Андрюха_2108 0 Опубликовано 2 сентября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 сентября, 2011 Какие новости? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Андрюха_2108 0 Опубликовано 3 сентября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 сентября, 2011 Митрофаныч вчера взял у меня палочки лыжные и сейчас наверное поднимается. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ValerKat 407 Опубликовано 3 сентября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 сентября, 2011 завтра скину невеликий звіт по міні походу на висоту 795 мДавай, кидай, а я скоро скину невэличкий звит, по походу на высоту 4810 метров. Маленького, кто хочешь обидит. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 5 сентября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 сентября, 2011 обіцяний звітик. і так, 24 серпня в 2-30 ночі я з мамою (читайте мабуть ТЕЩОЮ, хоча я її називаю її мамою) та бабульою подався на Яремче з помідорами-овочами на базар. поки моя 2108 тимчасово "каліка". то юзаю тестя ВАЗ 2101 76 р.в.. Дехто з форумчан швидше б оці 125 км проїхав велосипедом, але так як грузу овочами було біля 800 кг, то не особливо спішив. дороги у Івано-Сранківській області м’яко кажучи не дуже........ матюків матуся і бабуся наслухались ого-го скільки. за 3 години був на місці. годинку розкладалися: столики, ваги, товар, парасолі. потім годинку покимариф. десь біля 10 ранку помітив, що один за одним приходять продавці на ринок з білими грибами. напевно не один тут на форумі люблю тихо полювати... розпитавшись де назбирали грибів, всі віповіли однеаково: "у лісі..." в Яремчі ми торгували в районі залізничного вокзалу (не доїжджаючи десь 200 м, біля самого переїзду. Звідти відкривається чудовий краєвид на гори. одним словом мене вкусиф якийсь комар піти трошки вище. на базарі ЖПС показував висоту 600 м. отже, після невеликих зборів я вирушив вгору. рухався в сторону села Багрівець, пройшовши близько 1 км зійшов з дороги і пішов "бездоріжжям" спочатку стежкою, а потім взагалі в сторону вершини. по дорозі було дуже багато грибів, правда не білих, по які йшов. за 30 хв був на вершині, яку і важко вершиною назвати. здалеку вона здається грізною, насправді на місці це був звичайний ліс, мішаний. ЖПС показував висоту 795 м над рівнем моря. полазивши трохи біля вершини, переконавшись що там білих грибів немає вирішив спускатися. Валєрко мене підсадив на ексрім трохзи, отож я вирішив спускатись іншою дорогою. якщо на вершину йшов з північного сходу, то спуск був з південної сторони, в кінці пішов на південний захід. спуск був "крутенький" - за 5 м шляху висоти скидав 15. якщо б йшов з страховкою, куди б ще не йшло, але в гумових шльопанцях це було не дуже легко зробити. в самому кінці спуску, коли майже прийшов до річки, то виявилось, що треба спускатись скалами. без навиків скалолазання все ж таки вдалося спуститись до річки. чесно кажучи, коли був на березі, то не дуже зрадів, що спустився саме тим маршрутом. назад вгору я вже не мав сил лізти, а перейти річку вбрід не було можливості, бо погода останніми днями була дощова і рівень води був вищий від звичайного. ще й табличка "купатися заборонено"... одним словом прийшлося лізти корчами і знову ж таки скалами до моста біля водопаду Пробій. весь обдертий, обкусаний комарами, без грибів, але з морем вражень і торбинкою ожини, яку я назбирав для дружини я прийшов до авто. по дорозі додому ще сталася пригода, яка показала, що життя смугасте як зебра і в мене зараз чорна полоса. біля м. Коломия мене зупинили ..... ну тіво, рука не пініметься літературно написати, а нелітературно забракують модератори, одним словом після довгих "покажіть те, а де те..." побажали щасливої дороги. я трохи зморений дорогою забув деякі документи на багажнику копійки і вже через два дні дома побачив, що попав на гроші. загубив техпаспорт від вісімки і від восхода. одним словом, вибачайте за запізнілий звіт. але коли виявив, що пропали доки, мені було не до звіту, завтра постараюсь викласти деякі фото. дякую за увагу. у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Митрофан 0 Опубликовано 5 сентября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 сентября, 2011 Андрюх спасибо за палки!! порешали реально! В общем приехал с Говерлы! Суппер! погодка была внизу летняя, на верху я был одет в зимнюю куртку, перчатки, шапку. Особо описывать смысла нет, куда нам с украинскими "лягушатниками" к всяким Мон Бланам Позитив получил. Заезжал на Буковель! Реально удивился! Там озеро сделали, лежаки, люди загорают, купаются. Везде все открыто, фонтаны итд. Народу как зимой в будний день! Паркинг весь забит машинами. На подъемнике даже очередь небольшая была! Велосипедистов немеренно! В общем, на следующее лето обезательно хочу туда поехать покататься на велике, я проникся (с) 0938004895 Миша Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ValerKat 407 Опубликовано 6 сентября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 сентября, 2011 Андрюх спасибо за палки!! порешали реально!В общем приехал с Говерлы! Суппер! погодка была внизу летняя, на верху я был одет в зимнюю куртку, перчатки, шапку. Особо описывать смысла нет, куда нам с украинскими "лягушатниками" к всяким Мон Бланам Позитив получил.Заезжал на Буковель! Реально удивился! Там озеро сделали, лежаки, люди загорают, купаются. Везде все открыто, фонтаны итд. Народу как зимой в будний день! Паркинг весь забит машинами. На подъемнике даже очередь небольшая была! Велосипедистов немеренно! В общем, на следующее лето обезательно хочу туда поехать покататься на велике, я проникся (с)Мишо, я тебе говорил, что на бук нужно велик брать. А на Говерлу только поднялись? Или по хребту прошли? Маленького, кто хочешь обидит. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 6 сентября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 сентября, 2011 обіцяні фото зараз трошки менших кину у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 6 сентября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 сентября, 2011 решту фоток у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 6 сентября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 сентября, 2011 так як це був сольний похід, то мене на хвото немає у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Koyot 15 Опубликовано 6 сентября, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 сентября, 2011 Только проснулсо. Весь день проспал. Поездка МЕГО!!! Фото выложу чуть позже. П.С. Спасибо Ваньке 5 и Гори-М за веселую компанию! Крупнейший склад автозапчастей для всех марок автомобилей в Украине! Новые запчасти к легковой иномарке 050 355 84 44 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти