Рекомендуемые сообщения

в 5 думаю вложишся, говорю по росценкам моего города

г. Луганск 80661224070 - Богдан

В иномарках ставлят подушки безопасности, а в наших иконы.

• Ответов 22
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Владзьо, а как ты так?

напишу коротко: "шо то за їзда, як за кермом ....зда?"

у нас гарна дорога...........місцями

тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА

капец... аж мурашки по коже...

главное что вы целы...

nomuaold_26_-M@RseL-.png

Главное что сам и пасажиры живы.У нас в городе дето в 4грн получилось ето с учет новых запчястей.Кстати кум недавно делал (похожие повреждения) на новый капот и крыло ушло глины больше чем на все машину.Крепись УДАЧИ

дверь зажало крылом...крыша вроде не стрельнула...

подивись на зазор криша-двері

зверху дверьки

спроси здесь www.start-drive.com.ua/forum/index.php?topic=3687.0

заодно может и мастера найдеш.

плохо единственное что надо подваривать номерной стакан... хотя у тебя ж справка с гаи что машина била в дтп - должни дать справку что проводились сварочние работи в районе номера.

• 2 месяца спустя...

виїхав.

запчастини+матреіали для повної покраски авто біля 3000 грн

робота 600 доларів.

витягнули нормально, навіть без розвалу йде нормально, на любій швидкості нікуди не тягне і т.д.

П.С. вже уважніше на дорозі коли баби за кермом, навіть маючи перевагу в русі пропускаю)))

можна закривати.

так а баба платила за ремонт или как решили? или страховая?

• 0800300227(бесплатно)
  • 0442270007
  • viber - 0442270007

так а баба платила за ремонт или как решили? или страховая?

виходить, що я зробив машину за свої гроші, а їм, якщо повезе, то моя страхова зробить.

з моєї сторони також було порушення. баба їхала на чужому авто без страхівки і доків. баба іноземка.

я обгагяв на сплошній, хоча маневр почав і на переривчастій смузі. вона раптом за 20 м до повороту ввімкнула поворот і опчала зїжджати на зустрічну смугу де знаходився я. я не мав змоги зайняти праву смугу руху, бо була мала відстань. позаду мене вже також була машина. одним слолвом під кутом 30 градусів я її впісячив. загорячу запропонував йому думаю набагато більше як ремонт, він сказав "машину мені з салону, в целофані". тоді я сказав "в мене страховка є. гуд бай!"

свою машину забрав через три дні після ДТП зі штрафмайданчику. вже поремонтував.

власник тої машини пару разів до мене дзвонив, казав може таки б якось уже розійшлися... як я йом упропонував на місці ДТП. я також порадився з юристами. сказали падати на мороз і все рішатиме страхова за постановою суду.

так як та баба була іноземка, їй мабуть сказали, що до суду вона "невиїзна". вона мабуть "башлянула" аби не реєстрували в ДАІ. вчора поїхав, аби оплатити штраф за обгін на сплошній. вони кажуть протоколу немає, значить штрафу нема за що платити.

....одним слолвом то ще не кінець. хирово, що я доки про..ав поки машина робилася.

і наші мусора для мене з кожним днем все більше стають "мусорами", "підарасами продажними" і т.д., одним словом ненавиджу їх. і доки загубив на посту ДАІ, в коломиї, точніше село Шепарівці, хто їздить в карпати через Коломию той знає де це...

як підсумок, не ту державу назвали Україною...

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.