Рекомендуемые сообщения

Бери с морозилкой внизу - удобство.

Система "Но фрост" - не надо размораживать, НО продукты держать в пакетах

Иднш в магазин и смотриш что понравится!

Маме брали Самсунг с морозилкой вверху - уже лет 7 трудится. Себе взяли ЛЖ, наученный опытом с морозилкой внизу. Оба "Но фрост"

Изменено пользователем Caridi
ab199342.gif
  • 4 недели спустя...
  • Ответов 29
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

На ardo, LG, samsung, ARISTON і т.д. + відчизняні даже не дивися. Про електролюкси, зануссі, лібхер , беко і інші з тих хто не випускає телевізори і мобіли особо не вкурсі. Я за побутову техніку бош. В мене холодильник (5р) і пральна машинка (6р).Проблем ніяких взагалі. Пластмаса не жовтіє (проблема самсунг і лджі майже одночасно куплені так там пластмаса скоро коричневою буде). Без лишніх наворотів но бош.

Тож смотрю сейчас. Пока остановился на Gorenje

На ardo, LG, samsung, ARISTON і т.д. + відчизняні даже не дивися. Про електролюкси, зануссі, лібхер , беко і інші з тих хто не випускає телевізори і мобіли особо не вкурсі. Я за побутову техніку бош. В мене холодильник (5р) і пральна машинка (6р).Проблем ніяких взагалі. Пластмаса не жовтіє (проблема самсунг і лджі майже одночасно куплені так там пластмаса скоро коричневою буде). Без лишніх наворотів но бош.

У меня не желтеют. Правда, холодильники не белые. + когда покупал - других "Но фрос" не было.

ab199342.gif

бери любой, потом в нете раскажеш что самый лучший.

А вообще, с такими ценами на холодильники разумней б/у купить

Вот оно - "Лучше меньше да лучше" - проблема выбора из массы однотипных товаров. :) ...

Бортовик: Alfa Romeo 2.0T ts Spike`s Edition Turbo Viber: +380 93 62-555-77, Владимир

Хорошо сказано!

У нас есть стиралка орион - ей уже лет 8 - работает, но это не значит, что на остальное смотреть не надо)))))

Когда свой старый пытался реанимировать, мастер говорил, что сейчас в ремонте бош у них- уже месяц стоит, нет платы, сгорела от скачка напряжения. Типо аж с Москвы высылают плату))

Тож смотрю сейчас. Пока остановился на Gorenje

Горенье у родителей стоит. Пластиковые ручки сломались быстро, или с нержавейки бери или утопленая в корпус. А так работает себе...

бери любой, потом в нете раскажеш что самый лучший.

А вообще, с такими ценами на холодильники разумней б/у купить

Цены как цены. Один раз купил и пользуешься, а бу брать... Смысл?

Вот оно - "Лучше меньше да лучше" - проблема выбора из массы однотипных товаров. :) ...

Чуть мозк не сломал об этот выбор, сейчас вспоминаю- смешно становится, а когда выбирал - ппц как заморачивался))

Выбрал я себе вот такое чудо SAMSUNG RL 48 RSBSW отдал 4000 грн

http://www.tehnoshop.ua/KBT/Ref/samsung-rl...CFYow3wod3TM_cQ

Почему его?

1 - гарантия 3 года, сервис понятный (уже обращался с другой техн. самсунг - проблем не было)

2 - но фрост

3 - вольт контроль

4 - наш одноклубник обьяснил что на самсунги и лж - запчасти дешевые и есть всегда в наличии

5 - сделано в корее

Хотел бежевый, но такой в беже идет с экранчиком( к цене нривен 400) и за цвет надбавка. Так я отдал 4050 грн, а за бежевый гривен на 600 больше стоит(

Удаление вмятин без покраски, полировка

Наша тема - Ремонт вмятин без покраски

Контакт - 096 054-54-04

Мої вітання.

Страждав з цього ж приводу.

Сім"я велика-6 чоловік, тому стояло питання про ХОЛОДИЛЬНИК, ЯКИЙ ВМІЄ ВИКРИВЛЮВАТИ ПРОСТІР (САМ МАЛЕНЬКИ, А ВЛАЗИТИ В НЬОГО повинно БАГАААААТООООООО :pardon: )

Достатня кількість літрів у морозилці була лише у верхніх морозилках.

Дивився на Самсунги, але робити такі перестали, а якщо моделька привозилася дуже рідко з Кореї, то вартувала до 15К.

Вибір був між :

Vestfrost FX 435;

Sharp SJ-T 690;

Hotpoint-Ariston NMTP 1922;

Тошиба такого же плана;

Hitachi R-Z570

У кожного з них є свої приколи і прикольчики у вигляді букав у маркуванні --- дисплей, колір, ручки, дод. лотки і т.д.

Майже рік стоїть цей хитачи. Дуже задоволений, але є у нього один недолік... Всихає гад... Як не влазили продукти-- та5к і не влазять))) А спочатку, як переклали продукти з старого в новий, малий у 5 років підійшов, відкрив дверцята й мало не заплакав зі словами : "А що ми тепер будемо їсти?"

Зручний тим, що холодильна камера звичайна (не сушить продукти й не треба їх ховати по кульочкам), а морозильна-- но фрост. А лоток для кубиків льоду-- майже щастя -- не уявляю, як я жив раніше без нього)) Нуль камера, широкі полички на дверцятах(в неї входить половина колишньго холодильника), замок на обидві дверки, клас енергозбереження. Я зросту 186 -- зручно живе на ньому СВЧ

Щось на зразок цього ))) Вдалого вибору.

Изменено пользователем Sinelnik

терпіти не можу самодурства

в принципі, то все лотерея... яке у кого щастя...)

Колись, як будівництво було у фаворі та я добре заробляв, купив дружині на ДН кухонний комбайн Бош... Накупляв всяких насадок та терток до нього-- крутяцко було все. Тоді гарантія у Боша рік була. Проробив він щось рік і місяць чи рік і два місяці... Поніс я його в ремонт... а там глянули в нього та й запитали на якому поверсі живу... дев"ятий їх влаштував, але у нас на Троєщині не прийнято кидати всякий мотлох з вікон))) Там усе одне в одне вмонтовано та інтегроване-- зламалось одне-- викидай увесь модуль. Та , втім, я не про модуль... Майстер в сервісі сказав "Можна купити фірмову річ і викинути її після гарантійного терміну, а можна купити реально гівно, але воно тобі прослужить усе життя. Все лотерея"

Холодильник "Атлант " проробив у мене 7 років -- саме той термін, на який він проектно розрахований. Ліжі не розглядав через відверту похабщину у виконанні пластиових частин зсередини камер. Гореніе не розглядав через наявність топової у свій час газової поверхні з назвою від ГОРЕніе (духова шафа -- тьху-тьху). Лібхер не розглядав через дороговизну бренду.

Виграшного лотерейного квитка)

працює через реле напруги, бо вночі напруга до 244 В. Та й бажаючих полазити у щитку немало. А спросу навіть с жековських електриків ніякого...

Изменено пользователем Sinelnik

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти