Finansist 0 Опубликовано 20 декабря, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 декабря, 2011 (изменено) Мои соседи по общежитию просят помощи в сборе средств на операцию в Германии (наши врачи НЕОФИЦИАЛЬНО расписываются в бессилии, предлагают наблюдение). Позавчера ходил к ним в гости, девочка красавица, жалко если наши "коновалы" доведут "наблюдением" до ампутации (в лучшем случае). Нужно денег относительно немного, порядка 8 тыс. евро. Обращение мамы:Аліночка народилася 30.05.2010 р. зі значно збільшеною щічкою та плямами на збільшеній половині обличчя та лівій руці. В два тижні дитина була оглянута всіма можливими спеціалістами поліклініки «Охматдит» м. Києва. був поставлений діагноз: гемігіпертрофія, гемангіоматоз, дисплазія тазобедрених суглобів, синдром легких рухових порушень гіпоксичного генезу. Було порекомендовано в першу чергу розпочати лікування дисплазії тазобедрених суглобів.В 1,5 місяці аліні одягли стремена Павлика, а зняли лише в 11 місяців (за цей час дитина майже не рухалася, хоча і робили безліч курсів масажу у кваліфікованого спеціаліста). В 4 місяці, за порадою врача-ортопеда звернулися в клініку ім. Шалімова до судинного хірурга, адже вся права сторона почала стрімко збільшуватися в ширину і довжину (особливо права ніжка та сідничка). судинним хірургом був поставлений діагноз: ангіодісплазія лімфатичного характеру, але підтвердили його лише в 1 рік після проходження узд судин (до одного року таке дослідження не проводиться). На той час різниця в ніжках складала вже 5 см. в ширину і 3,2 в довжину.Подальше звернення до спеціалістів різних напрямків медицини, проходження досліджень мрт, електоронейроміографії, узд і т.ін. додало лише нові діагнози. На даний час в дитини наступні діагнози: 1. a) вродженна правостороння судинна мальформація лімфатичного характеру (1 припущення) ангіодісплазія лімфатичного характеру (2 припущення) c) гемігіпертрофія (3 припущення)d) синдром кліпель-треноне (4 припущення)2. спінальний дізрафізм (spina bifida) в пояснично-хрестовому відділі.3. Сколіоз;4. затримка рухового та моторного розвитку (дитина навіть не стоїть на ніжках)5. хронічний запор (на фоні всіх аномалій розвитку)6. подовження правої кінцівки на 3,2 см.В Україні дітей з захворюваннями лімфатичної системи не лікують (все, що пропонується – подальше спостереження). в Аліночки дуже рідкісний і складний випадок - вся права сторона з пороком розвитку лімфатичних судин. навіть діагноз остаточний нам не можуть поставити. лише відомо, що це дійсно набряк лімфатичного характеру. Після відправлення комплексного листа з усіма дослідженнями в одну із клінік Германії (клініка єдина в світі спеціалізується по хворобам лімфатичної системи, що пов’язана з набряками) – прийшла відповідь, що вони нам зможуть допомогти. і вже є люди з України, яких дійсно там вилікувалися (наприклад, в нас їм запропонували ампутацію нижньої кінцівки).Прогнози даного захворювання не втішні: подальше збільшення хворих частин тіла (в нашому випадку всієї правої сторони), анемія, психологічні та рухові розлади, вивихи тазобедрених суглобів (адже у нашому випадку значна різниця у сідничках), деформація кісток стопи (якщо набряк буде стрімко «наростати»), в деяких випадках в залежності від тяжкості і форми хвороби – ампутація кінцівок. Якщо хворобу зупинити на ранніх стадіях розвитку, то великі шанси, що набряки будуть не повертатися довгий час, а якщо проводити подальшу підтримуючу терапію, то дитина зможе «жити як і всі».Ми молоді батьки і просто не в силі назбирати потрібну суму коштів, а це більше 100 тисяч гривень. Я викладач в декреті, а чоловік працює за 2 тис. грн. на державній роботі і навіть змінити її не може, адже ми проживаємо в гуртожитку від роботи. В нас немає часу, адже якщо не розпочати лікування зараз, то потім буде складніше і вилікуватися, і в десятки раз дорожче. а якщо зовсім не лікуватися, то я навіть боюся про це думати.Допоможіть будь-ласка нашій маленькій Аліночці!Реевизиты:Ощадний банк України м. Києва Святошинське від. №8069мфо 320218р/р 37396004, зкпо 02760560№ рахунку 67319 (бін 1150257)Гудимович Вікторія Василівна(тел. 098-949-14-25)Приват банк:р/р 29244825509100мфо: 305299ЄДРПОУ: 14360570призначення платежу: № картки 4405885019548145ін 3129620732Гудимович Юрій Людвігович(тел. 098-949-14-25)адреса: м. Київ, святошинський р-н.вул.берковецька 6, гуртожиток, к.32604128Яндекс гаманець №410011159544126Фото:Счёт из клиникиФото документов тут:ФотоНа сегодняшний день делают спец массаж, есть результаты: до того лежачий ребёнок самостоятельно садится, чуть снялся оттёк ножки. Но опять деньги - 250 грн. сеанс.Ссылка на сюжет в "Критичні точці":Третий сюжет Изменено 20 декабря, 2011 пользователем Finansist Я люблю свою работу, Я приду сюда в субботу И конечно в воскресенье. Здесь я встречу день рожденье, Новый год, 8 Марта, Ночевать здесь буду завтра! Если я не заболею, Не сорвусь, не озверею, Здесь я встречу все рассветы, Все закаты и приветы. От работы дохнут кони, Ну а я... бессмертный пони! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти