серёга приора 1 Опубликовано 21 июля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 июля, 2011 Пишите инфозапрос. Есть большая вероятность написания левого протокола и постановы со лжесвидетелями...вероятность есть конечно, но так можно и просто записывать № проезжающей машины, по базе пробить хозяина и штампануть протокол! я живу как положено, а положено у меня на всё!)) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
tigrazloy 0 Опубликовано 21 июля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 июля, 2011 вероятность есть конечно, но так можно и просто записывать № проезжающей машины, по базе пробить хозяина и штампануть протокол! Так мусора таким никогда не брезговали, дабы план выполнить. Вот только просто записанный номер, мог вести и не хозяин (по базе) с этим балуются бдецы редко, а вот остановить, списать данные с доков, а потом втихаря со знакомыми свидетелями (которые ясен пень ничё не видели) в рассчёте на лоха мусорыли частенько "статистику подгоняют", а люди ни за что ни про что попадают. Так что если козлы в погонах уже уединялись с документами они вполне могли списать реквизиты для левака. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
karlson 8 Опубликовано 21 июля, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 июля, 2011 Ну что-ж, если чего вылезет, то я тогда с него не слезу... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
tigrazloy 0 Опубликовано 21 июля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 июля, 2011 Пишите сразу инфозапрос на департамент в киев, на предмет левого протокола за сегодня, и чем быстрее- тем лучше., Потом придётся слезать через сберкассу. И дай бог чтоб я ошибался, но вероятность очень высока. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
karlson 8 Опубликовано 21 июля, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 июля, 2011 Пишите сразу инфозапрос на департамент в киев, на предмет левого протокола за сегодня, и чем быстрее- тем лучше., Потом придётся слезать через сберкассу. И дай бог чтоб я ошибался, но вероятность очень высока.Что это такое и как это делается? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
tigrazloy 0 Опубликовано 22 июля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 июля, 2011 Ну вот мое для примера:До ВДАI УМВС України в Чернiгiвськiй областiвул.Борисенка, 66, м.Чернiгiв, 14037До Департаменту ДАI МВС Українивул. Лук'янiвська, 62, м. Київ, 04171Для контролю за виконаннямВід такого-то з такою-то адресоюІнформаційний запит12.09.2010р приблизно о 16:25 рухаючись у бік Києва на власному автомобілі ВАЗ 21099 держ.№ХХХХХХХ, я був безпідставно, зупинений інспектором Марченко О.М. знак ЧН 0434, нібито за перевищення швидкості, на Чернігівській об’їзній, недоїжжаючи 2-3 км до мосту через р. Десна де дорожниками були кинуті знаки «3.29 Обмеження швидкості 40 км/год» та знак «1.14 Викидання кам’яних матеріалів», при тому ніяких дорожніх робіт не проводилось. В якості доказу був пред’явлений прилад без фото-відеофіксації на якому були показники 75 км/год. На мої зауваження, що дана швидкість належить не мені крім того знаки встановлені з порушенням п. 12.10 Правил дорожнього руху України(Далі ПДД), де зазначено: 12.10. Додаткові обмеження швидкості руху можуть бути встановлені виключно у разі проведення дорожніх робіт разом з попереджувальним знаком 1.37. У разі коли дорожні знаки обмеження швидкості руху 3.29 та 3.31 встановлені без проведення дорожніх робіт або залишені після їх завершення, водій не може бути притягнений до відповідальності згідно із законодавством за перевищення встановлених обмежень швидкості руху. Обов'язковим є встановлення дорожніх знаків 3.30 та 3.32 на відстані не більше ніж 2 кілометри від місця встановлення знака обмеження швидкості руху.{ Правила доповнено пунктом 12.10 згідно з Постановою КМ N 395 від 22.04.2009 }Тому навіть якщо припустити, що швидкість належить мені, то все-рівно порушення ПДД мною скоєно не було.Після того, як інспектор зрозумів, що безпідставно звинуватити мене в порушенні п. 12.9 йому не вдасться, він назвав причиною зупинки те, що йому здався підозрілим характер руху мого авто, що суперечить п.21 ст. 11 Закону України «Про міліцію», так як там немає такої підстави для зупинки. На моє прохання принести ПДД для з’ясування того, що правопорушення не було, інспектор відповів, щоб я собі купив і він носити нічого не повинен, чим порушив моє право, на всебічний і повний розгляд справи про можливість адмінправопорушення. Після цього я попросив його назвати мені телефон довіри ДАІ у Чернігівській області, на що інспектор мені відповів, що телефон написаний на їхньому авто і нічого він мені називати не буде, щоб я сам ішов і дивився, зауважу, що авто ДАЇ знаходилось на протилежному боці 4х полосної дороги на відстані близько 40 метрів від місця моєї зупинки, а телефон був написаний дрібними цифрами, які роздивитися з місця зупинки було не можливо. Я був змушений підходити через 2 полоси досить навантаженої транспортом дороги, щоб роздивитись телефон написаний на авто, зателефонував на номер вказаний на авто, це виявився телефон чергової частини, де мені порадили написати скаргу на дії інспекторів. Також інспектором проводилась відеозйомка на власний телефон, незважаючи на мої протести, що це незаконно, а його телефон не є засобом, що перебуває на обліку в ДАЇ як технічний засіб, що також є порушенням, моїх конституційних прав та чинного законодавства. В додаток до всього інспектором були переписані(надиктовані на власний телефон) реквізити моїх документів, що я вважаю можуть бути використаними в протиправних цілях,наприклад, для фальсифікації заочного протоколу з фіктивними свідками та фіктивним порушенням. Розмова з інспектором та викладені факти підтверджуються відеозаписом який розташовано за наступними адресами: Відповідно до ст.40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні, чи колективні звернення, або особисто звертатись до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов’язані розглянути звернення та дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.Згідно ст. 22 ЗУ «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації розуміється звернення з вимогою надати письмову, або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб, з окремих питань.Стаття 10 ЗУ «Про інформацію», зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення; вільним доступом суб'єктів інформаційних відносин до статистичних даних, архівних, бібліотечних і музейних фондів; Відповідно до статті 43. ЗУ «Про інформацію» кожний учасник інформаційних відносин для забезпечення його прав, свобод і законних інтересів має право на одержання інформації про: діяльність органів державної влади; те, що стосується його особисто.Керуючись ст.ст. 9,10,32,33,43 прошу письмово надати відповідь у встановлені законом терміни на такі питання:1. Чи повинні інспектора ДАІ враховувати п 12.10 Правил дорожнього руху України під час контролю за дорожнім рухом?2. Чи повинні інспектора продиктувати мені телефон гарячої лінії ДАІ на моє прохання?3. Чи повинні інспектора принести друковані Правила дорожнього руху України в разі виникнення спірної ситуації для з’ясування всіх нюансів справи?4. Чи зобов’язані інспектори ДАІ контролювати чинність та вживати заходів для усунення порушень застосування дорожніх знаків та розмітки на ділянках іх чергування?5. З якою метою інспектором ДАІ Марченком О.М. було записано на несертифікований, незареєстрований як штатний засіб та не маючий необхідних засобів захисту інформації власний мобільний телефон, реквізити моїх документів, що містять також адресні дані, яким чином ним, як посадовою особою забезпечено їх конфіденційність, та захист від протиправного використання?6. Так як протокол на місці не складався, я зрозумів, що довів інспектору свою невинуватість, проте існує безліч фактів службового підроблення протоколів працівниками ДАІ, тому прошу повідомити, чи складено відносно мене інспектором ДАІ Марченком О.М., або його напарником, який не представився, адміністративний протокол та постанова 12.09.2010р, якщо да, то прошу надіслати мені рекомендованим листом їх копії для можливості оскарження в установленому законом порядку.З повагою Я Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Bober 2114 0 Опубликовано 22 июля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 июля, 2011 Цiкаво, було б почитати вiдповiдь. Якщо можна... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
tigrazloy 0 Опубликовано 22 июля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 июля, 2011 (изменено) Цiкаво, було б почитати вiдповiдь. Якщо можна...Та теоретично можна, но в мене в ел. вигляді нема, но по суті відписались цитування ПДД та свого 111-го, но Є останній для мене самий цікавий пункт, що протоколу і постанови на мене в них за цей день нема, ну то на подальшому я й не наполягав. Якщо вже дуже цікаво мовою оригіналу то можу колись десь відсканувати, бо в мене тільки в паперовому виді.ЗЫ Знайшов. Можете подивись скан шедевра тут: http://vzjatkamnet.at.ua/forum/2-12-53 Повідомлення №785 Изменено 22 июля, 2011 пользователем tigrazloy Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
viper112 0 Опубликовано 22 июля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 июля, 2011 менты когда берут твои доки в руки и уходят в авто) они из него звонят дежурному и то порбивает какие у вас еще штрафы есть) если есть штраф за то что тебя тормознули только что то выпишут тебе еще один , опираясь на то что такое было) а если нет как в твоем случае то все будет алё) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
tigrazloy 0 Опубликовано 22 июля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 июля, 2011 (изменено) менты когда берут твои доки в руки и уходят в авто) они из него звонят дежурному и то порбивает какие у вас еще штрафы есть) если есть штраф за то что тебя тормознули только что то выпишут тебе еще один , опираясь на то что такое было) а если нет как в твоем случае то все будет алё)В очень редких случаях. А так у них план, которого нет, но который надо выполнять... Я сам пока не нарывался, но знакомые попадали и интернет пестрит случаями, когда вроде никто никогда ни протоколов не писал, ни постанов не получал, приехал там на ТО*/на переоформление авто/исполнительная нис того ни с сего дом описывать приходит/и. т.д. и тут гей-шо доны вываливают круглую сумму непонятно откуда приплывших штрафов. Изменено 22 июля, 2011 пользователем tigrazloy Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти