Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

хороший механик ), не хватет только на ней немного машинного масла и нескольких ключей )

В машинном масле как раз я)))) :rolleyes:
  • Ответов 445
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Опубликовано

Соответственно у меня сейчас по очкам

post-16002-1376608890.jpg

Я думаю свои очки ты сможешь отнять от моих(без ошибок),и понять разницу на етот день,Чемпион!

И по поводу оставшихся етапов-планирую их ехать тоже!

На двух етапах(Киев,Тернополь)я показал лучшее время в классе!

И с каждым етапом я еду все лучше и лучше,потому что я работаю над двигателем и трансмиссией,

пока ты тут сидишь и жалуешься на свой мега едущий ротор!

:wacko:

і що ?

можеш їхати хоть 10 етапів, Чемпіон ))) в залік все одно ідуть 5 найкращих.

нема смислу зараз враховувати всі очки з твоїх всіх етапів.

На все етапы я приезжал своим ходом!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И уезжал тоже!!!!!

Нащо оце розказувати :)

У Львів на жосткій сцепці.

В Тернополі на евакуаторі.

Тебе на моем заднем пердаке написать слово *полноценный глушитель*тогда ты успокоишься??????

можеш написати. але від того та труба глушником не стане.

Наращиваете блоки,коленвалы от Ауди,шатуны еще от че то,со степенями 12.5-13,ето стрит??????

СТРІТ. в межах регламенту.

К стати сидел сегодня в боксе,с корешом из Шахтерска по телефону разговаривал,

еще 40сил обнаружили))))))))))))Если честно на драг я понял мы приезжаем по разным причинам,ты-для того что бы выиграть(тебе не важно,поламался я или еду на трех горшках),а я друг приезжаю за временем,и только!

да, я приїжджаю щоб виграти, а смисл тоді взагалі їхати на гонки ?

у всьому спорті всі приїжджають за перемогою. (в формулі-1 наприклад всім пофігу на найшвидший круг - головне стабільність і перше місце).

час на драгу це як бонус.

тому для мене головне перемога і надійність машини. небачу в тому нічого поганого.

No pistons. No valves. No problems.

ET 13.39. Street FWD. Aтмо 1.3.

Опубликовано

:wacko:

і що ?

можеш їхати хоть 10 етапів, Чемпіон ))) в залік все одно ідуть 5 найкращих.

нема смислу зараз враховувати всі очки з твоїх всіх етапів.

Нащо оце розказувати :)

У Львів на жосткій сцепці.

В Тернополі на евакуаторі.

можеш написати. але від того та труба глушником не стане.

СТРІТ. в межах регламенту.

да, я приїжджаю щоб виграти, а смисл тоді взагалі їхати на гонки ?

у всьому спорті всі приїжджають за перемогою. (в формулі-1 наприклад всім пофігу на найшвидший круг - головне стабільність і перше місце).

час на драгу це як бонус.

тому для мене головне перемога і надійність машини. небачу в тому нічого поганого.

Доедешь до Конотопа своим ходом,посмотрим какая у тебя надежная машина!!!
Опубликовано

А теперь только через веса на гонку?Взвесте нашу ниссан микра которая по техпаспорту идет 720кг. или у нее тоже мотор не едет?И можно вопрос? По вашему корса не идет с таким мотором, то как тогда у 888 тоже не было сток мотора с такими параметрами и бутербродами и не чего ездит :) Просто смешно читать такие посты если у вас не поехал ротор зачем цепляться то не так это тоже не так. либо же делаем ставки ставим Бекин мотор в ваз 2108 а такая есть и заезжаем только уже не на сток коробке как сейчас...

Ps не кого не хочу обидеть :)

причому тут ніссан мікра ? про неї взагалі мова не йшла. Їде атлічно - ну прекрасно. Відповідає регламенту і має до 2.0 - тоже атлічно. немаю нічого проти.

в регламенті про вагу не йдеться - має право.

про вагу розмова йде з Бекою, який ніяк не заспокоїться зі своїм "мега" мотором, зато нехоче чути про вагу.

Та якшо їде скоріше - то добре, я не проти.. тільки для чого кричати що мотор "мощнее" )))

В драгу виграє машина в комплексі. а не мотор. мотори пропоную поміряти на стенді :)

а взагалі я вважаю що цей регламент класу СТРІТ то повний ацтой. драг на псевдострітових машинах то є бутафорія. кому то інтересно.. ітак 90% стрітових машин повноцінно нікуда по місту не їздять, і ше й на гонки на евакуаторах приїжджають. машини мають бути тільки ПРО, і ввести мінімальну вагу. наприклад 800 кг (якщо менше то дисквал або догруз.) . і небуде проблем. всі зроблять одну вагу і буде рішати тільки технічна частина машини.

?????? пацанчик!!!

не смеши людей, ты свой интелект уже показал.... :bayan:

учись проигрывать

ти в Кубку України їздиш ?

можна взнати на якій машині ?

тебе все влаштовує в Кубку ?

це взагалі то була моя пропозиція по регламенту на наступний рік.

Есть люди которые строят мотор на одну гонку, ВЫВОЗЯТ машину на один этап и пытаются показать результят, молясь при этом что бы ничего не отпало!

А есть люди которые ездят на все этапы соревнований (а не только те которые рядом с ДОМОМ, где можно попробовая качать свои права), занимают призовые места, набирают очки и по возможности ставят личные рекорды!!!

Даже в королеве гонок Формуле 1 болиды дорабатываются на протяжении всего сезона, в плоть до последней гонки!

Здесь тоже никто не запрещает делать это!

повністю підтримую :good:

Всі доробляють свої машини по ходу сезона, і наша команда в тому числі. Це нормально і завжди так було.

Незнаю що ти мав на увазі нарахунок "качати права", але ми таким не займаємось і не будем займатися навіть в себе вдома.

Опубликовано

причому тут ніссан мікра ? про неї взагалі мова не йшла. Їде атлічно - ну прекрасно. Відповідає регламенту і має до 2.0 - тоже атлічно. немаю нічого проти.

в регламенті про вагу не йдеться - має право.

про вагу розмова йде з Бекою, який ніяк не заспокоїться зі своїм "мега" мотором, зато нехоче чути про вагу.

Та якшо їде скоріше - то добре, я не проти.. тільки для чого кричати що мотор "мощнее" )))

В драгу виграє машина в комплексі. а не мотор. мотори пропоную поміряти на стенді :)

ти в Кубку України їздиш ?

можна взнати на якій машині ?

тебе все влаштовує в Кубку ?

це взагалі то була моя пропозиція по регламенту на наступний рік.

повністю підтримую :good:

Всі доробляють свої машини по ходу сезона, і наша команда в тому числі. Це нормально і завжди так було.

Незнаю що ти мав на увазі нарахунок "качати права", але ми таким не займаємось і не будем займатися навіть в себе вдома.

"Алексей" что ты мелишь?????

приедь в Винницу и посмотрим как ты пройдешь регламент???? и в каком класе будешь ехать со своим ротором???

че ты не приехал????? сцыкотно????

Опубликовано (изменено)

"Алексей" что ты мелишь?????

приедь в Винницу и посмотрим как ты пройдешь регламент???? и в каком класе будешь ехать со своим ротором???

че ты не приехал????? сцыкотно????

дядя ти чого хамиш ? :wacko:

представся для початку.. машину покажи.

У Вінниці ЧУ а не Кубок. І класи там інші. Мені вони неінтересні, трохи вищий рівень змагань. Смислу там їхати 13 сек взагалі нема. Туда треба 10 секундну машину.

на Кубку я був Києві, і директор гонки був Гальчинський, а техком Кулібін - і небуло проблем. пройшли Техком, за мене не переживай.

Изменено пользователем Credo

Опубликовано (изменено)

:blink: Невже Тернопільський етап не довів, що у Бєки мотор потужніший? Всі ж басили яка динаміка у авто на 2-3 передачах? Думаю у стенді потреби немає, результат очевидний.

Вовка, якщо гора (регламент) не йде до Магомета (Вовки) то ти сам знаєш, що робити :rolleyes: , підганяй автівку так як і решта учасників, по максимуму!

Изменено пользователем YuraDOC
Опубликовано

дядя ти чого хамиш ? :wacko:

представся для початку.. машину покажи.

У Вінниці ЧУ а не Кубок. І класи там інші. Мені вони неінтересні, трохи вищий рівень змагань. Смислу там їхати 13 сек взагалі нема. Туда треба 10 секундну машину.

на Кубку я був Києві, і директор гонки був Гальчинський, а техком Кулібін - і небуло проблем. пройшли Техком, за мене не переживай.

я приiду до тебе в львiв и ми познайомимся...бачу ти дуже смiливий тут. до зустрiчi
Опубликовано (изменено)

:blink: Невже Тернопільський етап не довів, що у Бєки мотор потужніший? Всі ж басили яка динаміка у авто на 2-3 передачах? Думаю у стенді потреби немає, результат очевидний.

Бека довів що їде швидше. Тут питань нема.

Але їде машина, а не мотор, невже і ти цього не розумієш. Саня от їздив з пасажиром і результат на 0.5 сек гірше. пасажир 100кг.

Ладно, спорити я більше нехочу.

Як надумаєте на стенд помірятися - свисніть. Я за ))

я приiду до тебе в львiв и ми познайомимся...бачу ти дуже смiливий тут. до зустрiчi

це розцінювати як погрозу ?

097 2422807 дзвони.

Изменено пользователем Credo

Опубликовано

ти хто такий взагалі, що тут рот відкриваєш?

ти взагалі навіть неможеш сказати чому це ми не пройдем в Вінниці? тикни пальцем))))

а нє, то іди помий лице холодною водою... успокоїшся.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти