Рекомендуемые сообщения

Дисковый тормоз растормаживается за счет упругости манжеты. Если при открученном штуцере прокачки проблемного тормоза колесо не растормаживается, то тут только цилиндр виноват. Или же огромный перекос суппорта на направляющих, но он болтаться должен конкретно, ты бы заметил. Кстати, а если вручную затолкать поршень в суппорт, колесо крутится нормально?

Коли відкручую штуцер і спустю чуть тормозухи то колесо провертається легко (хоча ліве легше крутиться), а вручну нажати на поршень важко, хіба коли відкрутити штуцер чи магістраль на ГТЦ то тоді входе легше. А якщо посмикати весь супорт то він трішки шевелиться на направляючих, це трак треба?

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Суппорт на направляющих легкий ход иметь должен, скоба (цифра 3) должна стоять без люфтов и перекосов (крепится двумя болтами на 17).

Клинит скорее всего сам поршень в суппорте (на картинке цифра 2)

Изображение.

Для равномерности торможения передних суппортов стоит убрать схему накрест и сделать параллельно на ГТЦ.

тел. 80681222245 Владимир

Суппорт на направляющих легкий ход иметь должен, скоба (цифра 3) должна стоять без люфтов и перекосов (крепится двумя болтами на 17).

Клинит скорее всего сам поршень в суппорте (на картинке цифра 2)

Изображение.

Для равномерности торможения передних суппортов стоит убрать схему накрест и сделать параллельно на ГТЦ.

Скоба закручено намертво, люфтів немає. Поршень клинити не повинен, бо стоїть новий цилінд і на старому циліндрі була точно така ж фігня, я думав, що поміняю циліндр і приклинювання пройде..., а не тут то було.

r119p.gif

Бортовий журнал

Скоба закручено намертво, люфтів немає. Поршень клинити не повинен, бо стоїть новий цилінд і на старому циліндрі була точно така ж фігня, я думав, що поміняю циліндр і приклинювання пройде..., а не тут то було.

Весело, но что-то, же клинит.

По порядку: №1 - цилиндр (суппорт). № 2- поршень, №3 - скоба, № 6- ладошка. (на фото)

Я правильно понял? Ты поменял цилиндр и поставил в него старый поршень? :wacko:

Если ты уверен в том, что суппорт в порядке остаётся ГТЦ.

Изменено пользователем Cheguevara

тел. 80681222245 Владимир

Весело, но что-то, же клинит.

По порядку: №1 - цилиндр (суппорт). № 2- поршень, №3 - скоба, № 6- ладошка. (на фото)

Я правильно понял? Ты поменял цилиндр и поставил в него старый поршень? :wacko:

Если ты уверен в том, что суппорт в порядке остаётся ГТЦ.

Всім, хто відкликнувся на моє питання, дякую :good: :good: .

Цилінд я міняв взборі, ніяких поршнів я не міняв.

Ти був правий проблема була саме в ГТЦ.

Методом проб дійшов висновку, що не працює ГТЦ, тобто коли натискаєш тормоза то він жидкість давить і поршень виходить як потрібно, але назад не вертався, але цікаво що не вертався тільки в ліве переднє колесо.

Може там резинка розкисла, може щось інше, короче замінив ГТЦ і все пройшло. Тепер колесо крутиться легко навіть після того як розігнав авто до 130 км\год і тормозив приблизно метрів 200. Піднявши колесо на домкрат, воно крутилося без особих зусиль, не дивлячись на те що диск був гарячим від тормозіння. Значить якщо крутиться на гарячу (після тривалого тормозіння), то пісял поїздки в пару кілометрів без нажимання на тормоз воно крутилося ще легше.

Наче проблему я переміг. :yahoo:

r119p.gif

Бортовий журнал

• 2 недели спустя...

регулируй зазор вут, при нагреве шток чуток становиться больше и нажимает на поршень гтц

регулируй зазор вут, при нагреве шток чуток становиться больше и нажимает на поршень гтц

Причина поломки встановлена і виправлена, але все одно дякую за підказку. А шток ВУТа дорегулював так, що тормоза брали майже при самому полу, а ліве переднє не переставало грітись.

Замінив ГТЦ і все як рукою зняло.

r119p.gif

Бортовий журнал

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти