Welcom to hell Опубликовано 28 июля, 2011 Жалоба Опубликовано 28 июля, 2011 в 5 думаю вложишся, говорю по росценкам моего города г. Луганск 80661224070 - Богдан В иномарках ставлят подушки безопасности, а в наших иконы.
Владзьо Опубликовано 28 июля, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 28 июля, 2011 Владзьо, а как ты так?напишу коротко: "шо то за їзда, як за кермом ....зда?" у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА
M@RseL Опубликовано 28 июля, 2011 Жалоба Опубликовано 28 июля, 2011 капец... аж мурашки по коже... главное что вы целы...
восьмерочка Опубликовано 28 июля, 2011 Жалоба Опубликовано 28 июля, 2011 Главное что сам и пасажиры живы.У нас в городе дето в 4грн получилось ето с учет новых запчястей.Кстати кум недавно делал (похожие повреждения) на новый капот и крыло ушло глины больше чем на все машину.Крепись УДАЧИ
OMAR Опубликовано 28 июля, 2011 Жалоба Опубликовано 28 июля, 2011 дверь зажало крылом...крыша вроде не стрельнула...подивись на зазор криша-дверізверху дверьки
elektromech Опубликовано 28 июля, 2011 Жалоба Опубликовано 28 июля, 2011 спроси здесь www.start-drive.com.ua/forum/index.php?topic=3687.0 заодно может и мастера найдеш.
H_U_L_K Опубликовано 28 июля, 2011 Жалоба Опубликовано 28 июля, 2011 плохо единственное что надо подваривать номерной стакан... хотя у тебя ж справка с гаи что машина била в дтп - должни дать справку что проводились сварочние работи в районе номера.
Владзьо Опубликовано 29 сентября, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 29 сентября, 2011 виїхав. запчастини+матреіали для повної покраски авто біля 3000 грн робота 600 доларів. витягнули нормально, навіть без розвалу йде нормально, на любій швидкості нікуди не тягне і т.д. П.С. вже уважніше на дорозі коли баби за кермом, навіть маючи перевагу в русі пропускаю))) можна закривати. у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА
smitoner Опубликовано 29 сентября, 2011 Жалоба Опубликовано 29 сентября, 2011 так а баба платила за ремонт или как решили? или страховая? 0800300227(бесплатно) 0442270007 viber - 0442270007
Владзьо Опубликовано 29 сентября, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 29 сентября, 2011 так а баба платила за ремонт или как решили? или страховая?виходить, що я зробив машину за свої гроші, а їм, якщо повезе, то моя страхова зробить.з моєї сторони також було порушення. баба їхала на чужому авто без страхівки і доків. баба іноземка.я обгагяв на сплошній, хоча маневр почав і на переривчастій смузі. вона раптом за 20 м до повороту ввімкнула поворот і опчала зїжджати на зустрічну смугу де знаходився я. я не мав змоги зайняти праву смугу руху, бо була мала відстань. позаду мене вже також була машина. одним слолвом під кутом 30 градусів я її впісячив. загорячу запропонував йому думаю набагато більше як ремонт, він сказав "машину мені з салону, в целофані". тоді я сказав "в мене страховка є. гуд бай!"свою машину забрав через три дні після ДТП зі штрафмайданчику. вже поремонтував. власник тої машини пару разів до мене дзвонив, казав може таки б якось уже розійшлися... як я йом упропонував на місці ДТП. я також порадився з юристами. сказали падати на мороз і все рішатиме страхова за постановою суду.так як та баба була іноземка, їй мабуть сказали, що до суду вона "невиїзна". вона мабуть "башлянула" аби не реєстрували в ДАІ. вчора поїхав, аби оплатити штраф за обгін на сплошній. вони кажуть протоколу немає, значить штрафу нема за що платити.....одним слолвом то ще не кінець. хирово, що я доки про..ав поки машина робилася.і наші мусора для мене з кожним днем все більше стають "мусорами", "підарасами продажними" і т.д., одним словом ненавиджу їх. і доки загубив на посту ДАІ, в коломиї, точніше село Шепарівці, хто їздить в карпати через Коломию той знає де це...як підсумок, не ту державу назвали Україною... у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА
Рекомендуемые сообщения