AXID 0 Опубликовано 4 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 апреля, 2012 (изменено) Я так розумію тріснув тросік ручніка або був не підтягнутим, бо просто злетіти він не може. Барабани як нові, зараз також замінюю задні барабани, циліндри, трубки, колодки В моїх барабанах такі борозди шо ппц, напевно також раніше тросіки проїли. Гарна сумка для інструменту , також думаю свій пласмасовий ящик замінити бо стукочуть всі ключі як в відрі. Изменено 4 апреля, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 4 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 апреля, 2012 сумка для інструменту ЖИР! Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 4 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 апреля, 2012 Я так розумію тріснув тросік ручніка або був не підтягнутим, бо просто злетіти він не може. Барабани як нові, зараз також замінюю задні барабани, циліндри, трубки, колодки В моїх барабанах такі борозди шо ппц, напевно також раніше тросіки проїли.Гарна сумка для інструменту , також думаю свій пласмасовий ящик замінити бо стукочуть всі ключі як в відрі.трос не тріснув,а просто злетів ,потрібн ручнік підтягнути.Ну так,барани відїздили не більше 10тис. сумку в мами позичив,бо тарахкання ключів уже попер горла Як там твоя машинка,бігає?Що нового?сумка для інструменту ЖИР! ага,просто бомба принаймі краща за деревяний ящик Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Вова1990 2 Опубликовано 5 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 апреля, 2012 щось не можу зрозуіти як ти закріпив роспорку стаканов!?? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 5 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 апреля, 2012 (изменено) трос не тріснув,а просто злетів ,потрібн ручнік підтягнути.Ну так,барани відїздили не більше 10тис. сумку в мами позичив,бо тарахкання ключів уже попер горла Як там твоя машинка,бігає?Що нового?Як в нас кажуть соваємось по маленькуЗараз занявся ревізією і профілактикою тормозів. Поміняв задні трубки, шланги, барабани, циліндрики, колодки, тормозну рідину. Колдун закис в відкритому положенні напевно, бо задні прокачались нормально. Хочу ще рзібрати і змазати пальці передніх супортів, замінити пильники.Ще хотів замінити ремкомплект трамбльора, але ніяк не вибивається штифт валу з грузіками. Треба кликати на поміч "дочь болгарина" Изменено 5 апреля, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 5 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 апреля, 2012 щось не можу зрозуіти як ти закріпив роспорку стаканов!??там нічого складного не має отже,повертаєш основу розтяжки шапками болтів в низ,тобто у стакан і починаєш затягуватигайку,в крайному положенні шапка болтів зачепиться за бортик у внутрішній частині стакана.Ну вроді ось так інакше пояснити не змігЯк в нас кажуть соваємось по маленькуЗараз занявся ревізією і профілактикою тормозів. Поміняв задні трубки, шланги, барабани, циліндрики, колодки, тормозну рідину. Колдун закис в відкритому положенні напевно, бо задні прокачались нормально. Хочу ще рзібрати і змазати пальці передніх супортів, замінити пильники.Ще хотів замінити ремкомплект трамбльора, але ніяк не вибивається штифт валу з грузіками. Треба кликати на поміч "дочь болгарина" ми це проходили ,тобто задні тормоза.Скоро почну перехід на 14" вентильовані з 2112 супортами тормоза,заодно і трубки і пальці з пильниками поніняю.до літа мав би закінчити,спішити не має куди.А що в тебе з трамбльором???Може краще новий купити,а то з цим ремкомплектом ціла горка геморою Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 5 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 апреля, 2012 Новий коштує біля 250 грн , мій ще нормальний. Пропускає сальник, щоб його витягнути потрібно вибити штифт валу. Вже лупив всім що було в гаражі, ніяк не вилазить. Взяв старий трамбльор як донор (в ньому цей штифт вибився легко) , попробую болгаркою зрізати "розетку" яка входить в розпредвал. Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 5 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 апреля, 2012 Новий коштує біля 250 грн , мій ще нормальний. Пропускає сальник, щоб його витягнути потрібно вибити штифт валу. Вже лупив всім що було в гаражі, ніяк не вилазить. Взяв старий трамбльор як донор (в ньому цей штифт вибився легко) , попробую болгаркою зрізати "розетку" яка входить в розпредвал.ясно,удачі у цій не легкій справі Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 8 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 апреля, 2012 на днях вирішив перекинути резину на літню,добре що на території бази де я працюю є своя станція без черги заїхав і вперед до літа люди працюють а я все фотографую На перед нокіан ззаді БФҐудріч виглядає ось так Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 8 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 апреля, 2012 зимову резину гарненько дома відмив,почистив від камінців на полірував і в пакети для зберігання. Доречі комплект резини SAVA Eskimo S3 мені дістались дуже дешево,всього 600 грн. за чотири колеса,два з яких практично в ідеалі.Як на мене досить не погана бюджетна зимова резина.Тому вирішив на наступний сезон докупити дві нових аналогічні шини,на передню вісь,а ззаді залишу стару,в якої як мінімум ще 50% протектора. Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти