potter 9 Опубликовано 22 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 февраля, 2012 . за час від коли "пішохід" приходиться кататись на такій красунівраження але як кажуть кожному своє,мені не вистачає того щоб щось покрутити,підклеяти і т.д. А говорят, там древний опелевский двиг, и такой кабанчик с ним не едет. И цена в 20к что-то не впечатляет.Покраска окок, отец когда-то по работе ездил на 2109 вишневой, вид был секасный Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 22 февраля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 22 февраля, 2012 дякую.Интересно просто на скольно реально в химию и краски влезть, вот и собираю инфу о ронице в регионах. Вань,підкажи ще наступне,щось зміниться чи ні???Я сам замислився,можливо свої задні ППРЗ з перемінним витком поміняти на прості ППРЗБуде мякше і нижче чи ні????Адже майже завжди приходится їздити тільки з одним пасажиром. Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 22 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 февраля, 2012 Я сам замислився,можливо свої задні ППРЗ з перемінним витком поміняти на прості ППРЗБуде мякше і нижче чи ні????Адже майже завжди приходится їздити тільки з одним пасажиром.Нижче не буде це точно, перемінні витки зжимаються більше. А на рахунок мякше незнаю, думаю на різних поверхнях ці види пружин ведуть себе трошки по різному. Почитай ще нет про пружини з перемінним витком. Радити в цьому питанні невдячна справа, порівняй всі + і - і вибери що тобі підходить. Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 22 февраля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 22 февраля, 2012 А говорят, там древний опелевский двиг, и такой кабанчик с ним не едет. И цена в 20к что-то не впечатляет.Покраска окок, отец когда-то по работе ездил на 2109 вишневой, вид был секасныйСам замітив, що хорошої тяги в неї не має ,але мені подобається її плавність,чимось нагадує Волгу за що ми її так і назвали на роботі.Це машина рахується на фірмі, тому менш за все хвилює її обслуговування і бензин І цінник також не дуже радує ,але як кажуть кожному своє! Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 24 февраля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 февраля, 2012 (изменено) сьогодні отримав фото з підготовки авто до покраски Якість гав..о але всетаки залишилась памятка як це було.... Изменено 24 февраля, 2012 пользователем Любомир Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ваз 21083 21 Опубликовано 24 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 февраля, 2012 сьогодні отримав фото з підготовки авто до покраскиЯкість гав..о але всетаки залишилась памятка як це було.... я так понял ни стекла ни ни фары не снимал? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 24 февраля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 февраля, 2012 я так понял ни стекла ни ни фары не снимал?чесно кажучи я думав, що будуть знімати Яка ціна , так й робота, хоча по машині не скажеш.Всі хто дивляться говорять, що помалювали нормально без потьоків, нерівностей. Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ваз 21083 21 Опубликовано 24 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 февраля, 2012 я про то, что под резинками может быть ржавчина. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 24 февраля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 февраля, 2012 я про то, что под резинками может быть ржавчина.Ще до покраски,я міняв скло по колу,ржавчини не було тому все буде Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 27 февраля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 февраля, 2012 (изменено) Сьогодні було придбано наступні речі:- Ролік натяжний старого взірця ВБФ (Вологодський)мої знайомі,що продають автозапчастини всі в один голос говорять що за 65 грн. це не оригінал Промоніторивши ціни, виявилось, аналогічний ролік у нас коштує від 100 грн Я залишаюсь при своїй думці,що наші клубні своїх не кидають і в мене оригінал.- Помпа DOLZПро таку фірму у нас взагалі не чули раз пішли такі танці,вирішив не жлобитися і до повного фен шуя придбав ремінь ГРМ.Довго думав,на чому зупинити свій вибір Ґейтс,БРТ,БОШ,Хорс,КонтіТечПотримавши в руках ҐЕЙТС, зрозумів що оригінальністю тут і не пахне тому вибір зупинив на БРТХоча ціна на нього кусається 80 грн. уже зі знижкою (без 88 грн.)Але тут не до економії,прикипів я до своєї машини всерйоз і на довго А так,найближчим часом заміна,з великим фото звітом... Изменено 27 февраля, 2012 пользователем Любомир Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти