поможіть ... тече масло сальником колінвала..

Рекомендуемые сообщения

Вопшем історія така... їхав машиною (ВАЗ 21093 "карбюраторна") дивлюсь загоряється стоп і індикатор масло ..дето так 1-1,5 км проїхав бо він мигає і мигає ...стаю відкриваю капот все ясно погнало сальником колінвала .. на щупі масла 0 .. (така сама проблема була рівно 1 рік тому) .. машину затянули до мотористів... накупляв запчастини ремні грм і генератора, масло(напівсинтетика ) фільтр і сальники (германський Кортеко і ще взяв думаю нехай вже буде Еwling).

Далі мотористи :

1. поміняли сальник..

2 зробили там масло і так далі .. заводимо ... виїжаємо ..опа тече масло ...

розбираємо ... вирішилил перевірити верню кришку ..виявилось була забита сітка картерних газів.. ну добре супе р вже радіємо ... ставимо все опять на місце .... все по циклу заводимо ... виїжаємо опять те саме ...

ну кажуть треба міянти Корпус масляного насоса бо сальник легко заходить ..ну ок кажу як помеже я куплю ..так поможе ок поїхав дав 300 грн + прокладку підона ...

вопшем постаивли то все ..влили масло все як положено виєжаємо проєжаєм круг гаражів і опять те саме ... а вот тепер вони розводят руками ....(завтра який то спец має прийти .. ) ((

Ребята рятуйте .. хто шо знає хто стикався з цим ..? може хтось має мотористів попитайте плізззззз !!! ((

наперд вдячний...

Изменено пользователем Camaro

У меня когда погнало масло, то пришлось двиг капиталить...

У меня когда погнало масло, то пришлось двиг капиталить...

Та вже заводили працюэ нормально, а масло жене сальником ((

Он у меня тоже работал нормально))) Какой пробег? Может, отделаешься заменой сальника.

Изменено пользователем Zemlyanin Mak Sim

Он у меня тоже работал нормально))) Какой пробег? Может, отделаешься заменой сальника.

ну дето 128 тис. км

У меня пробежал 170... А из под крышки и из-под бензонасоса не давит масло?

У меня пробежал 170... А из под крышки и из-под бензонасоса не давит масло?

не давид ... гнало перед тим датчиком тиску масло то його заміняли і за два дні така проблема (

Тогда может сальником отделаешься. Съезди к ребятам на Чайку, тема по СТО вверху прикреплена, там телефоны есть, позвони, проконсультируйся. Вовану звони или Максу.

сорі ...забув написати я з Тернополя

А патрубки вентиляції картеру дивилися, прочищали? В мене був забитий патрубок що йде від картера (біля щупа) до клапанної кришки. Масло тече з внутрішньої чи зовнішньої сторони сальника?

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти