина,мене влаштовує таке життя.А така машина,щоб сів і поїхав потрібна у зрілому віці,коли зовсім інші пріоритеті в житті. Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 9 мая, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 мая, 2012 продовжуємо уже пів року стоїть запакована оббивка задньої спинки сидіння довго думав ставити чи ні спинку від 99 чи балтики з підголовника, все таки вирішив не ставити,не бюджет, скоро свадьба відчистив рідну,постелив новий коврик,зняв стару пластмасу поставив нову, красота і нігде нічого не потріскане і т.д. Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 10 мая, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 мая, 2012 час від часу мене достає дрибіжання ручки КПП ну дуже достає щоб довго не заморочуватись,я просто на шток ручки намотував один раз ізоленту цього було достатньо на 1-2 місяці,потім знову починалось було вирішено придбати повний ремкомплект зняв пластмасу,відкрутив основу і замінив пластмаску для більшого ефекту на втулочки додатково намотав ізоленти На деякий час це допоможе,принаймі зараз тишина Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 19 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 июня, 2012 і так давненько не писав ,готуюсь до весілля але про машинку не забуваю,їздить все добре, щоб не наврочити тук-тук-тук Є багато про що писати і показувати,тому почнемо Перше що не давало спокою,це ліва фара,скло не щільно прилягає, тому вирішив поїхати до спеціалізовано майстра і гарненько все це зробити. Зняли фару а далі попросили не знімати процес роботи потім гарненько відрегулювали,щоб мій бі-ксенон нікого не сліпив ось декілька фото ближнє дальнє і ще світлом задоволений на всі 100% далі буде... Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 19 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 июня, 2012 на днях планую велику роботу,а для початку трохи побавився із підшипниками передньої ступіци Для довговічності їхньої роботи,вирішив додатково провести змазку Розібрав для початку,а там технічний вазелін,в малих кількостях для змазки купив тюбив літолу гарненько намастив і так з кожної сторони Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 20 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 июня, 2012 накупив повний пакет запчастин,завтра інстал Пружини ППРЗ Шумоізолятори СС-20 Болтики Пильники 2110 Відбійники Опорні Сєві Спорт Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 26 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июня, 2012 (изменено) і так настав час все це добро встановлювати почали все розбирати тормозні диски,які скоро підуть під заміну,товщина 8,5 мм на фото не видно,але це точно далі зняли цапфу,і пішли міняти підшипники ступіци не дума що так багато часу прийдесь потратити,обойма розсипалась... нові відбійники і пильники від 10-ки старий модуль взялись монтувати новий потім зрозуміли що не правельно наділи верхній шумоізолятор виправились так як час сильно піджимав,довелось помагати у зборці,швиденько все зібрали і зробили розвал завтра зроблю фото,який у мене джип думаю що це тимчасово,все притреться,просядеться нова пружина і буде все ок І так потрохи скуповую металолом, в планах перехід на 14" з усіма потрохами, ну і підготовка до весілля триває повним ходом Изменено 26 июня, 2012 пользователем Любомир Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 26 июня, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июня, 2012 молодець що підвіску перебрав яка логыка в опорних севы спорт? сафарі не думав тулити? чим шумоізолятори сс20 такі заслужені як загалом відчуття? Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 26 июня, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июня, 2012 (изменено) Всетаки вирішив ставити ППРЗ на перід... Патрони в тебе Хола масло? Давай кидай фотки як сидить машинка, порівняю зі своєю. Мені здається пружини зовсім за 1,5 роки не просіли, висока шо ..., правда в мене ще сафарі 08. Але в деяких випадках виручає високий кліренс Розвальні болти краще лишати рідні або купити бу. Я також купив нові, почув стук - зірвалась різьба на гайці і колесо хиталось в вертикальній площині, послідкуй за цим Изменено 26 июня, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти