Что лучше Славута 1,2 Люкс или ВАЗ 2107

Что лучше  

1 пользователь проголосовал

1. 1. Что лучше

• Славута 1.2 Люкс
      22
    • ВАЗ 2107
      32

Рекомендуемые сообщения

Вы чего гоните.... таврия - отстой, ето ж не машина... это картонная коробка... при ударе она мнёться как бумага.... да и двигатель говно, запорожец.... дружище... бери семёрку и не думай.... а если хочешь робочий вариант или для семьи... бери 21043... непрогадаешь.... у меня чертвёрочка ей 13 лет.. я с ней горя незнаю... супер... а на сентябрь мне должны пригнать с Росии ВАЗ 21043 2.4 турбо дизель... полный фарш.... :yahoo:

Параноидальная шизофрения на почве фанатизма :pod_stolom:

• Ответов 135
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Параноидальная шизофрения на почве фанатизма :pod_stolom:

каждый хвалит свое болото

Тут ты прав каждый хвалит свое болото!!!

скажу я свое мнение...

Только получили права купили мы машинку 2004 года выпуска с 30 тыс пробега (за полтора года поменяли только расходники и термостат ну и колесико катал - зима яма :()

Плюсы сволоты:

1 расход

2 передний привод (ох как я зимой был рад,тем более 1 зима за рулем)

3 люкс комлектация (тахометр прикуриватель и.т.д.)

4 динамика разгона(когда 1 в машине кента на 2105 делаю)

5 Живу в Запорожье запчасти - руб ведро

Плюсы жыги

1. место - это да заде по просторнее

2 .движок по мощнее (картошку возить самый раз)

мое ИмХО если вам катать жопу на работу с работы то сволота если картошку то Ваз

P.S. для "балбеса" за рулем сволота то что нужно рулиться на ура легко!!! передний привод (зимой поймеш)!!! щас конечно нехватает задумаюсь о 9 :)

По поводу тюнинга это да для тазиков есть все!!!

вот как пример фанат построил на базе таврии нехилый "болид" - турба 18 диски и.т.д

http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=45563

Изменено пользователем Kobzars

Тюнинг не пустая трата денег. Тюнинг- перевод денег в эмоции, кучу впечатлений и выбросов адреналина, что бесценнее денег.

Я на Драйве

Бортовик

А я как-то ехал с болгаром одним на фуре, правда, и спрашивал у него, какие лучше - Скании, Камазы, Вольво там... А он мне говорит - "братко, я знаю две марки- Мерседес и все остальные". Хотя у меня лично - 99-я. Вот так вот. :)

это типа что лучше 2107 или славута??? ответ бмв!!!

Тюнинг не пустая трата денег. Тюнинг- перевод денег в эмоции, кучу впечатлений и выбросов адреналина, что бесценнее денег.

Я на Драйве

Бортовик

Да?а краш теста классики не нашел?так смотри http://www.youtube.com/watch?v=MKKkUfrGvXs

0 баллов на краш-тесте , правда великолепно?

Прости но здесь краш-тесты не уместны!!! машины с класса супер бюджет!!!

P.S. славута самая дешевая машина в СНГ!!!

Я на Драйве

Бортовик

• 2 недели спустя...

Да нагатили друг на друга гім*а всякого )))) я давно технікою займаюсь і освіта технічна і невеличкий автосервіс власний є, тому з цими машинами стикався неодноразово, як одна так і інша досить посередні, проте якщо вибирати то безперечно 2107. Що вам подобається більше? підвіска славути???? надзвичайно слабенький макферсон спереду що потребує підсилення, чи багаторичажна передня підвіска Вазу, якій можуть позаздрити навіть сучасні автомобілі, звісно задня підвіска 2107 застаріла, але багато авто досі їздить на ресорах)))) і напів залежна задня балка Славути далеко не втікла, доречі тікає вона досить часто через слабкість її кріплення до кузова))) і якщо говорити про безпеку руху то що швидше буде у вас за плечима балка яка кріпиться на двох сайлентблоках чи нерозрізний міст що кріпиться на 4х повздовжніх і одній поперечній тягах, а що вже говорити про те що на славуті називають колесами, про яку керованість і коефіцієнт зчеплення з дорожнім покриттям можна говорити з таким розміром шин, на високих швидкостях це некерований снаряд осколочного типу, а гальма, то взагалі біда, а постійні тріщини опор передніх стойок, яка там жорсткість кузова :blink:, фарбування і антикорозійна обробка також не на вищому рівні, проте цей фактор стосується не лише славут а усього нашого автопрому, і нових Вазів 09, 99, 10, 14, 15 також, і це без вийнятків, яка ціна такі й машини. Тепер стосовно ергономіки салону і якості оздоблювальних матеріалів, один лише Зазівський руль одразу нагадує зореліт 80х, а занадто дешевий пластик на дверях і панелі хіба вас не дратує, проте є плюс, його легко мити )))), інформативність панелі приладів залишає бажати кращого, і її дизайн також, сидіння також не дуже, проте задні зручно складають і отримуємо зручний простір, але та рипуча поличка позаду теж не тішить. Стосовно двигуна, то тяги реально мало, хіба якщо брати до уваги двигун люксовою версії, хоча що в ній мається на увазі під назвою люкс для мене є загадкою))), то ще може бути, але знову ж таки при повному комплекті пасажирів вона всеодно не їде, вона повзе. ОЙ я здається також нагнав гім*а на славуту, ну вибачайте моя думка))) маю право. Сімка теж не фонтан, особливо її двигун з інжектором, а саме з 2005 року, коли їх почали підганяти під Євро2, купа датчиків, деякі з яких важко дістати, при чому вартують вони не дешево і з ладу виходять досить часто, при цьому ще й їх купівля нагадує лотерею, пощастить працює довго а ні то знов міняй :bayan: тому обслуговування бюджетним не назвеш.

P.S. Поганих машин немає, є погані прокладки.... І не варто робити з гім*а конхфету, і пхати в такі машини купу грошей на переобладнання, хіба що у вас дуже багато грошей, і то є Ваше хоббі :pardon:

Изменено пользователем Serik 1500

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти