Рекомендуемые сообщения

в мене наприклад сцеплення взагалі якесь стокове (від пріори помойму диск, корзина хйз) і по ціні було до 700 грн за комплект (корзина, диск, вижимний). в taz-resing купляв (він внятно не сказав що від чого, відать комерційна таємниця :) ). і проїхав гонок більше чим Beka (ще минулого року 3 гонки на ньому їздив), і нічьо не розвалилося поки що, і квотер +- такий же.

У меня машина едет лучше твоего РПД,и ты ето прекрассно знаешь!!!У меня сток сцепление,и сток кпп,у тебя 7 ряд,а в прошлом году ты ехал секунд 16,ето не время вообще,тем более у тебя не сток ротор,а на карбе,и время у меня было лучше всегда,просто третяя передача не включалась,вроди починил,в воскресенье на соревнованиях заедем!!!

Всем участникам УДАЧИ!И доездов!!!

• Ответов 445
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

У меня машина едет лучше твоего РПД,и ты ето прекрассно знаешь!!!У меня сток сцепление,и сток кпп,у тебя 7 ряд,а в прошлом году ты ехал секунд 16,ето не время вообще,тем более у тебя не сток ротор,а на карбе,и время у меня было лучше всегда,просто третяя передача не включалась,вроди починил,в воскресенье на соревнованиях заедем!!!

Всем участникам УДАЧИ!И доездов!!!

от дивний ти :)

чо ти так неадекватно реагуєш ? нафіга писати фігню ?

якщо на то пішло, то я прекрасно знаю що вага в тебе 100 кг легша :) я тобі 2 раза зважити пропонувався. І ще раз пропоную. Бека в тебе реально машина їде за рахунок меншої ваги, а не за рахунок мотора. мотор в тебе на таку вагу неїде. там ще секунду зняти можна.

Їдем на вагу в любий час прямо перед гонкою - я готовий, запросим всіх наших гонщиків і поставив крапку в цьому питанні :)

В нас 2:0 в тернополі, і 2:0 в Києві, єдиний раз ти випадково 2:1 виграв у Львові в серйозний дощ, тупо повезло :)

час лучший ? :) в тебе час кращий випадково буває один раз в гонці і то в якомусь тренувальному заїзді - то ніачьом.

в квалі час покажи хоть раз кращий :pardon:

Тернопіль

http://fau.ua/events/214/

13.68 , в тебе 13.76

Київ

http://udrc.com.ua/images/docs/3etapKybokF...valifikacii.pdf

13.553 а в тебе 13.717

Львів минулий рік:

Изображение

Изображение

в мене 14.44 чистий. в тебе 14.86.

про які 16 секунд мова ? :blink: минулого року без бензонасоса (точніше з насосом продуктивністю 60 літрів якого тупо нехватало нікуда) в Тернополі 14.8, у Львові 14.4. Зараз з нормальним насосом на 100 літрів - 13.5-13.6

а в неділю буде просто ще одна гонка - я небуду тут розписувати хто кого порве бо це тупо, її ще доїхати треба до фініша.

покажеш хороший час - я тебе привітаю, нема проблеми :)

No pistons. No valves. No problems.

ET 13.39. Street FWD. Aтмо 1.3.

якщо на то пішло, то я прекрасно знаю що вага в тебе 100 кг легша :) я тобі 2 раза зважити пропонувався. І ще раз пропоную. Бека в тебе реально машина їде за рахунок меншої ваги, а не за рахунок мотора. мотор в тебе на таку вагу неїде. там ще секунду зняти можна.

Мотор у меня не едет???Веса у меня меньше???

Ну тогда учавствуйте сами,на едущих моторах!!!Удачи!

Собери ХЕ,поставь в Корсу и померяй время!

Я полторы машины проиграл турбо корсе нашей,ну если так уже не едет,то уже и не поедет!

Изменено пользователем Бека

Credo' date='8 August 2013, 13:21' post='1626101']

А если на ротор поставить сток короб какой он результат покажет? :pardon: Просто тогда бы было интересно посмотреть на равный заезд. либо же на корсу как минимум 7-й ряд а не сток как сейчас стоит :)

Изменено пользователем Alebac

Їдем на вагу в любий час прямо перед гонкою - я готовий, запросим всіх наших гонщиків і поставив крапку в цьому питанні :)

В нас 2:0 в тернополі, і 2:0 в Києві, єдиний раз ти випадково 2:1 виграв у Львові в серйозний дощ, тупо повезло :)

час лучший ? :) в тебе час кращий випадково буває один раз в гонці і то в якомусь тренувальному заїзді - то ніачьом.

в квалі час покажи хоть раз кращий :pardon:

Тернопіль

http://fau.ua/events/214/

13.68 , в тебе 13.76

Київ

http://udrc.com.ua/images/docs/3etapKybokF...valifikacii.pdf

13.553 а в тебе 13.717

Львів минулий рік:

Изображение

Изображение

в мене 14.44 чистий. в тебе 14.86.

про які 16 секунд мова ? :blink: минулого року без бензонасоса (точніше з насосом продуктивністю 60 літрів якого тупо нехватало нікуда) в Тернополі 14.8, у Львові 14.4. Зараз з нормальним насосом на 100 літрів - 13.5-13.6

а в неділю буде просто ще одна гонка - я небуду тут розписувати хто кого порве бо це тупо, її ще доїхати треба до фініша.

Слабо верится что восьмерка с роторным мотором весит 1020 кг.!!

Мотор у меня не едет???Веса у меня меньше???

Ну тогда учавствуйте сами,на едущих моторах!!!Удачи!

Собери ХЕ,поставь в Корсу и померяй время!

Я полторы машины проиграл турбо корсе нашей,ну если так уже не едет,то уже и не поедет!

я нерозумію чому ти так буйно реагуєш. ти перший написав що в мене там шось неїде.. мол ацтой, 16 сек.. то нормально ?

я тобі навів аргументи що це трохи нетак.

нерозумію взагалі для чого ти то написав. я тобі про сцеплення коли писав то мав на увазі що в мене наприклад стокова сцепа працює. а в моторі моменту реально не менше чим в тебе. тобто підрозуміваєм що модна піленга точно має працювати.

230-250 нютонів з 4000 .. лінь шукати графіки такого ж мотора. хай в мене буде менше, мені то непринципово, мова йшла взагалі про сцепу. нерозумію чого ти вскипів.

Credo' date='8 August 2013, 13:21' post='1626101']

А если на ротор поставить сток короб какой он результат покажет? :pardon: Просто тогда бы было интересно посмотреть на равный заезд. либо же на корсу как минимум 7-й ряд а не сток как сейчас стоит :)

от кстаті 7 ряд він трохи заважає.. зажато - 2 передача закоротка, 4 тоже. я от пару спеціально з 4.1 на 3.9 поміняв і час покращився.

сюда би 18 ряд попробувати як в опелів (попередній власник роторів таке пробовув, він взагалі 7 ряд щось не уважав як я поняв з його статтей :) ).. але то дороге задоволення міняти ряди. в мене 7 ряд вже років 5.

загалом я згоден попробувати :)

але перед тим машини доведем ще до однакової ваги. заженем на вагу, ставим однакові коробки з однаковими числами і тоді газуєм :))

хотя думаю то простіше на один і той же діностенд просто заїхати.

Слабо верится что восьмерка с роторным мотором весит 1020 кг.!!

по паспорту 900-920. скільки насправді ХЙЗ.

вага корси 735-865.

https://en.wikipedia.org/wiki/Opel_Corsa#Co...E2.80.931993.29

скільки насправді ХЙЗ.

але важили турбо корсу з C20LET з Франківська - 840 кг показала вага. Інформація з Франківська.

Изменено пользователем Credo

No pistons. No valves. No problems.

ET 13.39. Street FWD. Aтмо 1.3.

Ты теперь будешь каждого соперника который поедет лучше тебя взвешивать?

Саню взвесь!Там тоже тонна наверное,так же как и у тебя!!!Твой мотор приравниваеться

к обему 2.8-3.0 атмосферному,еще и на карбах,и легче поршневого в два раза наверное(меньше точно).

У меня низ стоковый вообще,и кпп сток,и сцепление сток.

post-16002-1376045752.jpg

Ты теперь будешь каждого соперника который поедет лучше тебя взвешивать?

Саню взвесь!Там тоже тонна наверное,так же как и у тебя!!!Твой мотор приравниваеться

к обему 2.8-3.0 атмосферному,еще и на карбах,и легче поршневого в два раза наверное(меньше точно).

У меня низ стоковый вообще,и кпп сток,и сцепление сток.

Я свой вес знаю,могу присоедениться к взвешиванию, по поводу веса роторного двигателя то он еше тяжелее 16в.

БЕКА даешь Тернополь!? :dance3:

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти