Рекомендуемые сообщения

а китай брать какой-то? который по цене равен б.у ино в нормальном состоянии, вот тут я не понимаю:pardon:

Китайця купляти, то вже треба мати голову.

Ососбисто я китайців навіть не розглядаю як авто.

А про пріору.

Їздив на універсалі у родича.

Він спочатку убв довольний шо слон.

А через рік почали вилазити дрібні ВАЗівські болячки.

А зараз авто десь два роки і пластик тарахтить в салоні майже так як і у моєму ТАЗІ.

Я на своєму борюсь з ним, а родич людина старша і не хоче возитись із скрипунами.

Особисто мені не треба ні ГУР ні кондиціонер.

Якби не постійні скрипуни, то 2115 авто мене б влаштовувало.

Все для супутникового та ефірного ТБ - http://www.hdtv-zone.net.ua

• Ответов 36
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

по-поводу ГУРа и кондишина +1, особенно для тех у кого пробег не больше 20к в год

а мой знакомый сразу с салона поехал на своей новой 2114 за шумкой и пружинками -30. За 2 дня всё заинсталили. Сейчас доволен шо слон)

некоторые скажут - что это за машина, что сразу с салона и надо её разбирать и что-то делать, еп, дык покупайте ино и тусите на соответствующем форуме!

Изменено пользователем Hitmanhunter

забанен мудаком

так, а что мешает их найти и устранить? Я вон катаюсь и мне они как-то п** все равно :pardon: бывает загрузишь салон и багажник всяким хламом ненужным который перевезти надо, там таких скрипунов, сверчков -целый зоопарк вылазит :wacko: да и не че, машина прет, тем и доволен :bayan:

маркус снял пока что.... надо под задницей колеса - пока что .... НО.... fedww - думаю, ой как думаю, уйдет она у меня уже в след мес - есть товарисЧ заинтерисованый)

эх... а я так надеялся до конца года вторую половину денюх дособирать...)))

терпіти не можу самодурства

Я б теж зробив повну шумку монтажною піною. :D

в некоторых местах применяли :ph34r:

забанен мудаком

Зняв з продажу свій ТАЗ.

Вирішив, що буду ще рік кататись на ТАЗ, а там вже візьму щось нове.

Заїхали на фабії товариша на СТО. Він другий власник. СТО показало невтішні результати. Він сам був шокований.

Тепер товариш хоче її продати.

А я вирішив, що через рік братиму щось нове.

Поки що зупинився на фабії 1,4 за 14 уе, а там буде видно.

Шило на мило міняти не хочеться.

Ще вчора робив шумку передніх дверок. Поки витер мовіль речовиною для зняття бітумних плям і наклеїв всередині вібру(2 мм) та шумку( 4 мм), то обдер руки добряче. То ще та процедура - шумити дверки. Заодно замінив пістони на ті, що давно купував у Антона. Тепер карти прилягають класно.

Ще забув про ціни на ТАЗ.

За 6 уе мій ТАЗ може бути проданий легко. Якщо трошки більше(від 6 до 6,5 то треба добряче пошукати нового бажаючого власника) :-))))

ЗІ. Закрийте тему.

Изменено пользователем fedww

Все для супутникового та ефірного ТБ - http://www.hdtv-zone.net.ua

Зняв з продажу свій ТАЗ.

Вирішив, що буду ще рік кататись на ТАЗ, а там вже візьму щось нове.

Заїхали на фабії товариша на СТО. Він другий власник. СТО показало невтішні результати. Він сам був шокований.

Тепер товариш хоче її продати.

А я вирішив, що через рік братиму щось нове.

Поки що зупинився на фабії 1,4 за 14 уе, а там буде видно.

Шило на мило міняти не хочеться.

Ще вчора робив шумку передніх дверок. Поки витер мовіль речовиною для зняття бітумних плям і наклеїв всередині вібру(2 мм) та шумку( 4 мм), то обдер руки добряче. То ще та процедура - шумити дверки. Заодно замінив пістони на ті, що давно купував у Антона. Тепер карти прилягають класно.

Ще забув про ціни на ТАЗ.

За 6 уе мій ТАЗ може бути проданий легко. Якщо трошки більше(від 6 до 6,5 то треба добряче пошукати нового бажаючого власника) :-))))

ЗІ. Закрийте тему.

А самий радий, що лишисаль ще на рік у тебе? Я коли попередню продавав - якось тяжко було, вона вже як рідна була.
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.