niiio 0 Опубликовано 28 августа, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 августа, 2013 А передні фари хтось розбирав щоб покрасити вигорівший пластік? Чим клеєли скло? Я веду до того, що після суперклею і дихлоретану фонарі стануть не розборні без болгарки ... Може використати звичайний силікон? Раз в передніх фарах він тримає скло то і задній легенький пластик витримає. Попередньо пройтись антисиліконом (розчинник) для знежирення. В мене скло передніх фар вже 4 роки на силиконі.Axid я вже писав є поліуретановий герметик, але там треба читати деякі не підходять для скла. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Toxa 2108ls 0 Опубликовано 28 августа, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 августа, 2013 А передні фари хтось розбирав щоб покрасити вигорівший пластік? Чим клеєли скло? Я веду до того, що після суперклею і дихлоретану фонарі стануть не розборні без болгарки ... Може використати звичайний силікон? Раз в передніх фарах він тримає скло то і задній легенький пластик витримає. Попередньо пройтись антисиліконом (розчинник) для знежирення. В мене скло передніх фар вже 4 роки на силиконі.С передними фарами все гораздо проще,садил на обычный,черного цвета силикон,тюбик под "пистолет".Держится отлично,там просто пятно контакта гораздо больше чем на задних фонарях. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти