шурег 16 Опубликовано 27 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 марта, 2012 странная логика - что это случилось только сейчас в такой интерпритации согласен...забираю свой наезд назад. 0636 999 4O7 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
matador777 0 Опубликовано 27 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 марта, 2012 С фото http://roadcontrol.org.ua/node/1401 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
шурег 16 Опубликовано 27 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 марта, 2012 Рост кросавчег... Получил травму, и продолжает дальше )) 0636 999 4O7 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
scythe 13 Опубликовано 27 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 марта, 2012 прощупывают общественность. не будет шума много, начнут их отлавливать потихоньку наши блюстители закона. одним словом беспредел. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Гость Xeon Опубликовано 27 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 марта, 2012 "Побитий активіст «Дорожнього контролю»: нападники радилися вбивати мене чи ні27 березня 2012 15:50Керівника проекту «Дорожній контроль» Ростислава Шапошникова викрали і побили четверо невідомих. Закривавлений журналіст був знайдений в лісі за містом. З численними травмами його доставили в лікарню.В інтерв`ю кореспонденту «Київ. Коментарі» Шапошников розповів про те, хто його викрав, як просувається слідство, та хто його врятував від можливої загибелі.- Ростислав, скільки людей на Вас напали?- Коли я приблизно в 10:30 ранку підійшов до своєї машини, зняв з сигналізації, мене покликали. В цей момент до мене підбігли, схопили і заштовхнули на заднє сидіння джипа. Всього було 4 людини - двоє заштовхували, двоє сиділи попереду. Мене заштовхнули і відразу сіли по боках. Ми рушили, вони на ходу закривали двері. Почалася бійка - я намагався вирватися. Але вони різко мене затиснули і той, який був праворуч почав наносити мені серії ударів в голову. Відразу ж мені розбили обличчя. Після цього мені надягнули на голову целофановий пакет - я почав задихатися. Я запитав, - «що я поганого зробив?». Мені було сказано - «нам особисто нічого, ми всього лише виконавці». Вони постійно дзвонили в якесь «управління». Так вони це називали. Саме «управління» вирішувало, що зі мною робити - вбивати мене чи ні.Я живу на Троєщині і мене вивезли в ліс за Троєщину. Забрали мобільний телефон, всі речі: відеокамеру, відеореєстратор і документи - все вилучили, щоб я не міг подзвонити або записати, то що відбувається. Це не був грабіж - тому що золотий ланцюжок на мені залишилася.Людина вийшла з машини, щоб проконсультуватися, що зі мною робити. Після цього мене витягли з машини, поклали обличчям у ґрунтовку і сказали, що якщо я звернуся до міліції мені кінець. Після цього мені сказали, що я повинен вчасно віддавати борги і добре себе вести. Які борги - я не розумію? Я ні в кого нічого не позичав. Після цього мене почали лежачого бити ногами. Били секунд 20-30, а після різко припинили. Сказали, щоб я півгодини лежав і не рухався і втекли.Я повернув голову - побачив, що вони тікають до джипа. А потім перекотився на спину і побачив, що зліва їдуть велосипедисти. Мабуть вони їх і злякали. Саме вони мене знайшли і відразу викликали швидку допомогу.- Які травми Вам завдали?- У мене струс мозку, забої тіла - я ж практично не ходжу. Спина вся в ударах - я не можу напружувати поперекові м`язи, у мене сильні болі в спині. Що стосується очі, то розтин мені зашили, але дивитися мені зараз взагалі не можна, тому що око напружується і може зір погіршитися. Пошкоджень більше внутрішніх. Ускладнень слава Богу немає.- Вам надходили які-небудь погрози до цього?- У нас багато виникає конфліктів через нашу діяльність з Шевченківським РВВС і «Коброю», і Рєзниковим і так далі. Тому анонімних загроз в коментарях на сайті дуже багато. Є новина, де в коментарі написано, що я своєю смертю не помру. Так що, погрози, що мене будуть вбивати, бити, вивозити, підкидати наркотики, спалювати були постійно. Але я не надавав цьому значення, тому що не можна ж після кожного коментаря відлітати на Місяць - я тут живу і працюю, як звичайна людина.- Те, що зараз Ви вибули з активного життя, могло якось вплинути на розслідування справ, які за участю «Дорожнього контролю» розглядаються в судах?- Звичайно, це сильно вплинуло. Я зараз прошу суддів, щоб вони відкладали судові справи. Ось до речі цікава ситуація. Нашого активіста Олексія рік тому побили чотири даішника, його дуже сильно побили, потім посадили на три доби в спецприймальник за непокору і відео з мобільного телефону стерли. Вони самі на нього напали, а написали, що це він на них напав. Ми відео з мобільного телефону відновили і на ньому видно, що це саме даішники на нього напали і побили. Апеляційний суд ми виграли - він скасував рішення. Зараз по цим чотирьом даішникам проводитися дослідча перевірка. У четвер ми з Олексієм сходили в прокуратуру і домовилися, що в понеділок будемо у прокурора давати свідчення проти цих даішників. Тому що їх вже усунули від служби і зараз порушується кримінальна справа. Тепер виходить, що через те, що мене побили, я не можу захищати інтереси Олексія в прокуратурі. Адже саме я всі матеріали веду. У мене вдома є всі документи по цій справі. Так що це одна з версій причин, по яких на мене могли напасти, але їх дуже багато може бути.- Скільки судових справ, в яких ви задіяні?- Приблизно, близько десяти.- На якій стадії зараз розслідування справа по Вашому викраденню і побиттю?- Слідчий пояснив, що зараз юридично є факт грабежу, але не виключено, що справа буде перекваліфікована, адже очевидно, що це напад пов`язаний з моєю професійною діяльністю. Іншого варіанту бути не може. Я бізнесом не займаюся, особистих конфліктів у мене немає. Я цілими днями працюю над проектом «Дорожній контроль». Так що як тільки будуть зібрані докази, то можуть бути порушені кримінальні справи за іншими статтями.- Що ви буде робити, щоб надалі убезпечити своє життя? - Я думаю, що і рідні і близькі будуть мені допомагати, щоб я не залишався один. Зараз вони постійно чергують. Зрозуміло, що тут моє життя стоїть на кону - можуть убити. Причому незрозуміло за що.Спілкувався Влад Руденко «Київ. Коментарі» Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Kobzars 4 Опубликовано 27 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 марта, 2012 (изменено) Изменено 27 марта, 2012 пользователем Kobzars Тюнинг не пустая трата денег. Тюнинг- перевод денег в эмоции, кучу впечатлений и выбросов адреналина, что бесценнее денег. Я на Драйве Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
pilot_gac 0 Опубликовано 27 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 марта, 2012 (изменено) Я думаю очень легко сделать выборку imei которые от БС на Троещине выехали в лес (постоянно названивая), а потом поехали в неопределенном направлении. Как-то на пиар смахивает)) Он в депутаты не собирается, а то выборы скоро? Хотя мало-ли, может действительно подрезал кого-то или снял не того кого надо. Но методы явно не мусорские) Изменено 27 марта, 2012 пользователем pilot_gac AR 164 Quadrifoglio Verde AR Giulietta Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
scythe 13 Опубликовано 27 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 марта, 2012 Но методы явно не мусорские)забыли ксиву предъявить и представиться? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
<REMUS> 11 Опубликовано 27 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 марта, 2012 Дем случайно нашёл)) А если серъёзно ничего удивительного, по одному их в джипах будут вывозить, единственное действительно противно что прям начинают поднимать бучу и созывать на митинги, ненавижу все эти движения, не зачёт дк Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
<REMUS> 11 Опубликовано 27 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 марта, 2012 Они хоть что-то делают, а что сделал ты, чтобы лучше жилось ?Чтобы лучше жилось развиваюсь, общаюсь, приобретаю новые связи, параллельно иду к своему бизнесу или предлогаешь мне ходить с камерой к гаишникам приставать? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти