Проблема з плафоном салону

Рекомендуемые сообщения

Сьогодні пішов до машини поставиви все на місце. Появилось світло в салоні на обох плафонах.

Все провірив все працює, кожну колодку пропшикав ВД-40. Раніше при вмиканні повороту стрілка вольтметра дригалася майже аж до червоної зони, зараз вони дригається десь на 2 мм а той менше.

Зробив фото, на оборотах 900 включені: пічка на максимум, габарити, дальне світло, туманки, обігрів заднього скла, два плафона світла і нажатий педаль тормозів, стрілка відійшла вліво на 4-5 мм.

ИзображениеИзображение

Короче довольний як слон, я такої роботи електрики не пам'ятаю відколи авто у мене.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 20
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Біля ЧЯ є дренаж. Прямо між ним і переборкою. Він там зовсім малий і легко забивається.

І як тільки він заб'ється, одразу почне заливати ЧЯ дощовою водою. А забивається восени листям воно легко.

Якщо дренаж чистий і працює, то проблем з блоком ніяких ніколи нема.

Біля ЧЯ є дренаж. Прямо між ним і переборкою. Він там зовсім малий і легко забивається.

І як тільки він заб'ється, одразу почне заливати ЧЯ дощовою водою. А забивається восени листям воно легко.

Якщо дренаж чистий і працює, то проблем з блоком ніяких ніколи нема.

Щось я не поняв де той дренаж, про який ти пишеш. В мене вони наче всі чисті. Мене одне смутило, я коли зняв кришку ЧЯ то вона з середини мокра, тобто в конденсаті. От і думаю якщо накрити його чим небудь, то чи не буде того конденсату ще більше. Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

У меня прозрачную крышку блока предохранителей можно поднять вертикально. она ничем не удерживается... крепления по отламывались...

А сегодня дождь льёт с самого утра... сезон дождей на носу, да и зима не за горами...

кто что посоветует? (ну кроме как сходить на базар к барыгам и за 250 грн купить б/у ЧЯ старого образца)

Ось тута знайшов деякі рекомендації по захисту ЧЯ

r119p.gif

Бортовий журнал

В общем буду искать новую или б/у но исправную (с наличием всех креплений) крышку блока предохранителей...

Вчера прихожу к машине, клеммы на акб набросил, включаю зажигание, (засветилась панель приборов) секунда проходит и всё гаснет. Как будто акб отвалился... :ph34r:

Я ключ в замке туда-сюда - всё так-же, - питания нет. После клеммы с акб ещё раз снял и надел, вставляю ключ, включаю зажигание - и о чудо - всё работает! :wacko:

Силікон брав звичайний у будівельному магазині за 15 грн тюбик. місяць тому згоріла спіраль дальнього на одній лампочці найтбрейкер, думав спочатку, що запобіжник відійшов, короч кришку ЧЯ не зміг відкрити (тримається добре). вже і дощі лиють і вроді нема проблем...

у нас гарна дорога...........місцями

тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА

Силікон брав звичайний у будівельному магазині за 15 грн тюбик. місяць тому згоріла спіраль дальнього на одній лампочці найтбрейкер, думав спочатку, що запобіжник відійшов, короч кришку ЧЯ не зміг відкрити (тримається добре). вже і дощі лиють і вроді нема проблем...

Да, жорстко.

r119p.gif

Бортовий журнал

Я садив на силікон половинки блоку (не кришку) і нижню прокладку до кузова. За 4-ри роки ніяких траблів з електрикою, правда ЧЯ купив новий з ножовими запобіжниками.

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

Щось я не поняв де той дренаж, про який ти пишеш. В мене вони наче всі чисті. Мене одне смутило, я коли зняв кришку ЧЯ то вона з середини мокра, тобто в конденсаті. От і думаю якщо накрити його чим небудь, то чи не буде того конденсату ще більше.

На приєднаному фото стрілочку домалював. Дренаж зовсім маленький, сам не знав, що він там є. А був він в мене зовсім забитий грязюкою.

Після того, як прочистив і пильную за ним, все в порядку з ЧЯ, а кришка від нього в мене навіть повністю щільно не закривається, бо фіксатор давно поламався.

post-6528-1379618333.jpg

На приєднаному фото стрілочку домалював. Дренаж зовсім маленький, сам не знав, що він там є. А був він в мене зовсім забитий грязюкою.

Після того, як прочистив і пильную за ним, все в порядку з ЧЯ, а кришка від нього в мене навіть повністю щільно не закривається, бо фіксатор давно поламався.

Цей дренаж в мене чистий, ф думаю вода попадала через кришку, вона в мене трохи розламана. На вихідних буду клеїти.

r119p.gif

Бортовий журнал

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти