Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Через прогу на айфоні заміряв децибели,показало макс. 99 дб.Може неправильно робив-поклав телефон в салоні і музику на повний звук...Ну усь таки слабий на ті саби...

• 1 месяц спустя...
  • Ответов 112
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Опубликовано

Давненько я сюди не заходив...

Опишу шо було пророблено за цей час-

Як писав в одній з тем то прогорів клапан випускний на 111000 км пробігу.Мотор розібрали і зібрали за пів сутки-мотор від масла чистий ,нагару нема,шо мене здивувало то то шо головка була затягнута так собі, :blink: :blink: :blink: ,моторист був здивований як так легко вона відкрутилась...Поміняли той клапан,притерли наново всі 16)))клапанів,почистили канали в головці,трошки їх підшліфували.Склали і поїхав я,сутки покатався довольний,аж тут вечером почалася біда-машина більше 90 не їхала,прийшлось так тошнити через вихідні :wacko: .Взнали шо вся причина була в заьитій форсунці 4 циліндру,почистили,фішку тоже і вона вожила :yahoo: :yahoo: :yahoo: .Почала їхати.

Минулого тижня обтягнув глянцевою чорною плівкою кришу...Постараюсь зараз нормально докинути фотки

Вияснилось шо блок 1118,а головка 21126 :good:

Тепер компресія по 13 в кожному циліндрі

post-29740-1344158534.jpg

post-29740-1344158580.jpg

post-29740-1344158594.jpg

post-29740-1344158626.jpg

post-29740-1344158650.jpg

• 1 месяц спустя...
  • 2 недели спустя...
  • 1 месяц спустя...
Опубликовано

а что стряслось то?

Минулої суботи заїхали мені в машину,і то так шо вона на метр вправо посунулась...Було в 23,00,вона стояла надворі,а я з дівчиною в її подружки.І чути писк коліс,глухий удар,виє машина.Я шось думаю вийду на балкон подивлюсь чия то машина...Як побачив шо моя посунута,збоку шоха помалу назад здає то аж спочатку розгубився :wacko: :wacko: :wacko: А потім як"дав на шлапак" з балкону в підйїзд і по сходах надвір(певно так ніколи ше не зривався з місця) :D :D :D :D :D

Вийшов,той бухий...забрав ключі від машини.Удар весь майже пішов в крило,але ше зачеплено трошки капот і дверку.Саала Богу шо кузов не "пішов",не зачеплений,на другий день поїхали до майстра,оцінили роботу в 3000 грн все разом,дали мені гроші,розбіглись.

Сьогодні машину забрав-лишається полірнути ше,і чомусь краска має синюватий відтінок хоч бралась по номеру 1 літр"690 Снігова Королева).Видно дверки чуть не так колір,може то шо краска вже трохи вигоріла,незнаю...Заодно помалювали багажник без дирок і замка.

post-29740-1353352533.jpgpost-29740-1353352549.jpg

а что стряслось то?

Минулої суботи заїхали мені в машину,і то так шо вона на метр вправо посунулась...Було в 23,00,вона стояла надворі,а я з дівчиною в її подружки.І чути писк коліс,глухий удар,виє машина.Я шось думаю вийду на балкон подивлюсь чия то машина...Як побачив шо моя посунута,збоку шоха помалу назад здає то аж спочатку розгубився :wacko: :wacko: :wacko: А потім як"дав на шлапак" з балкону в підйїзд і по сходах надвір(певно так ніколи ше не зривався з місця) :D :D :D :D :D

Вийшов,той бухий...забрав ключі від машини.Удар весь майже пішов в крило,але ше зачеплено трошки капот і дверку.Саала Богу шо кузов не "пішов",не зачеплений,на другий день поїхали до майстра,оцінили роботу в 3000 грн все разом,дали мені гроші,розбіглись.

Сьогодні машину забрав-лишається полірнути ше,і чомусь краска має синюватий відтінок хоч бралась по номеру 1 літр"690 Снігова Королева).Видно дверки чуть не так колір,може то шо краска вже трохи вигоріла,незнаю...Заодно помалювали багажник без дирок і замка.

• 4 месяца спустя...
Опубликовано (изменено)

Давно не заходив...

На даний момент пробіг 132000 км,масло Xenum GPR 10W50,губа від Гольф 3 на передньому бампері,після Паски,якшо ніде не черкатиму губою,заказую нову від Гольфа,або міряю від Лагуни1

post-29740-1365708636.jpg

.post-29740-1365708671.jpg

.post-29740-1365708720.jpg

.

post-29740-1365708744.jpg

Изменено пользователем Петро

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти