AXID Опубликовано 4 апреля, 2012 Жалоба Опубликовано 4 апреля, 2012 (изменено) Я так розумію тріснув тросік ручніка або був не підтягнутим, бо просто злетіти він не може. Барабани як нові, зараз також замінюю задні барабани, циліндри, трубки, колодки В моїх барабанах такі борозди шо ппц, напевно також раніше тросіки проїли. Гарна сумка для інструменту , також думаю свій пласмасовий ящик замінити бо стукочуть всі ключі як в відрі. Изменено 4 апреля, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего...
Mikeng Опубликовано 4 апреля, 2012 Жалоба Опубликовано 4 апреля, 2012 сумка для інструменту ЖИР! Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com
Любомир Опубликовано 4 апреля, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 4 апреля, 2012 Я так розумію тріснув тросік ручніка або був не підтягнутим, бо просто злетіти він не може. Барабани як нові, зараз також замінюю задні барабани, циліндри, трубки, колодки В моїх барабанах такі борозди шо ппц, напевно також раніше тросіки проїли.Гарна сумка для інструменту , також думаю свій пласмасовий ящик замінити бо стукочуть всі ключі як в відрі.трос не тріснув,а просто злетів ,потрібн ручнік підтягнути.Ну так,барани відїздили не більше 10тис. сумку в мами позичив,бо тарахкання ключів уже попер горла Як там твоя машинка,бігає?Що нового?сумка для інструменту ЖИР! ага,просто бомба принаймі краща за деревяний ящик Бортовик
Вова1990 Опубликовано 5 апреля, 2012 Жалоба Опубликовано 5 апреля, 2012 щось не можу зрозуіти як ти закріпив роспорку стаканов!??
AXID Опубликовано 5 апреля, 2012 Жалоба Опубликовано 5 апреля, 2012 (изменено) трос не тріснув,а просто злетів ,потрібн ручнік підтягнути.Ну так,барани відїздили не більше 10тис. сумку в мами позичив,бо тарахкання ключів уже попер горла Як там твоя машинка,бігає?Що нового?Як в нас кажуть соваємось по маленькуЗараз занявся ревізією і профілактикою тормозів. Поміняв задні трубки, шланги, барабани, циліндрики, колодки, тормозну рідину. Колдун закис в відкритому положенні напевно, бо задні прокачались нормально. Хочу ще рзібрати і змазати пальці передніх супортів, замінити пильники.Ще хотів замінити ремкомплект трамбльора, але ніяк не вибивається штифт валу з грузіками. Треба кликати на поміч "дочь болгарина" Изменено 5 апреля, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего...
Любомир Опубликовано 5 апреля, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 5 апреля, 2012 щось не можу зрозуіти як ти закріпив роспорку стаканов!??там нічого складного не має отже,повертаєш основу розтяжки шапками болтів в низ,тобто у стакан і починаєш затягуватигайку,в крайному положенні шапка болтів зачепиться за бортик у внутрішній частині стакана.Ну вроді ось так інакше пояснити не змігЯк в нас кажуть соваємось по маленькуЗараз занявся ревізією і профілактикою тормозів. Поміняв задні трубки, шланги, барабани, циліндрики, колодки, тормозну рідину. Колдун закис в відкритому положенні напевно, бо задні прокачались нормально. Хочу ще рзібрати і змазати пальці передніх супортів, замінити пильники.Ще хотів замінити ремкомплект трамбльора, але ніяк не вибивається штифт валу з грузіками. Треба кликати на поміч "дочь болгарина" ми це проходили ,тобто задні тормоза.Скоро почну перехід на 14" вентильовані з 2112 супортами тормоза,заодно і трубки і пальці з пильниками поніняю.до літа мав би закінчити,спішити не має куди.А що в тебе з трамбльором???Може краще новий купити,а то з цим ремкомплектом ціла горка геморою Бортовик
AXID Опубликовано 5 апреля, 2012 Жалоба Опубликовано 5 апреля, 2012 Новий коштує біля 250 грн , мій ще нормальний. Пропускає сальник, щоб його витягнути потрібно вибити штифт валу. Вже лупив всім що було в гаражі, ніяк не вилазить. Взяв старий трамбльор як донор (в ньому цей штифт вибився легко) , попробую болгаркою зрізати "розетку" яка входить в розпредвал. Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего...
Любомир Опубликовано 5 апреля, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 5 апреля, 2012 Новий коштує біля 250 грн , мій ще нормальний. Пропускає сальник, щоб його витягнути потрібно вибити штифт валу. Вже лупив всім що було в гаражі, ніяк не вилазить. Взяв старий трамбльор як донор (в ньому цей штифт вибився легко) , попробую болгаркою зрізати "розетку" яка входить в розпредвал.ясно,удачі у цій не легкій справі Бортовик
Любомир Опубликовано 8 апреля, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 8 апреля, 2012 на днях вирішив перекинути резину на літню,добре що на території бази де я працюю є своя станція без черги заїхав і вперед до літа люди працюють а я все фотографую На перед нокіан ззаді БФҐудріч виглядає ось так Бортовик
Любомир Опубликовано 8 апреля, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 8 апреля, 2012 зимову резину гарненько дома відмив,почистив від камінців на полірував і в пакети для зберігання. Доречі комплект резини SAVA Eskimo S3 мені дістались дуже дешево,всього 600 грн. за чотири колеса,два з яких практично в ідеалі.Як на мене досить не погана бюджетна зимова резина.Тому вирішив на наступний сезон докупити дві нових аналогічні шини,на передню вісь,а ззаді залишу стару,в якої як мінімум ще 50% протектора. Бортовик
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти