emigrant-l Опубликовано 19 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 19 апреля, 2014 Доброго всім часу доби!21099, висока панель.Сталась в мене неприємність, замітив що при зміні положення повзунка напрямок потоку повітря не змінюється... от сьогодні (тобто вчора) розібрав це чудо інженерної думки і замітив що відламались пласмаски, до яких кріпляться защолками тяги... все зрозуміло - під заміну.Почав "шурфувати" нет на предмет вірної назви та орієнтовної вартості... І наткнувся на вираз "Мне добрые люди подогнали блочек управления отопителем от VW B2 (аналог ВАЗ-2109)". Пошукав фото блоку керування пічки від Passat B2 (правда виявилось що простіше знайти фото торпеди), і таки да, схожа. Початковий список питань:1. чи нормально вони взаємозамінні (кількість тросиків, кріплення)?2. чи вистачить довжини стокових тросиків?3. наскільки вона дорожча?4. в кого запитати наявність і актуальну вартість?Загалом, хто знає або зіштовхувався з таким питанням, прошу допомогти мені визначитись з яким з цих двох блоків керування шукати пригод на свою.... Фото сток блоку керування для Високої панелі та фото торпеди VW Passat B2 і кришки блоку керування від неї нижче. Мій бортовик
emigrant-l Опубликовано 22 апреля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 22 апреля, 2014 Хоч в когось якісь ідеї є? До травневих вихідних потрібно визначитись і придбати... Мій бортовик
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти