Lioxa 0 Опубликовано 4 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 февраля, 2012 Зустрічайте на дорогах Рівненщини ще одного неадеквата 06 листопада 2011р припер зі Львова ВАЗ 2108 1991р 1288см3Пара старих фоток, до моєї зустрічі з нею Тільки приїхав відразу на мийкуПотім була стандартна процедура обмивання ключів, Фото після того як пригнав17 грудня 2011р розпочались перші роботи по підвісці.в першу чергу був замінений поломаний бугель, він же кронштейн розтяжкинові прибамбаси бугель - 50 грнболти - 15 грнремвставка - 35 грнот винуватець торжестватак як місце кріплення вигнило, воно було вирізане і приварена ремвстаказа роботу заплатив 150 грн, чувак підгааняв години 3... 24грудня 2011р. вирішив трішки приділити увагу карбюратору, так як бувало таке що навіть глох на ходу....купив я отаку фігню за 38грн в епіцентрітак виглядав карб до очистки... :wasko:так післяефект після очистки просто супер, раніше винт-регулятор холостого ходу був наполовину закручений, тепер прийшлось його повністю відпустить і то мені здається що холості трішки зависокі...через 100км закрутив назад і от... 19 січня 2012р.... ранок, слизька дорога... стовп....писец...Потрохи продвигаються роботи по ремонту, З понеділка Вісімка стає на поварку, вже готові 2 нових фари до установки....Так як при поварці будуть виймати двигун, вирішив відразу замінить свої "підгулявші" подушки.магазин "Автолюкс" як і раніше виручив - ціни просто офігенні Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
niiio 0 Опубликовано 4 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 февраля, 2012 (изменено) З відкриттям! До речі то не бугель, а краб. Бугель це нижня частина шатуна в КШМ. До речі телевізор під подушку нового зразка і коротке крило. Наскільки я знаю задніх подушок старого зразка зараз вже не знайти, і там тільки два варіанти заміни, або переварювати кріплення або напильником. Изменено 4 февраля, 2012 пользователем niiio Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Lioxa 0 Опубликовано 4 февраля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 февраля, 2012 З відкриттям!До речі то не бугель, а краб. Бугель це нижня частина шатуна в КШМ.Дякую!!!Та я знаю що то краб просто прийшов спочатку на базар до нас і кажу треба краб, на мене зробили квадратні очі, я на пальцях розказав що то, а мені кажуть то бугель,..... на станції також бугель... то напевно місцеве... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ваз 21083 21 Опубликовано 4 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 февраля, 2012 С открытием! жалко машинку удачи с ней Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
miller99 11 Опубликовано 5 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 февраля, 2012 С открытием, ЗЕМЕЛЯ!!!))))))) 0637625331 0668314842 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Svoloch 0 Опубликовано 5 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 февраля, 2012 о Ровно Землячок удачи в постройке Жизнь, игра, сюжет хреновий, зато какая графика!!!! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Lioxa 0 Опубликовано 5 февраля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 февраля, 2012 Всем спасибо Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ГЭКА 0 Опубликовано 5 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 февраля, 2012 С открытием ,как по мне надо ставить длинное крыло. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Lioxa 0 Опубликовано 5 февраля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 февраля, 2012 С открытием ,как по мне надо ставить длинное крыло.Дякую! Мені коротке крило більше подобається ) як кажуть "на вкус и цвєт" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Lioxa 0 Опубликовано 27 февраля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 февраля, 2012 два тижні назад віддав вісімку на поварку..... сьогодні тільки толком почали робить.... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти