Рост 2 Опубликовано 20 апреля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 апреля, 2013 Добрый день. Очень даже не плохо. А можно и мне контакты чтоб перешили??Це ж у Львові. Якщо майстер погодиться, потрібно буде переслати свою стару обшивку, по якій він робить викройки для нової.Взагалі, він займається пошиттям м'яких меблів. Може простіше когось знайти ближче до себе? Тому що часу піде як мінімум пару тижнів, а то й місяць, поміж інших замовлень.Ну і, щоб не було плутанини, вартість я вказав за пошиття. Вартість матеріалу окремо, тут вже хто чим хоче перешити. В моєму випадку це бітвін (варіант алькантари, тобто, штучної замші) і недешева автомобільна шкіра. Саме автомобільна, тому що вона майже не царапається і відчутно жорсткіша за домашню. Умови експлуатації в автомобілі для сидінь куди екстремальніші за умови експлуатації дивану дома. Хоча, звичайно, в кого яка експлуатація Якщо все рівно цікавить такий варіант, то я запитаю в майстра, як буду забирати решту, чи він зацікавлений в таких замовленнях. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Тирік 0 Опубликовано 21 апреля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 апреля, 2013 Вартість перешивання цієї частинки менше 100 грн. За всі сидіння в околі 1000 набіжить. Зовсім недорого вийшло.Чорт, я за роботу за одну частину брав до 50 і думав що це дорого... (шкірзам, наповнювач - поролон, моя натяжка) ((( Чохол ще на якісь основі, тобто має наповнювач, чи це тільки гола тканина йде на сідушку? Скільки тканини сказав майстер на усі сідушки? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рост 2 Опубликовано 21 апреля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 апреля, 2013 Чорт, я за роботу за одну частину брав до 50 і думав що це дорого... (шкірзам, наповнювач - поролон, моя натяжка) ((( Чохол ще на якісь основі, тобто має наповнювач, чи це тільки гола тканина йде на сідушку? Скільки тканини сказав майстер на усі сідушки?Привіт Франківську!Якщо судити по наведеній фотографії, то видно, що шви морщаться. Особливо помітно на підголовниках і на сидінні. Якщо ж шити так, щоб цього не було, тобто, на всіх стиках потрібен ще один додатковий шов, то робота часу займе більше, буде складнішою, і ціна, відповідно, теж зросте. А наповнювач в моїх є, звичайно, поролон з цупкою підкладовою тканиною, зі збереженням усіх засобів кріплення до сидіння, в які штатні стальні дроти пропихаються.Тканину я брав з запасом, тому що мені ще панелі перешивати і торпедо. Шкіри з куска 4.60 залишилось, так, на око, метрів 2. Скільки пішло бітвіну ще не знаю, залишки заберу, як буду все забирати. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рост 2 Опубликовано 25 апреля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 апреля, 2013 (изменено) Сьогодні збирав сидіння.Уже давно вирішив не ставити з якогось іншого автомобіля, а відреставрувати рідні, дещо їх доопрацювавши. Фактично, усі проблеми пов'язані зі спинкою - впираючись об неї, спина вигинається дугою.Щоб виправити проблему, попросив зварювальника вварити в спинки прутки діаметром 8 мм (на фото вид ззаду).Потім між ними і пружинами, а останні 4 шари поверх пружин, проклав меблевий войлок, товщиною 5 мм. Всього на одну спинку пішло метр погонний войлоку, в 12 шарів.Ну а далі наповнювач і обшивка (фото будуть згодом). Результатом задоволений повністю. Спина не провалюється, сидіти дуже зручно. Изменено 25 апреля, 2013 пользователем Рост Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Лесик 41 Опубликовано 26 апреля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 апреля, 2013 Сьогодні збирав сидіння.Уже давно вирішив не ставити з якогось іншого автомобіля, а відреставрувати рідні, дещо їх доопрацювавши. Фактично, усі проблеми пов'язані зі спинкою - впираючись об неї, спина вигинається дугою.Щоб виправити проблему, попросив зварювальника вварити в спинки прутки діаметром 8 мм (на фото вид ззаду).Потім між ними і пружинами, а останні 4 шари поверх пружин, проклав меблевий войлок, товщиною 5 мм. Всього на одну спинку пішло метр погонний войлоку, в 12 шарів.Ну а далі наповнювач і обшивка (фото будуть згодом). Результатом задоволений повністю. Спина не провалюється, сидіти дуже зручно.а чому б не використати конструкцію як у мерседеса 124. Там йде войлок де пружини, потім поролон, а піля нього щось типу кокосового волосся чи що воно таке)))...отримуємо вміру жорстке та водночас зручне сидіння)...+ дуже гарно тримає форму) БортовичеГ) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рост 2 Опубликовано 26 апреля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 апреля, 2013 а чому б не використати конструкцію як у мерседеса 124. Там йде войлок де пружини, потім поролон, а піля нього щось типу кокосового волосся чи що воно таке)))...отримуємо вміру жорстке та водночас зручне сидіння)...+ дуже гарно тримає форму)Мерседесівське сидіння розбирати не доводилось, взагалі жодне, крім зубильного, не розбирав, тому придумав те, що придумувалось Зрештою, в мене і є, стальна основа, войлок-пружини-войлок (пружини тепер фактично зайві), поролон і обшивка. Кокосів не мав під рукою, звиняйте Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 26 апреля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 апреля, 2013 Вітаю, Рост, навіть не знав що у вас ще є 8-ка Правду кажуть що ВАЗ - то хвороба, яка періодично прогресує Гарна правильна 8-ка виходить, удачі в доробках! Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Лесик 41 Опубликовано 26 апреля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 апреля, 2013 Мерседесівське сидіння розбирати не доводилось, взагалі жодне, крім зубильного, не розбирав, тому придумав те, що придумувалось Зрештою, в мене і є, стальна основа, войлок-пружини-войлок (пружини тепер фактично зайві), поролон і обшивка. Кокосів не мав під рукою, звиняйте та отож))...кокоси зараз дуже дорогі)) БортовичеГ) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рост 2 Опубликовано 29 апреля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 апреля, 2013 Вітаю, Рост, навіть не знав що у вас ще є 8-каПравду кажуть що ВАЗ - то хвороба, яка періодично прогресуєГарна правильна 8-ка виходить, удачі в доробках!Дякую за побажання. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рост 2 Опубликовано 29 апреля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 апреля, 2013 (изменено) Про слюнявчики. В сенсі - бризговики.Будучи в суботу на автобазарі, накопав бризговики, які виділялися з-поміж інших зграбністю і якістю гуми. Приклав до машини, і зрозумів, що це те, що я давно шукав.Отже, бризговики від калини 1118, після незначного обрізання прекрасно стають на 2108. Їх вартість 75 грн.Проба:Сьогодні потратив майже пів дня, зате все стоїть, майже як рідне:Прикладав їх і спереду, теж обіцяють стати не гірше, тільки комплект продавався лише один. Знайду другий, поставлю і на перед.ПС. Треба терміново вихлопну переварити. Я її такою кривою зробив ще до ремонту, коли при відкритих вікнах затягувало вихлопні гази в салон. Правда, не допомагало все рівно. Тепер ззаду все щільно, а труба мозолить очі. Нічого, не все одразу. Изменено 29 апреля, 2013 пользователем Рост Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти