ВОВ@Н 209 Опубликовано 18 сентября, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 сентября, 2013 Сьогодні пішов до машини поставиви все на місце. Появилось світло в салоні на обох плафонах.Все провірив все працює, кожну колодку пропшикав ВД-40. Раніше при вмиканні повороту стрілка вольтметра дригалася майже аж до червоної зони, зараз вони дригається десь на 2 мм а той менше.Зробив фото, на оборотах 900 включені: пічка на максимум, габарити, дальне світло, туманки, обігрів заднього скла, два плафона світла і нажатий педаль тормозів, стрілка відійшла вліво на 4-5 мм. Короче довольний як слон, я такої роботи електрики не пам'ятаю відколи авто у мене. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рост 2 Опубликовано 18 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 сентября, 2013 Біля ЧЯ є дренаж. Прямо між ним і переборкою. Він там зовсім малий і легко забивається. І як тільки він заб'ється, одразу почне заливати ЧЯ дощовою водою. А забивається восени листям воно легко. Якщо дренаж чистий і працює, то проблем з блоком ніяких ніколи нема. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 18 сентября, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 сентября, 2013 (изменено) Біля ЧЯ є дренаж. Прямо між ним і переборкою. Він там зовсім малий і легко забивається.І як тільки він заб'ється, одразу почне заливати ЧЯ дощовою водою. А забивається восени листям воно легко.Якщо дренаж чистий і працює, то проблем з блоком ніяких ніколи нема.Щось я не поняв де той дренаж, про який ти пишеш. В мене вони наче всі чисті. Мене одне смутило, я коли зняв кришку ЧЯ то вона з середини мокра, тобто в конденсаті. От і думаю якщо накрити його чим небудь, то чи не буде того конденсату ще більше. Изменено 18 сентября, 2013 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 18 сентября, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 сентября, 2013 У меня прозрачную крышку блока предохранителей можно поднять вертикально. она ничем не удерживается... крепления по отламывались... А сегодня дождь льёт с самого утра... сезон дождей на носу, да и зима не за горами...кто что посоветует? (ну кроме как сходить на базар к барыгам и за 250 грн купить б/у ЧЯ старого образца)Ось тута знайшов деякі рекомендації по захисту ЧЯ Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
lightstar1411 6 Опубликовано 19 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 сентября, 2013 В общем буду искать новую или б/у но исправную (с наличием всех креплений) крышку блока предохранителей... Вчера прихожу к машине, клеммы на акб набросил, включаю зажигание, (засветилась панель приборов) секунда проходит и всё гаснет. Как будто акб отвалился... Я ключ в замке туда-сюда - всё так-же, - питания нет. После клеммы с акб ещё раз снял и надел, вставляю ключ, включаю зажигание - и о чудо - всё работает! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 19 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 сентября, 2013 Силікон брав звичайний у будівельному магазині за 15 грн тюбик. місяць тому згоріла спіраль дальнього на одній лампочці найтбрейкер, думав спочатку, що запобіжник відійшов, короч кришку ЧЯ не зміг відкрити (тримається добре). вже і дощі лиють і вроді нема проблем... у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 19 сентября, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 сентября, 2013 Силікон брав звичайний у будівельному магазині за 15 грн тюбик. місяць тому згоріла спіраль дальнього на одній лампочці найтбрейкер, думав спочатку, що запобіжник відійшов, короч кришку ЧЯ не зміг відкрити (тримається добре). вже і дощі лиють і вроді нема проблем...Да, жорстко. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 19 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 сентября, 2013 Я садив на силікон половинки блоку (не кришку) і нижню прокладку до кузова. За 4-ри роки ніяких траблів з електрикою, правда ЧЯ купив новий з ножовими запобіжниками. Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рост 2 Опубликовано 19 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 сентября, 2013 Щось я не поняв де той дренаж, про який ти пишеш. В мене вони наче всі чисті. Мене одне смутило, я коли зняв кришку ЧЯ то вона з середини мокра, тобто в конденсаті. От і думаю якщо накрити його чим небудь, то чи не буде того конденсату ще більше.На приєднаному фото стрілочку домалював. Дренаж зовсім маленький, сам не знав, що він там є. А був він в мене зовсім забитий грязюкою.Після того, як прочистив і пильную за ним, все в порядку з ЧЯ, а кришка від нього в мене навіть повністю щільно не закривається, бо фіксатор давно поламався. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 20 сентября, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 сентября, 2013 На приєднаному фото стрілочку домалював. Дренаж зовсім маленький, сам не знав, що він там є. А був він в мене зовсім забитий грязюкою.Після того, як прочистив і пильную за ним, все в порядку з ЧЯ, а кришка від нього в мене навіть повністю щільно не закривається, бо фіксатор давно поламався.Цей дренаж в мене чистий, ф думаю вода попадала через кришку, вона в мене трохи розламана. На вихідних буду клеїти. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти