Ресивер 1,5 8кл.(алюмінієвий) замість 1.6 8кл.(пластмасовий)

Рекомендуемые сообщения

Доброго дня. В мене наступна проблема. Купив ВАЗ 21099 2008 року. 1,6 8 кл. Стоїть ГБО. Поїхав настоїти інжектор, сказали замінити ресивер на алюмінієвий ( в мене стоїть пластмасовий) Чи можна замінити пластмасовий 1,6 8 кл. на алюмінієвий з 1.5 мотора 8 кл. Буду дуже вдчний за допомогу.

Доброго дня. В мене наступна проблема. Купив ВАЗ 21099 2008 року. 1,6 8 кл. Стоїть ГБО. Поїхав настоїти інжектор, сказали замінити ресивер на алюмінієвий ( в мене стоїть пластмасовий) Чи можна замінити пластмасовий 1,6 8 кл. на алюмінієвий з 1.5 мотора 8 кл. Буду дуже вдчний за допомогу.

Можно конечно. Прокладки только там другие под рога и дроссель. Ну и декоративный кожух будет держаться только на шпильках ГБЦ.

А зачем менять? Если пластиковый - то ставится антихлопок или еще что-то. Поколение ГБО какое?

ab199342.gif

да ничего не надо менять,пусть тебе не парят мозги..установить антихлопок(если его у тебя нет) и катайся на здоровье..

п.с. у меня тотже двиг и такойже ресивер, газ 2 поколения ,3 года полет нормальный!

В мене стоїть антихлопковий клапан. На холостому мотор трясе. Був на діагностиці, мотор робить погано, циліндри всі не роблять то один відключиться то другий. то третій. Сказали що причина в цьому антихлопковому клапані, не герметичний він і підсосує повітря. Сьогодні зроблю фото закину. Газовщики сказали що стоїть саме просте ГБО, і що вони таке вперше бачать щоб його ставили з пластмасовим ресивером. Що робити не знаю, так як перший раз з таким стикаюсь, і прийшлось поки що до них прислухатись. :wacko:

Да забув написати, в мене антихлопковий клапан врізаний в ресивері діаметром приблизно 3 см. і видно що він не герметичний. бо обламаний силіконом

post-35458-1330165002.jpg

Изменено пользователем Shklyoda

У меня такой же двигатель и стоит газ через проставку в воздухан 220 000 пробег нормальный. Хотя тоже много умниковв выступало. Хлопушка стоит да и все

Тоді в чому ж може бути причина я не розумію. На діагностиці сказали що циліндри працюють не всі, точніше то працюють, то якийсь не працює. Свічки вкручував інші і всеодно без результатно. Можливо потрібно на іншу СТО поїхати. Або переробити якось цей антихлопковий клапан. :wacko:

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти