Помогите маленькой Алине

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано (изменено)

Мои соседи по общежитию просят помощи в сборе средств на операцию в Германии (наши врачи НЕОФИЦИАЛЬНО расписываются в бессилии, предлагают наблюдение).

Позавчера ходил к ним в гости, девочка красавица, жалко если наши "коновалы" доведут "наблюдением" до ампутации (в лучшем случае).

Нужно денег относительно немного, порядка 8 тыс. евро.

Обращение мамы:

Аліночка народилася 30.05.2010 р. зі значно збільшеною щічкою та плямами на збільшеній половині обличчя та лівій руці. В два тижні дитина була оглянута всіма можливими спеціалістами поліклініки «Охматдит» м. Києва. був поставлений діагноз: гемігіпертрофія, гемангіоматоз, дисплазія тазобедрених суглобів, синдром легких рухових порушень гіпоксичного генезу. Було порекомендовано в першу чергу розпочати лікування дисплазії тазобедрених суглобів.

В 1,5 місяці аліні одягли стремена Павлика, а зняли лише в 11 місяців (за цей час дитина майже не рухалася, хоча і робили безліч курсів масажу у кваліфікованого спеціаліста).

В 4 місяці, за порадою врача-ортопеда звернулися в клініку ім. Шалімова до судинного хірурга, адже вся права сторона почала стрімко збільшуватися в ширину і довжину (особливо права ніжка та сідничка). судинним хірургом був поставлений діагноз: ангіодісплазія лімфатичного характеру, але підтвердили його лише в 1 рік після проходження узд судин (до одного року таке дослідження не проводиться). На той час різниця в ніжках складала вже 5 см. в ширину і 3,2 в довжину.

Подальше звернення до спеціалістів різних напрямків медицини, проходження досліджень мрт, електоронейроміографії, узд і т.ін. додало лише нові діагнози.

На даний час в дитини наступні діагнози:

1.

a) вродженна правостороння судинна мальформація лімфатичного характеру (1 припущення)

B) ангіодісплазія лімфатичного характеру (2 припущення)

c) гемігіпертрофія (3 припущення)

d) синдром кліпель-треноне (4 припущення)

2. спінальний дізрафізм (spina bifida) в пояснично-хрестовому відділі.

3. Сколіоз;

4. затримка рухового та моторного розвитку (дитина навіть не стоїть на ніжках)

5. хронічний запор (на фоні всіх аномалій розвитку)

6. подовження правої кінцівки на 3,2 см.

В Україні дітей з захворюваннями лімфатичної системи не лікують (все, що пропонується – подальше спостереження). в Аліночки дуже рідкісний і складний випадок - вся права сторона з пороком розвитку лімфатичних судин. навіть діагноз остаточний нам не можуть поставити. лише відомо, що це дійсно набряк лімфатичного характеру.

Після відправлення комплексного листа з усіма дослідженнями в одну із клінік Германії (клініка єдина в світі спеціалізується по хворобам лімфатичної системи, що пов’язана з набряками) – прийшла відповідь, що вони нам зможуть допомогти. і вже є люди з України, яких дійсно там вилікувалися (наприклад, в нас їм запропонували ампутацію нижньої кінцівки).

Прогнози даного захворювання не втішні: подальше збільшення хворих частин тіла (в нашому випадку всієї правої сторони), анемія, психологічні та рухові розлади, вивихи тазобедрених суглобів (адже у нашому випадку значна різниця у сідничках), деформація кісток стопи (якщо набряк буде стрімко «наростати»), в деяких випадках в залежності від тяжкості і форми хвороби – ампутація кінцівок.

Якщо хворобу зупинити на ранніх стадіях розвитку, то великі шанси, що набряки будуть не повертатися довгий час, а якщо проводити подальшу підтримуючу терапію, то дитина зможе «жити як і всі».

Ми молоді батьки і просто не в силі назбирати потрібну суму коштів, а це більше 100 тисяч гривень. Я викладач в декреті, а чоловік працює за 2 тис. грн. на державній роботі і навіть змінити її не може, адже ми проживаємо в гуртожитку від роботи.

В нас немає часу, адже якщо не розпочати лікування зараз, то потім буде складніше і вилікуватися, і в десятки раз дорожче. а якщо зовсім не лікуватися, то я навіть боюся про це думати.

Допоможіть будь-ласка нашій маленькій Аліночці!

Реевизиты:

Ощадний банк України м. Києва Святошинське від. №8069

мфо 320218

р/р 37396004, зкпо 02760560

№ рахунку 67319 (бін 1150257)

Гудимович Вікторія Василівна

(тел. 098-949-14-25)

Приват банк:

р/р 29244825509100

мфо: 305299

ЄДРПОУ: 14360570

призначення платежу: № картки 4405885019548145

ін 3129620732

Гудимович Юрій Людвігович

(тел. 098-949-14-25)

адреса:

м. Київ, святошинський р-н.

вул.берковецька 6, гуртожиток, к.326

04128

Яндекс гаманець №410011159544126

Фото:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Счёт из клиники

Изображение

Фото документов тут:

Фото

На сегодняшний день делают спец массаж, есть результаты: до того лежачий ребёнок самостоятельно садится, чуть снялся оттёк ножки. Но опять деньги - 250 грн. сеанс.

Ссылка на сюжет в "Критичні точці":

Третий сюжет

Изменено пользователем Finansist

Я люблю свою работу, Я приду сюда в субботу

И конечно в воскресенье. Здесь я встречу день рожденье,

Новый год, 8 Марта, Ночевать здесь буду завтра!

Если я не заболею, Не сорвусь, не озверею,

Здесь я встречу все рассветы, Все закаты и приветы.

От работы дохнут кони, Ну а я... бессмертный пони!

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти