Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

молодець що підвіску перебрав

яка логыка в опорних севы спорт? сафарі не думав тулити?

чим шумоізолятори сс20 такі заслужені

як загалом відчуття?

дякую,стараємось :rolleyes:

логіки ніякої,але скоро весілля тому вирішив трохи зекономити

ну поідеї мали б забирати можливі шуми від пружини

але чесно хз,просто вирішив все робити скопом :lol:

Всетаки вирішив ставити ППРЗ на перід...:) Патрони в тебе Хола масло? Давай кидай фотки як сидить машинка, порівняю зі своєю. Мені здається пружини зовсім за 1,5 роки не просіли, висока шо ..., правда в мене ще сафарі 08. Але в деяких випадках виручає високий кліренс :)

Розвальні болти краще лишати рідні або купити бу. Я також купив нові, почув стук - зірвалась різьба на гайці і колесо хиталось в вертикальній площині,:wacko: послідкуй за цим

Ну так,патрони Хола але як тільки появлються лишні гроші, поміняю на БОЖЕ масло.

Чесно високувато,фото сьогодні закину.

Щодо кліренса,то це ти вірно сказав :rolleyes: з нашими дорогами або джип або ВАЗ :lol:

Надіюсь з болтами все обійдеться,а ти бачу збирається переходити на інжектор 1,5

• Ответов 268
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Опубликовано

Щодо кліренса,то це ти вірно сказав :rolleyes: з нашими дорогами або джип або ВАЗ :lol:

Де ви такі дороги знаходите що їздити або на ВАЗі або на джипах

Та ладно не все так страшно, я вже другий рік десь на -30 їзжу і на низькопрофільній гумі, поки ще ніде не сів. Навіть зимою один раз пробирався по горбах на вул.Трускавецькій і ніде нічого не чипляв.

Опубликовано (изменено)

niiio, та сильно і шукати не потрібно :pardon:

Любомир, купив на форумі мотор 1,5 з інжекторним навісним, бо мій старичок вже здав позиції. До повного інжа ще лишалось вкласти.... біля 3-3,5 тис.грн :blink::shok: Рішив залишити карбюратор. Планую в серпні зробити пересадку "серця" машинці :), зараз потрошки збираю деталюшки, складаю карту робіт :)

Изменено пользователем AXID

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

• 5 месяцев спустя...
Опубликовано

Ну що там Любомир? Судячи з активності в бортовику і на форумі, вже можна привітати з вступом в сімейне життя ? :yay::)

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

• 1 месяц спустя...
Опубликовано (изменено)

і так настав час міняти всю систему привода

Привіт, помпу важко виймати? Бо я бачу, що в мене вона так просто не вийде, треба двигун в сторону коробки виводити, інакше їй крило не дасть вийти. В мене лузар турбо з 500 км підвивати стала, я її міняв на знятому блоці, то проблем не було. Изменено пользователем voyajer75

Тазы валят, а BMW говно,

Это факт, доказанный давно

Опубликовано

та реально її поміняти, чуть мотор на подушках посовати і вийде

лузар як на мене фігня - оригінал нормально ходить від заміни до заміни ременя

Опубликовано

та реально її поміняти, чуть мотор на подушках посовати і вийде

лузар як на мене фігня - оригінал нормально ходить від заміни до заміни ременя

А що тоді оригінал, ТЗА?

Тазы валят, а BMW говно,

• 3 недели спустя...
Опубликовано (изменено)

після того як Антон написав що помпа 16в,я поїхав на ринок до знайомого,взяли різні помпи 8,16в все виміряли і дійшли висновка що "вушко" це одне а ширина шківа - друга і головна відмінність цих помп.Я і так був сильно розстроєний,щоб і надалі розвивати цю тему :sorry: а відправляти не став,тільки тому що мені пересилка дорожче вийшла ніж обміняти на ринку на нову.

Ваня,все нормально і ні на кого я зла не тримаю :friends: ,а Антон напевно помилився, з ким не буває :pardon:

то в тебе Долц була 16-клапанна із шириною шківа 34 мм.? я сьогодні поставив DOLZ L-121 для 2108, наче все ОК, теж 4 вушка, круглі зуби, але ширина шківа 26,5 як в звичайних 8-клапанних

Изменено пользователем voyajer75

Тазы валят, а BMW говно,

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти