Багряная француженка 2108

Рекомендуемые сообщения

Стосовно розпорок передніх стаканів.

Якщо машина не гнила і кузов тримається купи, навряд чи ти відчуєш різницю. Ну але то таке, я про інше. З цими карбюраторними розпорками є проблема. Комусь везе менше, і по розпоці починає дубасити карбюратором, комусь більше, і дістається корпусу фільтра. Тому корпус фільтра я заварив і розпорку зняв від гріха подалі.

А колеса головне, щоб були однакові на одній осі. Якщо ж передня пара відрізняється від задньої, це нічого страшного. Принаймні, так було. А що, в нових Правилах щось змінилось в цьому відношенні?

розпорка мені обішлась в 50 грн (нова) - гріх було не взяти.

Поки що ніякого грохоту не відчув (як і різниці у керуванні) - не торкається ні фільтру, ні карбюратора. Все аккурат проходить поблизу них, не зачіпаючи їх. Дещо, звичайно, довелось перекрутити, але то дрібниці. Правда, ще не до кінця закрутив розпорку (ліву сторону лише на одну гайку - інші 2 буду розточувати), але нічого там не зміниться однозначно. Значить мені дуже повезло?:)

Стосовно колес ти правий - а я чомусь думав, що правила забороняють встановлення різних розмірів. Дякую

• Ответов 23
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

розпорка мені обішлась в 50 грн (нова) - гріх було не взяти.

Поки що ніякого грохоту не відчув (як і різниці у керуванні) - не торкається ні фільтру, ні карбюратора. Все аккурат проходить поблизу них, не зачіпаючи їх. Дещо, звичайно, довелось перекрутити, але то дрібниці. Правда, ще не до кінця закрутив розпорку (ліву сторону лише на одну гайку - інші 2 буду розточувати), але нічого там не зміниться однозначно. Значить мені дуже повезло?:)

Я теж так думав. Поки раз не поліз до карбюратора, а в "баняку" тріщина. Що таке, звідки? Ніщо нічого ж не торкається, нічого не стукає при їзді! А таки по факту торкається і стукає іноді. І цього досить, щоб наробити більших чи менших проблемок.

Ну але може тобі таки дійсно супер повезло і таки дійсно нічого не буде ні об що зачіпати :)

• 2 недели спустя...

Я теж так думав. Поки раз не поліз до карбюратора, а в "баняку" тріщина. Що таке, звідки? Ніщо нічого ж не торкається, нічого не стукає при їзді! А таки по факту торкається і стукає іноді. І цього досить, щоб наробити більших чи менших проблемок.

Ну але може тобі таки дійсно супер повезло і таки дійсно нічого не буде ні об що зачіпати :)

напевно, у тебе дуже кривенький кузов.

У мене зазор в пару сантиметрів:

ИзображениеИзображение

напевно, у тебе дуже кривенький кузов.

У мене зазор в пару сантиметрів:

ИзображениеИзображение

або в тебе дуже правильна розпорка)))...в мене також дістає... Изменено пользователем Лесик

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти