Спинка сидіння Фольца 2 на ВАЗ 2108

Рекомендуемые сообщения

Вобшем така ситуація. Купив я колись сидіння від Фольца 2, наче.

ИзображениеИзображение

На вид нормальні, нігде не протерті, всі регулювання працюють. Переварив кріплення під вазівське, поставив. Так кілька років їздив наче нормально. Останній час почав їздити більше, і поачв помічати, що в мене починає боліти спина, десь від середини і до пояса, таке відчуття що спина наче провалюється в спинку сидіння. Зразу цьому не придава значення. Але якось був пересів на пасажирську і вона на відчуття стала якась краща, удобніша для спини.

Робота в мене майже сидяча (цілий день перед компютером), так, що якусь болячку для спини вже мабуть достав.

Питання в тому чи можна якось поремонтувати спинку сидіння. Я її розбирав то там в середині по периметру каркас, а між ним натягруті якісь прути на пружинках. Я так поняв що ті пружинки за роки розтягнулися і тепер спинка свою ортопедичну функцію не виконує, можливо від цього і біль в спині від тривалої поїздки.

Звичайно є ще варіант поміняти спинки місцями (міняються без проблем) але тоді ручки піднімання/перекидання спинок будуть в середині, в такому положенні буде не зручно відкидати спинку із надвору, щоб пасажир сів на заднє сидіння.

Десь тут на форумі хтось колись показував фотки по ремонту спинки, але як його ремонтувати і як правильно виставляти, щоб спина була рівною незнаю.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Що, ніхто не знає і нічого не підкаже?

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти