Помогите срастить магнитолу с усилителем

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Но без усилка есть же +. Колонки дольше проживут.

Я же написал, почему может быть как раз наоборот.

Ну да ладно.

• Ответов 28
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Опубликовано

ну как бы там нибыло - я все равно за внешний умзч - так как 10Вт - маловата (если конечно не штатная акустика ино)

Да Рост микродинамика у более мощьного уся отсутствует))) но демпингфактор выше (хотя мы щас в дебри лезем - высоких муз - по факту я оговаривая нашу схему приведенную выше а именно или магнитофыон или мак аудио усь)) )

Так что смело внешний усь! - Я уверен что при нормально отстройке динамики дольше проживут как раз с усем (ВЧ так 100%)

при том бонус при установке усяки - это его фильтра...более корректно можно отстроить

Опубликовано

Всем благодарен, кто откликнулся на мой вопрос) Поскольку хочеться всё таки нормально всё сделать, а не просто вкинуть и сжечь...

Уважаемый Рост, Вам отдельная благодарность за такой подробный и обоснованій ответ.

Тогда мой последний уточняющий вопрос. Насколько я понял, я сменло могу вести все 4 выхода с магнитолы на усилитель кабелем и подключать с этого же усилителя активный сабвуфер через его выход? :blink:

Опубликовано (изменено)

Всем благодарен, кто откликнулся на мой вопрос) Поскольку хочеться всё таки нормально всё сделать, а не просто вкинуть и сжечь...

Уважаемый Рост, Вам отдельная благодарность за такой подробный и обоснованій ответ.

Тогда мой последний уточняющий вопрос. Насколько я понял, я сменло могу вести все 4 выхода с магнитолы на усилитель кабелем и подключать с этого же усилителя активный сабвуфер через его выход? :blink:

На этом усилке возле тюльпанов квадратная фишка, к ней можно напрямую с колонок провода подсоединить. А тюльпанами саб подкинуть

Изображение

Так шо надо такой или аналогичный усь

Изменено пользователем Dem@n
Опубликовано

На этом усилке возле тюльпанов квадратная фишка, к ней можно напрямую с колонок провода подсоединить. А тюльпанами саб подкинуть

Изображение

Так шо надо такой или аналогичный усь

Та не, я имел ввиду следующее.....

post-41701-1365490346.jpg

правильно получиться или нет? :blink:

Опубликовано

Та не, я имел ввиду следующее.....

post-41701-1365490346.jpg

Ща скажут, так я не делал не знаю :rolleyes:
Опубликовано

Саме так. Тільки на головному пристрої не задіювати сабвуферні фільтри на тилові канали, а використовувати фільтри підсилювача/активного сабвуфера.

Також важливо не забути, що коли додаються в систему активні пристрої, землі їх усіх мають бути зведені в одну точку. А то наступне питання буде - як побороти наводки. Тобто, в ту точку, де буде заземлений підсилювач протягнути землю і від активного сабвуфера, і від "голови" теж, від'єднавши ту, що є зараз. Не забути, що живлення - це основа звуку, тому кабелі живлення мають бути достатнього поперечного перерізу. На підсилювач мінімум 16 мм кв, краще більше, землю на "голову" мінімум 4 мм кв. Не забути про головний запобіжник біля акумулятора і про запобіжники при кожному зменшенні перерізу кабеля. Щоб не згоріти ненароком.

Ну і так далі.

По возможности этого лучше избегать. Подключение по высокому напряжению увеличивает искажения, потому что мы добавляем в тракт искажения от оконечников "головы".
Опубликовано (изменено)

Саме так. Тільки на головному пристрої не задіювати сабвуферні фільтри на тилові канали, а використовувати фільтри підсилювача/активного сабвуфера.

Також важливо не забути, що коли додаються в систему активні пристрої, землі їх усіх мають бути зведені в одну точку. А то наступне питання буде - як побороти наводки. Тобто, в ту точку, де буде заземлений підсилювач протягнути землю і від активного сабвуфера, і від "голови" теж, від'єднавши ту, що є зараз. Не забути, що живлення - це основа звуку, тому кабелі живлення мають бути достатнього поперечного перерізу. На підсилювач мінімум 16 мм кв, краще більше, землю на "голову" мінімум 4 мм кв. Не забути про головний запобіжник біля акумулятора і про запобіжники при кожному зменшенні перерізу кабеля. Щоб не згоріти ненароком.

Ну і так далі.

По возможности этого лучше избегать. Подключение по высокому напряжению увеличивает искажения, потому что мы добавляем в тракт искажения от оконечников "головы".

Дякую за чітку відповідь. Біля акумулятора я на відстані 30-40 см встановив запобіжник, який йшов в комплекті кабелів для підключення 4-х канального підсилювача на 60А. З того, що повідомили Ви, на активний сабвуфер я теж маю щось подібне встановити, чи можна буде "+" отримати безпосередньо від підсилювача? (Тобто, чи потрібно вести ще один провід + для активного сабвуфера безпосередньо від акумулятора?)

І ще одне питання.... :pardon: Якщо все жтаки я схочу регулювати сабвуфер безпосередньо магнітолою, тобко один з двох каналів направити безпосередньо на нього, то чи достатньо буде для даного підсилювача лише одного каналук для повного його функціонування? :blink:

Изменено пользователем ske45
Опубликовано

Дякую за чітку відповідь. Біля акумулятора я на відстані 30-40 см встановив запобіжник, який йшов в комплекті кабелів для підключення 4-х канального підсилювача на 60А. З того, що повідомили Ви, на активний сабвуфер я теж маю щось подібне встановити, чи можна буде "+" отримати безпосередньо від підсилювача? (Тобто, чи потрібно вести ще один провід + для активного сабвуфера безпосередньо від акумулятора?)

І ще одне питання.... :pardon: Якщо все жтаки я схочу регулювати сабвуфер безпосередньо магнітолою, тобко один з двох каналів направити безпосередньо на нього, то чи достатньо буде для даного підсилювача лише одного каналук для повного його функціонування? :blink:

Можна на активний сабвуфер живлення взяти від Макаудіо.

Тільки кабелем такого ж перерізу. Якщо меншого, тоді треба через запобіжник.

Можна протягнути одну пару лінійних кабелів на Макаудіо, а перед ним поставити розгалужувачі, про які вже хтось тут в темі писав, щоб завести на всі чотири канали. Тільки тоді не можна буде регулювати окремо гучність фронту-тилу "федером".

А другу пару лінійних завести безпосередньо на сабвуфер.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти