Любомир 0 Опубликовано 29 марта, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 марта, 2011 Всім привіт. Коротко описую ситуацію: На невеликих нерівностях все ніби нормально,а от коли проїжаю трохи більші ями на швидкісті 20-30 км/год відчуваю удар. тільки справої сторони Шум більш дзвінки ніж глухий У мене такі версії - що це пружина об стакан б’ється (не можу навіть уявити як,але виключати не можна) - причина у пружинах,вони в мене середньої жосткості - є тріщини на стакані - недокручена зверху гайка(дотягував сам потім на СТО) Що було замінено на нові запчастини -салейнблоки балки -ризинові підставки під пружини -бублики -амортизатори комфорт (перепаковка від Atoma) пробіг 100 км Допоможіть порадою,а то за останні декілька дні,я раз 20 знімав і ставив амо чесно кажучи надоїло. Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
KILL@ 24 Опубликовано 29 марта, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 марта, 2011 ремонтировать что-то по описанию -нонсенс.... проверить первую, третью, четвертую причины - можешь и сам... мы же с Форума этого не увидим.. Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 29 марта, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 марта, 2011 стакан потрісканний-це було твердження гайка дотянута,але при покачуванні машини відчувається що вона не дотянута,але куди дотягувати різьбу можна зірвати. Щодо пружини,товільно вона не ходить по стакані але припускаю що при коливанні край витка зачіпає стакан ...хіба таке можливо? Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 29 марта, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 марта, 2011 Добре подивись всі деталі, якщо щось б'ється між собою, якісь сліди мають лишитися. Як варіант поміняй місцями амортизатори, тоді виясниш чи не в них справа. А пружини часом не з перемінним витком? Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 29 марта, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 марта, 2011 ввечері поміняю місцями відпишусь. пружини сток,з двома жовтими полосами тобто середньої жосткості. Думав заказати з перемінним витком,але тепер вагаюся чи потрібні вони мені і чи будуть вони м’ягшими за сток. Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 29 марта, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 марта, 2011 Ще як варіант погано запресований сайлентблок балки. Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 29 марта, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 марта, 2011 я їх міняв близько місяця назад,на старих амо все було гуд а тепер.... якщо заміна місцями нічого не дасть,тоді я схиляюсь тільки до того що на стакані є тріщини,бо більше нічому там шуміти все нове стоїть Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mad Max 0 Опубликовано 29 марта, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 марта, 2011 я їх міняв близько місяця назад,на старих амо все було гуд а тепер....якщо заміна місцями нічого не дасть,тоді я схиляюсь тільки до того що на стакані є тріщини,бо більше нічому там шуміти все нове стоїтьМожливо роздовбане верхнє кріплення амортизатору, попроси щоб хтось сидячи по-заду тримав руку (палець) на штоці амортизатору одразу стане зрозуміло звідки звук Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 29 марта, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 марта, 2011 пробував тримати палець на штоці,вібрація йде з нього. Якщо я правельно зрозумів,що верхня чаша стакану настільки роздовбана,що резинова підставка не допомагає пружині приняти форму,тому і створюється удар самої подушки з пружиною об стакан. Тоді що робити???Негайно до зварщиків і обварювати стакан? Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 29 марта, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 марта, 2011 Тоді що робити???Негайно до зварщиків і обварювати стакан? - думаю не помішає, всеодно його потрібно заварити. Потім ремонт може дорожче вийти. Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти