Рекомендуемые сообщения

підскажіть хто знає!!! в 99, 2006 року, пробіг 150 тис важко вижимається сциплєніє!!! може щось із тросіком??? хто мав з цим діло підскажіть в долгу незалишусь :rolleyes:

Для чого плодити 10 тем? Ще й не правильно оформлених?

Тобі відповіли - міняється трос, так як ти не вгледів за пильниками на ньому - попала пилюка, в результаті чого внутрі всьо затерлось...якось так..думаю ти поняв..

Трос коштує від 50-100 грн...приблизно...я би брав ближче до 100...якістью дешевших аналогів не порадуєшся.

Якщо руки не зовсім криві - то півгодини часу.

Процес в 2х словах:

Знімаєш трос з педалі, там защьолка стоїть, послабляєш під капотом гайки, знімаєш трос з (забув як називається...з голови вилетіло..короче говорячи - крючок такий в районі аккамулятора).

Ставиш новий трос з оберненною послідовністью, натягуєш гайками регулювання доки педаль не стане на рівні з іншими, по камасутрі - 125-130мм.

Изменено пользователем guf

просто Дебил

Для чого плодити 10 тем? Ще й не правильно оформлених?

Тобі відповіли - міняється трос, так як ти не вгледів за пильниками на ньому - попала пилюка, в результаті чого внутрі всьо затерлось...якось так..думаю ти поняв..

Трос коштує від 50-100 грн...приблизно...я би брав ближче до 100...якістью дешевших аналогів не порадуєшся.

Якщо руки не зовсім криві - то півгодини часу.

Процес в 2х словах:

Знімаєш трос з педалі, там защьолка стоїть, послабляєш під капотом гайки, знімаєш трос з (забув як називається...з голови вилетіло..короче говорячи - крючок такий в районі аккамулятора).

Ставиш новий трос з оберненною послідовністью, натягуєш гайками регулювання доки педаль не стане на рівні з іншими, по камасутрі - 125-130мм.

дякую за пораду!!

вибачаюсь за 2 тєми!!! просто комп глюконув!

дякую за пораду!!

вибачаюсь за 2 тєми!!! просто комп глюконув!

Нема за, що. Лиш би порада користь принесла.

"Підскажіть хто знає" на майбутнє - потрібно в назві теми більше інформації вказувати, наприклад "Тяжко вижимається щеплення". Цього достатньо...слова - підскажіть, проблема, хто знає, хто не знає, як так зробити і тому подібні - не доречні.

Доречі - якщо педаль вертається шустро без затримок - можливо і не трос, але не буду тебе засмучувати :)

Поміняй трос..думаю скорш за все це він.

Изменено пользователем guf

просто Дебил

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти