Любомир Опубликовано 27 июня, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 27 июня, 2012 молодець що підвіску перебравяка логыка в опорних севы спорт? сафарі не думав тулити?чим шумоізолятори сс20 такі заслуженіяк загалом відчуття?дякую,стараємось логіки ніякої,але скоро весілля тому вирішив трохи зекономитину поідеї мали б забирати можливі шуми від пружиниале чесно хз,просто вирішив все робити скопом Всетаки вирішив ставити ППРЗ на перід... Патрони в тебе Хола масло? Давай кидай фотки як сидить машинка, порівняю зі своєю. Мені здається пружини зовсім за 1,5 роки не просіли, висока шо ..., правда в мене ще сафарі 08. Але в деяких випадках виручає високий кліренс Розвальні болти краще лишати рідні або купити бу. Я також купив нові, почув стук - зірвалась різьба на гайці і колесо хиталось в вертикальній площині, послідкуй за цимНу так,патрони Хола але як тільки появлються лишні гроші, поміняю на БОЖЕ масло.Чесно високувато,фото сьогодні закину.Щодо кліренса,то це ти вірно сказав з нашими дорогами або джип або ВАЗ Надіюсь з болтами все обійдеться,а ти бачу збирається переходити на інжектор 1,5 Бортовик
niiio Опубликовано 27 июня, 2012 Жалоба Опубликовано 27 июня, 2012 Щодо кліренса,то це ти вірно сказав з нашими дорогами або джип або ВАЗ Де ви такі дороги знаходите що їздити або на ВАЗі або на джипахТа ладно не все так страшно, я вже другий рік десь на -30 їзжу і на низькопрофільній гумі, поки ще ніде не сів. Навіть зимою один раз пробирався по горбах на вул.Трускавецькій і ніде нічого не чипляв.
AXID Опубликовано 27 июня, 2012 Жалоба Опубликовано 27 июня, 2012 (изменено) niiio, та сильно і шукати не потрібно Любомир, купив на форумі мотор 1,5 з інжекторним навісним, бо мій старичок вже здав позиції. До повного інжа ще лишалось вкласти.... біля 3-3,5 тис.грн Рішив залишити карбюратор. Планую в серпні зробити пересадку "серця" машинці , зараз потрошки збираю деталюшки, складаю карту робіт Изменено 29 июня, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего...
Любомир Опубликовано 28 июня, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 28 июня, 2012 (изменено) і так порівняльні фото ДО ПІСЛЯ Изменено 28 июня, 2012 пользователем Любомир Бортовик
AXID Опубликовано 3 декабря, 2012 Жалоба Опубликовано 3 декабря, 2012 Ну що там Любомир? Судячи з активності в бортовику і на форумі, вже можна привітати з вступом в сімейне життя ? Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего...
voyajer75 Опубликовано 25 января, 2013 Жалоба Опубликовано 25 января, 2013 (изменено) і так настав час міняти всю систему приводаПривіт, помпу важко виймати? Бо я бачу, що в мене вона так просто не вийде, треба двигун в сторону коробки виводити, інакше їй крило не дасть вийти. В мене лузар турбо з 500 км підвивати стала, я її міняв на знятому блоці, то проблем не було. Изменено 25 января, 2013 пользователем voyajer75 Тазы валят, а BMW говно, Это факт, доказанный давно
Mikeng Опубликовано 25 января, 2013 Жалоба Опубликовано 25 января, 2013 та реально її поміняти, чуть мотор на подушках посовати і вийде лузар як на мене фігня - оригінал нормально ходить від заміни до заміни ременя Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com
voyajer75 Опубликовано 25 января, 2013 Жалоба Опубликовано 25 января, 2013 та реально її поміняти, чуть мотор на подушках посовати і вийделузар як на мене фігня - оригінал нормально ходить від заміни до заміни ременяА що тоді оригінал, ТЗА? Тазы валят, а BMW говно, Это факт, доказанный давно
voyajer75 Опубликовано 9 февраля, 2013 Жалоба Опубликовано 9 февраля, 2013 (изменено) після того як Антон написав що помпа 16в,я поїхав на ринок до знайомого,взяли різні помпи 8,16в все виміряли і дійшли висновка що "вушко" це одне а ширина шківа - друга і головна відмінність цих помп.Я і так був сильно розстроєний,щоб і надалі розвивати цю тему а відправляти не став,тільки тому що мені пересилка дорожче вийшла ніж обміняти на ринку на нову.Ваня,все нормально і ні на кого я зла не тримаю ,а Антон напевно помилився, з ким не буває то в тебе Долц була 16-клапанна із шириною шківа 34 мм.? я сьогодні поставив DOLZ L-121 для 2108, наче все ОК, теж 4 вушка, круглі зуби, але ширина шківа 26,5 як в звичайних 8-клапанних Изменено 9 февраля, 2013 пользователем voyajer75 Тазы валят, а BMW говно, Это факт, доказанный давно
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти