Рекомендуемые сообщения

отака ситуація-при швидкості від 100 до 110 відчувається вібрація на руль(ПЕРІОДИЧНО тобто в певний проміжок часу).Розвал зробив,колеса балансував,місцями їх міняв,ходову провірили казали добре все.центровочні кольца під диск стоять.Спочатку було ліпше,а тепер коли ше й в четвер попав в яму лівим боком стало гірше-зїздив на розвал,після нього проїхався ніби краще.Вчора вечером то саме появилось :wacko: ніби по трасі добре але нервує вібрація.Тепер в додачу до того всього по ямах легенький стук ніби від рульової і таке відчуття шо машина трохи вліво вправо літає-.Прри різкому розгоні колесо ніби троршки кидає в сторони(чи то мені вже так здається)До вібрації вже привик,а не подобається шо машина по ямах так поводиться.

грішу на рульову-люфт трошки є-може через неї таке відчуття ніби колеса розходяться.Трошки вечером підтягну її.

стойки-відїздив на них 1,5 роки(вкладиші)-можуть від них колеса скакати по ямах...може вкладиші в сапогах рухаються і на ямах машина плаває,ззовні видно шо підтекли трохи...

а,при тормозінні руль не кидає,значить відкидаємо тормозні бліни.

Ше буду пробувати попустити болти на колесах і наново затягнути їх.

Народ в кого які догадки пишіть,бо я не можу зрорзуміти шо то таке-на сервісах кажуть шо сайленти в порядку(3,5 роки їх ні разу не міняв)

хочу на початок знайти причину чому на грунтовій дорозі,по ямах машина плаває.

отака ситуація-при швидкості від 100 до 110 відчувається вібрація на руль(ПЕРІОДИЧНО тобто в певний проміжок часу).Розвал зробив,колеса балансував,місцями їх міняв,ходову провірили казали добре все.центровочні кольца під диск стоять.Спочатку було ліпше,а тепер коли ше й в четвер попав в яму лівим боком стало гірше-зїздив на розвал,після нього проїхався ніби краще.Вчора вечером то саме появилось :wacko: ніби по трасі добре але нервує вібрація.Тепер в додачу до того всього по ямах легенький стук ніби від рульової і таке відчуття шо машина трохи вліво вправо літає-.Прри різкому розгоні колесо ніби троршки кидає в сторони(чи то мені вже так здається)До вібрації вже привик,а не подобається шо машина по ямах так поводиться.

грішу на рульову-люфт трошки є-може через неї таке відчуття ніби колеса розходяться.Трошки вечером підтягну її.

стойки-відїздив на них 1,5 роки(вкладиші)-можуть від них колеса скакати по ямах...може вкладиші в сапогах рухаються і на ямах машина плаває,ззовні видно шо підтекли трохи...

а,при тормозінні руль не кидає,значить відкидаємо тормозні бліни.

Ше буду пробувати попустити болти на колесах і наново затягнути їх.

Народ в кого які догадки пишіть,бо я не можу зрорзуміти шо то таке-на сервісах кажуть шо сайленти в порядку(3,5 роки їх ні разу не міняв)

хочу на початок знайти причину чому на грунтовій дорозі,по ямах машина плаває.

Распорная стойка стоит? На какой резине ездите - импорт? Или сов.пром?

Посмотри - может открутился амортизатор - пыльник приподыми и увидишь - четко Ваши симптомы.

Опора разборная? Амортизаторы - вкладыши?

!

Распорная стойка стоит? На какой резине ездите - импорт? Или сов.пром?

Посмотри - может открутился амортизатор - пыльник приподыми и увидишь - четко Ваши симптомы.

Опора разборная? Амортизаторы - вкладыши?

Стойка розборна)))

Резина р15 барум літо 195/50

Вкладиші міняні 1,5 роки тому.

О,ніразу не дивилсиь до того чи відкрутився амортизатор...

У меня тоже самое

колеса хоть и отбалансированы но резину покупаю другую и несколько колес восьмеркой ...

Сам проверял колеса?

!!!

Биение по рулю при езде и торможении

почитай, там Ваша тема разжевана до "корней".

Крышка, что крепит вкладиш откручивается и тогда Все Ваши симптомы...

!

Биение по рулю при езде и торможении

почитай, там Ваша тема разжевана до "корней".

Крышка, что крепит вкладиш откручивается и тогда Все Ваши симптомы...

А не знімаючи стойки можна дотягнути ту кришку?Бо я її ше як стойки міняли ніразу не рухав,завжди думав шо то рульова і наконечники...

Кришки подотягував,рульову трошки підтягнув(мало треба буде ше трошки...)

Лишаються сайленти,певно ті шо йдуть в балці спереду-я ніразу за 3,5 роки сайлентів не міняв

А я бы балансировщиков сменил..в 90% помогает

на 100-110 -вибрация и при торможении тишина- это только кривые колеса

выбрацыя походу йде выд подушки коробки(вона на ній вже майже лежить і рукою я легко піднімаю то все)

А тепер лишилось то шо машина по грунтовій дорозі,ямах типу плаває,негарно ведеться по ній

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти