Петро 0 Опубликовано 7 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 июня, 2012 Через прогу на айфоні заміряв децибели,показало макс. 99 дб.Може неправильно робив-поклав телефон в салоні і музику на повний звук...Ну усь таки слабий на ті саби... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Петро 0 Опубликовано 5 августа, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 августа, 2012 Давненько я сюди не заходив... Опишу шо було пророблено за цей час- Як писав в одній з тем то прогорів клапан випускний на 111000 км пробігу.Мотор розібрали і зібрали за пів сутки-мотор від масла чистий ,нагару нема,шо мене здивувало то то шо головка була затягнута так собі, :blink: ,моторист був здивований як так легко вона відкрутилась...Поміняли той клапан,притерли наново всі 16)))клапанів,почистили канали в головці,трошки їх підшліфували.Склали і поїхав я,сутки покатався довольний,аж тут вечером почалася біда-машина більше 90 не їхала,прийшлось так тошнити через вихідні .Взнали шо вся причина була в заьитій форсунці 4 циліндру,почистили,фішку тоже і вона вожила :yahoo: .Почала їхати. Минулого тижня обтягнув глянцевою чорною плівкою кришу...Постараюсь зараз нормально докинути фотки Вияснилось шо блок 1118,а головка 21126 Тепер компресія по 13 в кожному циліндрі Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Петро 0 Опубликовано 22 сентября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 22 сентября, 2012 Почав робити накладку на фари разом з решоткою радіатора... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Петро 0 Опубликовано 3 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 октября, 2012 Фігово самсунг вночі фоткає Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Петро 0 Опубликовано 4 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 октября, 2012 ось так виглядає на машині Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Петро 0 Опубликовано 12 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 октября, 2012 Вкладиші від ауді 80 на ваз 2110 підійшли льогко.Але тільки перід Мейле масляні Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Петро 0 Опубликовано 16 ноября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 ноября, 2012 Печально... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
chaseR 4 Опубликовано 19 ноября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 ноября, 2012 а что стряслось то? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Петро 0 Опубликовано 19 ноября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 ноября, 2012 а что стряслось то?Минулої суботи заїхали мені в машину,і то так шо вона на метр вправо посунулась...Було в 23,00,вона стояла надворі,а я з дівчиною в її подружки.І чути писк коліс,глухий удар,виє машина.Я шось думаю вийду на балкон подивлюсь чия то машина...Як побачив шо моя посунута,збоку шоха помалу назад здає то аж спочатку розгубився :wacko: А потім як"дав на шлапак" з балкону в підйїзд і по сходах надвір(певно так ніколи ше не зривався з місця) :D :D Вийшов,той бухий...забрав ключі від машини.Удар весь майже пішов в крило,але ше зачеплено трошки капот і дверку.Саала Богу шо кузов не "пішов",не зачеплений,на другий день поїхали до майстра,оцінили роботу в 3000 грн все разом,дали мені гроші,розбіглись.Сьогодні машину забрав-лишається полірнути ше,і чомусь краска має синюватий відтінок хоч бралась по номеру 1 літр"690 Снігова Королева).Видно дверки чуть не так колір,може то шо краска вже трохи вигоріла,незнаю...Заодно помалювали багажник без дирок і замка.а что стряслось то?Минулої суботи заїхали мені в машину,і то так шо вона на метр вправо посунулась...Було в 23,00,вона стояла надворі,а я з дівчиною в її подружки.І чути писк коліс,глухий удар,виє машина.Я шось думаю вийду на балкон подивлюсь чия то машина...Як побачив шо моя посунута,збоку шоха помалу назад здає то аж спочатку розгубився :wacko: А потім як"дав на шлапак" з балкону в підйїзд і по сходах надвір(певно так ніколи ше не зривався з місця) :D :D Вийшов,той бухий...забрав ключі від машини.Удар весь майже пішов в крило,але ше зачеплено трошки капот і дверку.Саала Богу шо кузов не "пішов",не зачеплений,на другий день поїхали до майстра,оцінили роботу в 3000 грн все разом,дали мені гроші,розбіглись.Сьогодні машину забрав-лишається полірнути ше,і чомусь краска має синюватий відтінок хоч бралась по номеру 1 літр"690 Снігова Королева).Видно дверки чуть не так колір,може то шо краска вже трохи вигоріла,незнаю...Заодно помалювали багажник без дирок і замка. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Петро 0 Опубликовано 11 апреля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 апреля, 2013 (изменено) Давно не заходив... На даний момент пробіг 132000 км,масло Xenum GPR 10W50,губа від Гольф 3 на передньому бампері,після Паски,якшо ніде не черкатиму губою,заказую нову від Гольфа,або міряю від Лагуни1 . . . Изменено 11 апреля, 2013 пользователем Петро Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти