Брод 7 Опубликовано 7 ноября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 ноября, 2013 (изменено) Жив і не тужив катався на Жигулі 99 з 1998 року. Ніколи не підводила, але захотілось більшого. Заглядав на Скудо, але в один момент покатався на Мастері 2,5 2007 року - ракета!!!І тут сусід сказав, що продає свого Мастерка 1999 рік 2,8 мотор, вантажний - 7000 $. Почав читати про мотор, про авто, про все - Ура... Мені сподобалось. І тут оченята загорілись... Чорнява ВАЗ-21099 продана з першого автобазару за 3000 доларів. Дуже жалію... Це була просто любов.Чуточку підзбирав батько ( адже в мене робота не дає можливості відкласти ) і готовий до купівлі. Йду на оглядини... Прям, як свати... Але тільки заходжу звучить фраза: "Я передумав 10000 мінімум, бо він 3 роки назад за нього відвалив 11700$, а накатав 5000 км. в Україні" ( пробіг в Україні реальний )... Розворот-поворот і пішов додому плюючи в дорогу, думаю не потрібно говорити, що в той час бурмотав собі під ніс...Місяць щоденних переглядів на пару з батьком Авторіа та Автобазару повний нуль. Немає за такі гроші буса!!! Це просто жах.Тут підвернувся калим і опа... Штучка баксиків в кишенці... Піднімаємо планку цін... Тепер можна глядіти ( нагадаю неуважним мотор тільки 2,8 ).Одного дня натикаємось на Ренушку з Житомира. На фото супер... По телефону розказав про плюси і мінуси. Готові їхати на поїзді. Один телефонний дзвінок вбив все, голос з трубки: "Приїдьте через два тижні я на ньому ще роботу маю"... Трррррр.. Стоп машина... Досвідос.... Знайшли у Володимир-Волинському, телефонний дзвінок... Продано... АААА!!! Рятуйте... Просто істерика. Наступає чорна полоса на роботі... Звільняють... Фігня проживем... Пошуки стали ще активніші....Телефонує батько та називає код авто... Вводжу і тут..... ААА!!! Любов... "Телефонуйте" - кажу батькові, в трубку звучить: "Пізно, сину..." і пауза, а в мене в голові вже депреснякові думки, "... уже перетелефонував. 9000$. Коли їдем дивитись і брати?"Телефоную начальнику, щоб відпустив мене на один деньок, однесенький!!! Відпускає, так все супер!!! Бл@, штуки не стає... Де? Га? І тут тато придумує підлий план - надурити маму автомобілістку, адже не охота розказувати про таку солідну ничку ( отут починається кіно :popcorn: ) Потрібно довести, що за мої 4000 доларів + мамина ( позичена ) 1000$ можна купити буса 8+1 в нормальному стані... Нам це вдалось ( хоча, думаю, мама зараз сидить і думає: От, лохи, повелись, що я повірила ), штуцер в кишені.. уууу... Знаєте який найдовший день в році? - 5 листопада, переддень поїздки тягнувся, як вічність. А знаєте, які півдня найдовші в році? - 6 листопада і 350 км шляху, а дорога після останнього знаку: Луцьк 51 км. - це просто жахливо довго... Гоп, приїхали, чекаєм буса..... Де він? Що він? Бл@....Мама і тато замовили каву, а я французький хот-дог на заправці WOG... Приїхав Мастер... Тато залпом каву, я забив чекати хот-дог і ми полетіли... Мама ж залишилась і спокійно допила)))Оглядаєм.... Кузов нормальний... Мотор та коробка працюють супер... Сідаю в буса, а тут... Картопельку садити можна.... ГРЯЗНО!!!!! Оглядаю новий, для мене, салон... На фото є сідуха Пілот... Моя попа та спина казали: Ура!!! А фігушки... Нема... Зняв віддати другу, бо позичив - ми в це не віримо, але.... Комфортно. Купуємо.... Газда говорить: "Хіба через дві годинки, адже потрібно розгрузити" ( торгують на базарі )... АААА!!! Клята істерика.... Добре.... Почекаєм...На що глянути у місті в якому перший раз? Звісно ж, на все. Гуляти-гуляти-гуляти...А, дзуськи, ми з мамою.... А в неї шопінг.... ТК "Луцьк", вбив 2 години. В мами новий гаманець, а в нас з татом по магнітику...Довго очікуваний дзвінок: "Зустрічаємось на WOG"... Мамин Фіатик Скудо 2007 рік ( зубило ) в татових руках по Луцьку пронісся і тут ми на місці... Доручення.... Віддали татову заначку вничку, мої та мамині відкрито.Сідаю за кермо... Йопта... Він здоровезний... Та тупий.... Фігня, ідем...... Від не привички підрізав БуМеВе, так не сильно, реально не сильно... Аварійкою вибачився... Він дальнім поблимав... Чи послав? чи пробачив? - Не знаю. Будем вірити в краще. Тут стелиться зворотня дорога... Тут інше питання виникає: Які півдня найкоротші в році? - Коли їдеш на своїй новій машині))))Спочатку страшно та проблемно обходити на обгін... В порівнянні з Фіатом та Спрінтером тупий... Нічого навчився... Обганяю... Летю!!!!! А щастя.... Балдю..... 350 км. просто минуло на одному диханні. В дорозі автомобільчик отримав назву "Федір", так зветься чоловік, що продав його - дуже він нам трьом сподобався.Заїхав на роботу по дружину... Хочу почути, як бус. У відповідь чую: "То темно, тай не видно"... Йопта... Як серпом по... Нозі.Приїхавши додому одразу заснув, міцним спокійним сном, та навіть проблеми на роботі не переплюнули тої радості, що Федір дома.... У мене дома. Изменено 8 ноября, 2013 пользователем Брод Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Продам стійки 2108 та 2110 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 7 ноября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 ноября, 2013 Маленькая машинка такая))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Gerasim_76 3 Опубликовано 7 ноября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 ноября, 2013 я так понял с учета не снимал, а по доверке?? рисковый ты парень.. это ж не корыто за штуку баксов... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 7 ноября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 ноября, 2013 Поздравляю!!!))) У меня тоже Мастер но 2.5 2004 года и маленький. Большая солидная машина) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Брод 7 Опубликовано 7 ноября, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 ноября, 2013 (изменено) я так понял с учета не снимал, а по доверке?? рисковый ты парень.. это ж не корыто за штуку баксов...Все, буде Ок. В планах за місяць переоформити на себе. Перевірено. Изменено 7 ноября, 2013 пользователем Брод Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Продам стійки 2108 та 2110 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
san4ez 6 Опубликовано 7 ноября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 ноября, 2013 Поздраваляю) Теперь ты тракторист! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Дядя Леша 7 Опубликовано 7 ноября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 ноября, 2013 Історія просто ацька, кіно можна знімать. Сюжет і хеппі -енд. Вітаю, хай служить і не ломаеться Удаление вмятин без покраски, полировка Наша тема - Ремонт вмятин без покраски Контакт - 096 054-54-04 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Брод 7 Опубликовано 7 ноября, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 ноября, 2013 Поздраваляю) Теперь ты тракторист!Дякую... Коли завів мотор, то почув чарівний: рох-рох-рох.... Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Продам стійки 2108 та 2110 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Брод 7 Опубликовано 7 ноября, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 ноября, 2013 Маленькая машинка такая)))Дуже зручна в керуванні. Звісно не Спрінтер, але задоволений. Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Продам стійки 2108 та 2110 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Дядя Леша 7 Опубликовано 7 ноября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 ноября, 2013 форд транзит чем не угодил? за 9 реально 2007 года взять было с новой мордой... Удаление вмятин без покраски, полировка Наша тема - Ремонт вмятин без покраски Контакт - 096 054-54-04 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти