AXID Опубликовано 14 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 14 марта, 2012 (изменено) Поржавів низ номерного стакану і чуть бризговик. Потрібно вставити орієнтовно таку латку, ще не зачищав до металу (фото). Що робити і куди бігти? Я так розумію потрібно взяти в МРЕО дозвіл на зварні роботи. До кого там звертатись і скільки коштує ця процедура з дозволами? І чи взагалі реально отримати цей дозвіл? Изменено 21 марта, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего...
Yurec 9 Опубликовано 14 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 14 марта, 2012 Разрешение на проведение сварочных работ - это уже история. Такая же как и кузова б\н. Потому что после проведения сварочных работ тебе пометку в техпаспорте не делают. По крайней мере в нашем городе так- узнавал. Главное наличие родных сварочных точек, в основном эксперты их смотрят в месте соединения стакана с моторным щитом.мусора козли. приїхав у НДКЦ. подивилися, передзвонили до начальника МРЕО,запитали чому він додає їм роботи? одним словом дурно їхав.в МРЕО все пофоткали, чіхали-чіхали і там де я сказав, що зварено, вони сказали, що я брешу. якщо б помалювали і лівий бризговик і стакан, то все було б ОК. так що я остаточно розчарувався в "захисниках законів". в них одна ціль, розвести народ на бабло!коли приїхав в МРЕО третій раз сказали, щоб я поїхав ще у Чернівці в САНТАДОР, я сказав, заправляй і я їду, задрали вже! обійшлося без Сантадора. і того, дублікат техпаспорта 766 грн (разом з податком за 2010 рік)в техпаспот отметок же не ставили?
Temchenko Опубликовано 14 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 14 марта, 2012 Разрешение на проведение сварочных работ - это уже история. Такая же как и кузова б\н. Потому что после проведения сварочных работ тебе пометку в техпаспорте не делают. По крайней мере в нашем городе так- узнавал. Главное наличие родных сварочных точек, в основном эксперты их смотрят в месте соединения стакана с моторным щитом.в техпаспот отметок же не ставили?наличие черной метки в техпаспорте зависит от многих факторов, тоесть есле есть знакомые факторы то пометку не сделают, а просто справочка будет...
AXID Опубликовано 15 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2012 (изменено) Yurec 9 якщо так, тоді узгоджувати з даі зварочні роботи взагалі не потрібно? Потім коли машину будуть ставити на облік чи ще якісь офіційні процедури можуть направити (чи самі провести) експертизу щоб переконатись що номер не переварений? З СТО потрібно брати якісь документи про проведені роботи? Хочеться зробити все законно щоб ніяких проблем в далнішому небуло, але інформація по цьому питанню дуже запутана. Владзьо чому тебе направили на експертизу, ти ж вроді отримував новий техпаспорт? Чи брав якісь документи на проведення сварки біля стакану? Якусь довідку чи помітку в техпаспорті зробили? Изменено 15 марта, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего...
Владзьо Опубликовано 15 марта, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 15 марта, 2012 мені "чорну мітку" поставили, ну може і сам нарвався, але коли давав на лапу за те що він і так за обовязками мав зробити, то в умі подумав "тримай на таблєтки"... надіюсь його вже хробаки їдять у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА
niiio Опубликовано 15 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2012 Взагалі то на стакані має бути хоча б 5 заводських точок, десь таке я чув. А взагалі краще когось з знайомих попитати по місцю з ГАї, в мене тріщина заварена на самому стакані в 2см. від номера(один з колишніх власників мабуть не дотянув стойку або взагалі забув її прикрутити). При знятті і посановці на облік питань не було.
Владзьо Опубликовано 15 марта, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 15 марта, 2012 все залежить на яких мусорів попасти. якщо вони засинають і їм гроші перед очима, то так як в мене, що стакан ніхто не чіпав. ланжерон під стаканом так само...... одним словом зненавидів їх у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА
Yurec 9 Опубликовано 15 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2012 Yurec 9 якщо так, тоді узгоджувати з даі зварочні роботи взагалі не потрібно?по крайней мере у нас в городе не надо- сам через это проходил
AXID Опубликовано 15 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2012 (изменено) Всім дякую! Був у мрео, експерт сказав, що непотрібно узгодювати і довідок на зварні роботи зараз не видають, головне щоб від моторного щитка і зверху не варити. Сварщик також подивився, сказав, що я не перший з "таким" і ніхто довідок не брав. На всякий випадок зроблю пару фотографії до і в процесі робіт. Изменено 21 марта, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего...
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти