Welcom to hell 3 Опубликовано 28 июля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 июля, 2011 в 5 думаю вложишся, говорю по росценкам моего города г. Луганск 80661224070 - Богдан В иномарках ставлят подушки безопасности, а в наших иконы. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 28 июля, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 июля, 2011 Владзьо, а как ты так?напишу коротко: "шо то за їзда, як за кермом ....зда?" у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 28 июля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 июля, 2011 капец... аж мурашки по коже... главное что вы целы... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
восьмерочка 0 Опубликовано 28 июля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 июля, 2011 Главное что сам и пасажиры живы.У нас в городе дето в 4грн получилось ето с учет новых запчястей.Кстати кум недавно делал (похожие повреждения) на новый капот и крыло ушло глины больше чем на все машину.Крепись УДАЧИ Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
OMAR 6 Опубликовано 28 июля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 июля, 2011 дверь зажало крылом...крыша вроде не стрельнула...подивись на зазор криша-дверізверху дверьки Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
elektromech 0 Опубликовано 28 июля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 июля, 2011 спроси здесь www.start-drive.com.ua/forum/index.php?topic=3687.0 заодно может и мастера найдеш. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
H_U_L_K 48 Опубликовано 28 июля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 июля, 2011 плохо единственное что надо подваривать номерной стакан... хотя у тебя ж справка с гаи что машина била в дтп - должни дать справку что проводились сварочние работи в районе номера. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 29 сентября, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 сентября, 2011 виїхав. запчастини+матреіали для повної покраски авто біля 3000 грн робота 600 доларів. витягнули нормально, навіть без розвалу йде нормально, на любій швидкості нікуди не тягне і т.д. П.С. вже уважніше на дорозі коли баби за кермом, навіть маючи перевагу в русі пропускаю))) можна закривати. у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
smitoner 30 Опубликовано 29 сентября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 сентября, 2011 так а баба платила за ремонт или как решили? или страховая? 0800300227(бесплатно) 0442270007 viber - 0442270007 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 29 сентября, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 сентября, 2011 так а баба платила за ремонт или как решили? или страховая?виходить, що я зробив машину за свої гроші, а їм, якщо повезе, то моя страхова зробить.з моєї сторони також було порушення. баба їхала на чужому авто без страхівки і доків. баба іноземка.я обгагяв на сплошній, хоча маневр почав і на переривчастій смузі. вона раптом за 20 м до повороту ввімкнула поворот і опчала зїжджати на зустрічну смугу де знаходився я. я не мав змоги зайняти праву смугу руху, бо була мала відстань. позаду мене вже також була машина. одним слолвом під кутом 30 градусів я її впісячив. загорячу запропонував йому думаю набагато більше як ремонт, він сказав "машину мені з салону, в целофані". тоді я сказав "в мене страховка є. гуд бай!"свою машину забрав через три дні після ДТП зі штрафмайданчику. вже поремонтував. власник тої машини пару разів до мене дзвонив, казав може таки б якось уже розійшлися... як я йом упропонував на місці ДТП. я також порадився з юристами. сказали падати на мороз і все рішатиме страхова за постановою суду.так як та баба була іноземка, їй мабуть сказали, що до суду вона "невиїзна". вона мабуть "башлянула" аби не реєстрували в ДАІ. вчора поїхав, аби оплатити штраф за обгін на сплошній. вони кажуть протоколу немає, значить штрафу нема за що платити.....одним слолвом то ще не кінець. хирово, що я доки про..ав поки машина робилася.і наші мусора для мене з кожним днем все більше стають "мусорами", "підарасами продажними" і т.д., одним словом ненавиджу їх. і доки загубив на посту ДАІ, в коломиї, точніше село Шепарівці, хто їздить в карпати через Коломию той знає де це...як підсумок, не ту державу назвали Україною... у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения