fedww 2 Опубликовано 25 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 апреля, 2012 а китай брать какой-то? который по цене равен б.у ино в нормальном состоянии, вот тут я не понимаюКитайця купляти, то вже треба мати голову.Ососбисто я китайців навіть не розглядаю як авто.А про пріору.Їздив на універсалі у родича.Він спочатку убв довольний шо слон.А через рік почали вилазити дрібні ВАЗівські болячки.А зараз авто десь два роки і пластик тарахтить в салоні майже так як і у моєму ТАЗІ.Я на своєму борюсь з ним, а родич людина старша і не хоче возитись із скрипунами.Особисто мені не треба ні ГУР ні кондиціонер.Якби не постійні скрипуни, то 2115 авто мене б влаштовувало. Все для супутникового та ефірного ТБ - http://www.hdtv-zone.net.ua Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Hitmanhunter 0 Опубликовано 25 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 апреля, 2012 (изменено) Особисто мені не треба ні ГУР ні кондиціонер.Якби не постійні скрипуни, то 2115 авто мене б влаштовувало.по-поводу ГУРа и кондишина +1, особенно для тех у кого пробег не больше 20к в года мой знакомый сразу с салона поехал на своей новой 2114 за шумкой и пружинками -30. За 2 дня всё заинсталили. Сейчас доволен шо слон)некоторые скажут - что это за машина, что сразу с салона и надо её разбирать и что-то делать, еп, дык покупайте ино и тусите на соответствующем форуме! Изменено 25 апреля, 2012 пользователем Hitmanhunter забанен мудаком Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Shurick 4 Опубликовано 25 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 апреля, 2012 Особисто мені не треба ні ГУР ні кондиціонер.Якби не постійні скрипуни, то 2115 авто мене б влаштовувало.так, а что мешает их найти и устранить? Я вон катаюсь и мне они как-то п** все равно бывает загрузишь салон и багажник всяким хламом ненужным который перевезти надо, там таких скрипунов, сверчков -целый зоопарк вылазит да и не че, машина прет, тем и доволен peoplesproject Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Sinelnik 0 Опубликовано 25 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 апреля, 2012 маркус снял пока что.... надо под задницей колеса - пока что .... НО.... fedww - думаю, ой как думаю, уйдет она у меня уже в след мес - есть товарисЧ заинтерисованый) эх... а я так надеялся до конца года вторую половину денюх дособирать...))) терпіти не можу самодурства Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Hitmanhunter 0 Опубликовано 25 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 апреля, 2012 Я б теж зробив повну шумку монтажною піною. в некоторых местах применяли забанен мудаком Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
fedww 2 Опубликовано 29 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 апреля, 2012 (изменено) Зняв з продажу свій ТАЗ. Вирішив, що буду ще рік кататись на ТАЗ, а там вже візьму щось нове. Заїхали на фабії товариша на СТО. Він другий власник. СТО показало невтішні результати. Він сам був шокований. Тепер товариш хоче її продати. А я вирішив, що через рік братиму щось нове. Поки що зупинився на фабії 1,4 за 14 уе, а там буде видно. Шило на мило міняти не хочеться. Ще вчора робив шумку передніх дверок. Поки витер мовіль речовиною для зняття бітумних плям і наклеїв всередині вібру(2 мм) та шумку( 4 мм), то обдер руки добряче. То ще та процедура - шумити дверки. Заодно замінив пістони на ті, що давно купував у Антона. Тепер карти прилягають класно. Ще забув про ціни на ТАЗ. За 6 уе мій ТАЗ може бути проданий легко. Якщо трошки більше(від 6 до 6,5 то треба добряче пошукати нового бажаючого власника) :-)))) ЗІ. Закрийте тему. Изменено 29 апреля, 2012 пользователем fedww Все для супутникового та ефірного ТБ - http://www.hdtv-zone.net.ua Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Ice D 2 Опубликовано 30 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 апреля, 2012 Зняв з продажу свій ТАЗ.Вирішив, що буду ще рік кататись на ТАЗ, а там вже візьму щось нове.Заїхали на фабії товариша на СТО. Він другий власник. СТО показало невтішні результати. Він сам був шокований.Тепер товариш хоче її продати.А я вирішив, що через рік братиму щось нове.Поки що зупинився на фабії 1,4 за 14 уе, а там буде видно.Шило на мило міняти не хочеться. Ще вчора робив шумку передніх дверок. Поки витер мовіль речовиною для зняття бітумних плям і наклеїв всередині вібру(2 мм) та шумку( 4 мм), то обдер руки добряче. То ще та процедура - шумити дверки. Заодно замінив пістони на ті, що давно купував у Антона. Тепер карти прилягають класно.Ще забув про ціни на ТАЗ.За 6 уе мій ТАЗ може бути проданий легко. Якщо трошки більше(від 6 до 6,5 то треба добряче пошукати нового бажаючого власника) :-))))ЗІ. Закрийте тему.А самий радий, що лишисаль ще на рік у тебе? Я коли попередню продавав - якось тяжко було, вона вже як рідна була. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения