Владзьо 0 Опубликовано 17 ноября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 ноября, 2011 ситуація така. напевно памятаєте (вибачайте за відсутність апострофів, на ноутбуці трохи довго його вводити), що 23 липня я попав у ДТП. в кількох словах: почав обгін за 250 м до перехрестя, обігнав дві машини, оскільки між другою і третьою машиною була відстань невелика, то не мав змоги зайняти праву смугу руху. тут менше як за 50 м до перехрестя водій ВАЗ 21099 вмикає поворот і робить маневр "поворот ліворуч" по зустрічній смузі. я почав зїжджати на обочину, і раптом побачив, що на обочині стояла жінка, там автобусна зупинка. я змушений був змінити напрям руху "правіше", чим допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ 21099. водій ВАЗ 21099 - громадянка Іспанії. при собі посвідчення водія чи документів на авто не мала. через пів години підвезли посвідчення (хоча працівники ДАІ засумнівались що це саме посвідчення, оскільки такого раніше не бачили) та документи на авто. ВАЗ 21099 належить іншій особі, громадянину України. на автомобіль був третій тип страхівки. з реєстрацією ДТП у органах МВС я взагалі не знаю що там. довідку про реєстрацію у журналі з Райвідділу мені видали на руки. у Страхову звернувся вчасно, в триденний строк. вони не морозяться. через пару днів поїхали сфотографували 21099. свою машину я забрав і в його страхову не звертався, бо розумів, якщо навіть буде обопільна вина, то мені нічого не виплатять, бо в нього третій тип страхівки. десь на початку жовтня мене визвали для підписання протоколу за порушення ПДР (п. 14.6). я приїхав. але коли приїхали працівники ДАІ, то сказали, що там в них не зареєстроване це ДТП. два тижні назад мене повідомили пог телефону, щоб зявився у м. Чортків для оформлення протоколу. я приїхав, але того працівника, що мене визивав, вже не було на роботі. дурно проїхався 100 км. тепер він до мене дзвонить, щоб я знову приїхав. я впав на мороз, точніше, хочу, щоб його звернення чи вимога були більш офіційними. тобто повістка, з відповідними вимогами, на яку дату, годину, до кого, по якій справі, підпис і т.д. Ну і на останок. хочу вислухати вашу думку: 1. Чи тут тільки моя вина, чи тут обопільна вина враховуючи те, що доручення відмінили офіціно з 13 серпня, водій ВАЗ 21099 не мала страхівки і т.д. 2. Як тоді з протоколом, якщо є ст. 38 КУпАП "...У разі відмови у порушенні кримінальної справи або закриття кримінальної справи, але за наявності в діях порушника ознак адміністративного правопорушення адміністративне стягнення може бути накладено не пізніш як через місяць з дня прийняття рішення про відмову у порушенні кримінальної справи або про її закриття..." (така постанова була від 1.08.2011р.) 3. Згідно ст. 33 та 34 КУпАП можу розраховувати на "помякшуючі обставини" у визначенні розміру штрафу? (є розписка, що я віддав 2000 грн на лікування іспанці). 4. Чи впаяють по "максимуму" по ст. 122 п.4 КУпАП (позбавлення прав на термін від 6 до 12 місяців). внаслідок ДТП водій ВАЗ 21099 отримала легкі тілесні ушкодження. решту учасників ДТП не пострадали. у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
H_U_L_K 48 Опубликовано 17 ноября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 ноября, 2011 1) то что у нее не было страховки - ето на нее наложат штраф на скоко там грн и все. тебе от етого ничего. 2) у тебя есть бумага в отказе от возбуждения УД? пс: хотя ИМХО сдесь же не уголовное дело, а цивільне... легкие телесние и т.д. - ето не УД. 3) ето уже судья решыт ИМХО 4) сейчас прав за ДТП не лишают обично... как правило просто штраф, и возможно по максимуму, ето 540 грн помоему или скоко там (денег в бюджете ж нет))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Caridi 2 Опубликовано 17 ноября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 ноября, 2011 Тебе сюда http://vzjatkamnet.at.uaОчень хорошо и грамотно помогут.Те же люде на форуме Мета в "Вас остановил сотрудник ГАИ 3." - что-то типа того названия Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 18 ноября, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 ноября, 2011 і до того, що я сумніваюсь у "чистоті" цього процесу - мене два тижні назад, коли я приїхав до ЧОрткова підписати той протокол, в якому думав буде штраф за порушення п.14.6 ПДР, просили підписати порожній протокол, у звязку з відсутністю на робочому місці відповідального за цю справу у ДАІ! і викладу копію постанови про відмову у порушенні кримінальної справи. Вона правда чомусь без печаток, підписів, хоча мій страховий агент сказав, що на руки мені могли дати і без печаток та підписів. До речі, мене здивувала граматика підполковника, старшого лейтенаната чи капітана..... згідно постанови що мені "світить"? у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
oleg783 0 Опубликовано 18 ноября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 ноября, 2011 і до того, що я сумніваюсь у "чистоті" цього процесу - мене два тижні назад, коли я приїхав до ЧОрткова підписати той протокол, в якому думав буде штраф за порушення п.14.6 ПДР, просили підписати порожній протокол, у звязку з відсутністю на робочому місці відповідального за цю справу у ДАІ!і викладу копію постанови про відмову у порушенні кримінальної справи. Вона правда чомусь без печаток, підписів, хоча мій страховий агент сказав, що на руки мені могли дати і без печаток та підписів. До речі, мене здивувала граматика підполковника, старшого лейтенаната чи капітана..... згідно постанови що мені "світить"?Блин чого ты тянеш быка за я-ца иди бигом к юристам отдаш 100гр чтоб все бумаги и упущенные тобой мелочи привели в соотвецтвие с законом а пока время играет против тебя.тут промедлил там промедлил и уголовное дело состряпают и примут тебя прям в гаи.нах оно тебе надо .Все запросы и остальные бумажки почтой заказными письмами все должно быть фиксированно тогда следаки почуствуют что нес №васей№ имеют дело а с покованным человеком и попустяться. Барахолю свой двигатель 1.3 блок .Поршня группа с-1 за подробностями в личку- Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 18 ноября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 ноября, 2011 Почитай ще тут http://www.urist.in.ua/showthread.php?t=160311 http://lawukraine.com.ua/ua/dlja_vodiiiv/j...ti_pri_dtp.html Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
H_U_L_K 48 Опубликовано 18 ноября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 ноября, 2011 і до того, що я сумніваюсь у "чистоті" цього процесу - мене два тижні назад, коли я приїхав до ЧОрткова підписати той протокол, в якому думав буде штраф за порушення п.14.6 ПДР, просили підписати порожній протокол, у звязку з відсутністю на робочому місці відповідального за цю справу у ДАІ!ти ж хоть не подписал? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 18 ноября, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 ноября, 2011 ти ж хоть не подписал?звичайно що ні)))а чому час грає проти мене?навпаки думаю, що згідно ст. 38 КУпАП якби час за мене...........а кримінальну не мали б зробити, адже водій ВАЗ 21099 отримала легкі тілесні ушкодження у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти