Рост 2 Опубликовано 29 апреля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 апреля, 2013 Вам теж набридли йоршики? Тоді ми ідемо до вас!Коротше, сьогодні був плідний день. Успіхом увінчались пошуки чогось на заміну штатним "йоршикам". Усім відомо, що дверні карти в зубилах ставляться на специфічні пістони-йоршики. Які нормально не тримають. Можна, звичайно, карту додатково на каучуковий герметик садити, ще щось придумати, аж до кардинального прикручування самонарізами.Але це все позаду. Тому що я підібрав людські пістони.Ура, панове!Так вони виглядають. На жаль, панянка, що їх продавала, не знає, від якого це автомобіля, а на коробочці написано GM. Основу їх треба трошки підпиляти, надавши прямокутної форми, щоб воно з трудом входило в паз кріплення штатного пістона, а тоді повернути на 90 градусів. В результаті виходить така штука:Я просто кайфував. Поставив карту поки що на 4 пістони, бо мені ще її знімати для перешивання, а вона навіть на цих чотирьох тримається, не тарахтить - фантастика. От, як зубиловоду мало треба для щастя.Вартість пістонів 5 грн./шт. Тішу себе думкою, що на Мазду 3 вони по 8 грн. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рост 2 Опубликовано 29 апреля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 апреля, 2013 Минулої п'ятниці робив черговий ЧекАп. Клапани, масла, ремні. Заодно нарешті поставив розрізну шестерню. Пару днів поїздив, враження. Коли заводиться на холодну, після пуску можна одразу підсос майже повністю запихати назад, оберти трохи вищі неробочого ходу, не глохне. Їхати можна майже одразу, без будь-яких провалів, притаманних холодному карбюраторному двигуну. Як тільки стрілка температури зрушить з місця, що відповідає 50 градусам, підсос відключається повністю, двигун впевнено тримає неробочий хід, знову ж, жодних провалів. Трохи покращилась тяга внизу, зауважив, що там, де з трудом раніше виїжджав на червертій, зараз їде без напруження. На верху змін якихось явних не помітив. Так що розрізна шестерня навіть на стоковому двигуні - річ зовсім не зайва. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vetal1990 0 Опубликовано 30 апреля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 апреля, 2013 Думаєш, я пам'ятаю, як я там все робив? Я і фотки то ледве в інеті, в старих архівах накопав Здається, там таки були самонарізи, просто їх не помітно.Але зараз стільки різних пістонів є доступні, що це не проблема. Робиш посадочне місце під пістон на планці, в стійці отвір потрібного розміру - і вуаля.Продовжу про подальші муки. Це вже 2008-09 роки."І вас вилікуємо! Усіх вилікуємо!"В тому смислі, що пропав я. Автозвукова хвороба дала рецидив. І розпочалися пошуки правильного звуку.Усі проміжні етапи навіть в фотографіях не збереглися, хіба деякі.Це один з них. Фронтальна система, всі ж знають, що 3-полоска кручє 2-полоски Голова тоді уже була Накамічі 400-й, підсилювач фронту Helix Competition A4, на сабвуфер Precision B2.Під середньочастотні динаміки розпочались серйозні переробки торпедо. На фото одна з них. А потім в остаточному вигляді.Під сабвуфер затіяв грандіозний проект, місяць пиляв фанеру Чем шпаклюете и красите торпеды???У меня низкая торпеда, дизайн устраивает, проблема только в том, что она потрескавшаяся, хотелось бы чем то зашпаклеват и покрасить. Если у вас естьь возможностьь посоветуйте, что и как. так же дела обстоят и с картами дверей Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vetal1990 0 Опубликовано 30 апреля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 апреля, 2013 Думаєш, я пам'ятаю, як я там все робив? Я і фотки то ледве в інеті, в старих архівах накопав Здається, там таки були самонарізи, просто їх не помітно.Але зараз стільки різних пістонів є доступні, що це не проблема. Робиш посадочне місце під пістон на планці, в стійці отвір потрібного розміру - і вуаля.Продовжу про подальші муки. Це вже 2008-09 роки."І вас вилікуємо! Усіх вилікуємо!"В тому смислі, що пропав я. Автозвукова хвороба дала рецидив. І розпочалися пошуки правильного звуку.Усі проміжні етапи навіть в фотографіях не збереглися, хіба деякі.Це один з них. Фронтальна система, всі ж знають, що 3-полоска кручє 2-полоски Голова тоді уже була Накамічі 400-й, підсилювач фронту Helix Competition A4, на сабвуфер Precision B2.Під середньочастотні динаміки розпочались серйозні переробки торпедо. На фото одна з них. А потім в остаточному вигляді.Під сабвуфер затіяв грандіозний проект, місяць пиляв фанеру Чем шпаклюете и красите торпеды???У меня низкая торпеда, дизайн устраивает, проблема только в том, что она потрескавшаяся, хотелось бы чем то зашпаклеват и покрасить. Если у вас естьь возможностьь посоветуйте, что и как. так же дела обстоят и с картами дверей Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рост 2 Опубликовано 30 апреля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 апреля, 2013 Чем шпаклюете и красите торпеды???У меня низкая торпеда, дизайн устраивает, проблема только в том, что она потрескавшаяся, хотелось бы чем то зашпаклеват и покрасить. Если у вас естьь возможностьь посоветуйте, что и как. так же дела обстоят и с картами дверейТа її нічим не зашпатлюєш.Або пошукати по оголошеннях/розборках цілу.Або віддати перешивальщикам і обшити якимось матеріалом (шкірзамінник, шкіра і т.д.).Те ж саме з дверними картами. Вони що, теж потріскались? Це мене дивує, матеріал там дуже міцний.Сьогодні, скориставшись з хорошої погоди, помив вперше після фарбування, і відполірував з воском.Тепер дивитись на машину очам боляче, так блищить Маленька фотосесія. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
nik_on_off 0 Опубликовано 30 апреля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 апреля, 2013 Трохи покращилась тяга внизу, зауважив, що там, де з трудом раніше виїжджав на червертій, зараз їде без напруження. На верху змін якихось явних не помітив.Так що розрізна шестерня навіть на стоковому двигуні - річ зовсім не зайва. "Чим би дитя не бавилось, аби не завагітніло..." ...то ей бежать легче пока торпеды нет... Гатоффь зубилко к смотру, иду на ВЫ... Полагаю 8-го быть во Львове. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рост 2 Опубликовано 30 апреля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 апреля, 2013 "Чим би дитя не бавилось, аби не завагітніло..." ...то ей бежать легче пока торпеды нет... Гатоффь зубилко к смотру, иду на ВЫ... Полагаю 8-го быть во Львове. Ну бачиш, готуюсь, відполірував вже А бігати таки легко на разі, без торпеди Думаю, я в ті дні буду Міші стійки маздаті ліпити, так що заїжджай в гості, уже знаєш куди.Ну і в Кумпелі ми не буле ще, так що буде повід випити бурштинового за перемогу нас над ними Чебурашка як, готова? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
nik_on_off 0 Опубликовано 30 апреля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 апреля, 2013 (изменено) Ну бачиш, готуюсь, відполірував вже А бігати таки легко на разі, без торпеди Думаю, я в ті дні буду Міші стійки маздаті ліпити, так що заїжджай в гості, уже знаєш куди.Ну і в Кумпелі ми не буле ще, так що буде повід випити бурштинового за перемогу нас над ними Чебурашка як, готова? 100% уверен, что настроить можно лучше, но я пока не умею... с летающим роялем не всё путём...А без торпеды я всё прошлое лето катался... таки легче...з.ы. Оставь в покое Мишины стойки и слепи мне карманы... бо я нэ встыгаю... Изменено 30 апреля, 2013 пользователем nik_on_off Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
nik_on_off 0 Опубликовано 17 июня, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 июня, 2013 Ну и жо там новенького? Ростик, выкладывай, не томи... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рост 2 Опубликовано 1 сентября, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 сентября, 2013 Ну и жо там новенького?Ростик, выкладывай, не томи... Новенького... З того, що тебе цікавить, напевно, в першу чергу: сабвуфер розминається, уже басить. З першої спроби став без будь-яких горбів. Скоро віддам підсилювач Михаїлу на операцію зі зміни статі З 2-канальника буде моноблок, заодно і сабсонік прикрутиться, а то нижче 25Гц баламкається, як це саме в ополонці Воно ж ФІ. Та й самому підсилювачу енергії бракує внизу. Та й резистор гучності поміняти треба на 10к, та й буфер доведеться додати для пілсилення сигналу, бо як відібрав на сабвуферний, сумно стало, менше вольта в розмаху.Кумедно, як вісімка намагається трясти машиною. Місцями навіть з деяким успіхом З автомобільного - поміняв передні стійки. Поїздка на відпочинок в Шацьк прискорила смерть старих, я думав, що це на Золочів дороги нема На Золочів прекрасна дорога! Вирішив спробувати замість більштайнівського масла більштайнівське ж газмасло. Стало гірше. В смислі - комфортніше. І тепер машина купи не тримається, в моєму розумінні, кузов собі окремо, а колеса живуть окремо. Стала більш ланосоподібною, а це не моє абсолютно.В поворотах стала гірше триматися за дорогу.Так що зиму, певно, переїжджу, а на весну-літо поставлю назад масло. Цікаво, що на маслі більше трясе на дрібних нерівностях, зате крупні ковтаються практично непомітно. На газмаслі навпаки, на бруківці комфортно, а на великих ямах кидає. Ну, ланос, одним словом.При заміні амо були проінспектовані опори SS20 - все в порядку. Ще рік-два - і їх покупка себе оправдає і матеріально. Це не беручи до уваги прибавку в керованості.Якось так.За літо щільно присів на велосипед, вернув старе захоплення. Уже похудав на 2 дірки в ремені І хоч мий старичок цілком і повністю бойовий, хочу пінарелло А він, зараза, як половина моєї аудіо апаратури коштує, і це в найдешевшій комплектації. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти