AXID Опубликовано 11 мая, 2011 Жалоба Опубликовано 11 мая, 2011 (изменено) чесно кажучи я задумався,варто чи ні....Які пружини в тебе стояли ззаді,яке маркування було в мене жовтеА яка ціна звичайних комфорт? Якщо різниця в ціні невелика, можеж спробувати, гірше не буде.Я ззаду не міняв (хоча потрібно), але всі пружини ще рідні заржавілі 20-ти річні. Тепер зад на доміках трошки нижчий від переду Изменено 11 мая, 2011 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего...
Любомир Опубликовано 11 мая, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 11 мая, 2011 Різниця не велика,20-40 грн. тим паче що мені ППРЗ комфорт пропонують за 200 грн. Думаю що буду брати. Зараз машина на станції,обварюю задню частину,скоро виложу фото що вийшло і ще багато чого нового Бортовик
Любомир Опубликовано 7 декабря, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 7 декабря, 2011 (изменено) довго не відписувався..... але роботу над машиною не зупинявза цей період поміняв весь комплект зчеплення,а саме VALEOтрос ДААЗ,вилку і пильникТепер счеплення як в іномарки,м’ягке і плавне Изменено 16 декабря, 2011 пользователем Любомир Бортовик
Любомир Опубликовано 7 декабря, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 7 декабря, 2011 щодо задньої підвіски : так звані бублики СС-20 шумоізолятори пружини ППРЗ комфорт з перемінним кроком Бортовик
icemeister Опубликовано 7 декабря, 2011 Жалоба Опубликовано 7 декабря, 2011 Чувак привет! Так как ты поклеил вибру это нечто!!! Её нужно вкатать очень плотно, а то будет скапливаться конденсат между виброй и металлом что в свою очередь ведет к коррозии, и эффект от вкатанной вибры на порядок лучше.
Любомир Опубликовано 7 декабря, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 7 декабря, 2011 Привіт. Та вкатував я все по людськи!!! І в середині і ззовні,два валіка угробив і всі руки пообдирав,так що тепер із шумкою проблем не має Бортовик
Palchik Опубликовано 7 декабря, 2011 Жалоба Опубликовано 7 декабря, 2011 щодо задньої підвіски :так звані бублики СС-20І як враження?
Любомир Опубликовано 7 декабря, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 7 декабря, 2011 Palchik Дата Сегодня, 11:18 Цитата(Любомир @ 7 December 2011, 10:07) щодо задньої підвіски :так звані бублики СС-20І як враження?ставив їх тільки для того щоб забрати шум із "стакана".Залізна втулка на штоці роздовбала дирку в лівому стакані,це й візуально уже стало видно.Тепер шуму не має,я задоволений, хоча і ціна на них кусається. Бортовик
Любомир Опубликовано 8 декабря, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 8 декабря, 2011 (изменено) нещодавно прикупив у Atoma.DP обшивку багажника і "корито" щоб все тримати в чистоті Изменено 8 декабря, 2011 пользователем Любомир Бортовик
Любомир Опубликовано 8 декабря, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 8 декабря, 2011 для повного ""феншуя" багажне відділення було все поверено і обезшумлено -оброблено бітумною мастикою -2 шари Вікар 1,5мм - 1 шар 8 мм ізолон ну і на кінець це нова усилена полка Бортовик
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти