Lioxa 0 Опубликовано 6 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 марта, 2012 всім Дякую!!! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Lioxa 0 Опубликовано 27 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 марта, 2012 Сьогодні над нашим славним містом Рівне, зійшли хмари, пішов дощ, І О ***** я НАРЕШТІ забрав ВІсімку.за весь цей нелегкий період було куплено і замінено:капот - 120 грн +76 доставкалижа (губа) - 100 грн (непідійшла)"телевізор" - 380 грнподушки двигуна 3 шт - 280 грнремвставки - 120 грнзамок капота 60 грншвелер в бампер - 115 грнкріплення бампера - 110 грнусилитель лижі - 60 грнболти+патрубки 70 грнпетля капота - 25 грнремонт генератора - 170 грнскло поворотників - 45 грнрадіатор - 275 грндиффузор - 40 грнкришка маслозаливна -20 грнтермостат 80 грнподушки радіатора - 15 грнмастика - 50 грнусил. лонжерона - 50грнремонт старої лижі - 70 грнпильник ШРУСа + змазка - 70 грнантифриз - НЕРО - 75 грнвода дистильована - 25 грнхомути+дрібедєнь - 70 грнболтики +всяка срань - 40 грнпрокладки карба + штанів + впуск-випуск - 35 грнполуось - 80 грнвакуум тормозів - 100 грнмасло в коробку - 170 грнтрос капота 50 грн.______________________________________________________ 3046 грн робота по машині - 2350_________________________________разом- 5369 грн Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 28 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 марта, 2012 мда... не слабо по грошах вийшло. А ще малярка попереду,теж скажу тобі не дешево буде. Одне радує,машина на колесах Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Lioxa 0 Опубликовано 28 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 марта, 2012 маляркою думаю сам займусь буду вчитись, а по грошах і по роботі ще не фініш, гальм немає, проводка нерозведена, зазори не виставлені Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 4 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 апреля, 2012 маляркою думаю сам займусь буду вчитись, а по грошах і по роботі ще не фініш, гальм немає, проводка нерозведена, зазори не виставлені ну тоді удачі у цій не легкій справі під назвою "ВАЗ" Пиши і викладай фото дальше,всі разом будемо щось підказувати Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Lioxa 0 Опубликовано 13 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2012 Робота не стоїть на місці, як тільки з`являється вільна хвилина, намагаюсь по можливості щось доробить...за цей тиждень було зроблено:доведена до пуття проводка під капотомпоклеєєна та помальована панель та тонельколір чорний структурний матовий, вроді нормально получилось.... треба буде спробувать поліролькою покрить в приборку був всунутий тахометр+термометр+годинник+вольтметршкали які посвітюються, які я купив в чувака що їх тут не так давно продавав - повне ГАФНО - попливли на сонці... приборка убита треба мінять також була інстальована нова полка в багажник з ДСП разом із боковинами і також обшивка багажника із ворсу роботи продовжуються Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 13 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2012 А что написано на капоте? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Lioxa 0 Опубликовано 13 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2012 покибув у відряджні друзі прикололись, написали назву нашого клубу VSOP-CLUB (капот всеодно під покраску) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Lioxa 0 Опубликовано 21 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 апреля, 2012 вирішив перевірить що в мене робиться з задніми гальмами і був приємно здивований що там треба мінять... ВСЕ.... І того...колодки задні 120грн + 2 циліндра задніх 100 грн + всі пружинки і направляючі 100 грнчерез зломаний і похерений штуцер прокачки переднього правого супорта прийшлось мінять ціліндрик ітого 120 грн.заодно замінив трубку до цього супорта яка іде з ГТЦ Ну і з надією на те що основні роботи закінчені встановив захист двигуна який лежить вже досить довго...далі буде... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Lioxa 0 Опубликовано 21 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 апреля, 2012 Бачив бувшого власника, тепер на ланосі роздовбаному їздить )тоді це не він) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти