Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Ні в якому разі не роби цього! я таке проходив.

Купи єврокліпси і антискрип проклей всі кліпси і двері по колу де карта прилягає.

ПС. В дверках найбільше гримають

1. Обмежувачі відкриття дверей.(замінити і гарно змазати)

2. Склопідйомник.(я поставив Гранат)

3. Тяги замка.

4. Замок (поставив безшумний через сплен в місті між замком і металом дверки і стійки)

5. ЗАВІСИ - дають найбільше шуму (я псіханув і поміняв дверки по одній раз в пів року але якщо дверка жива то можна з самими завісами пошаманити варіантів 3 1. Переварити завіси. 2. Перебити палець(забивають клапан 3. просверлюють завісу і рпиваюють палець до завіси(цей варіант на пальцяє довго роз"яснювати і він не найкращий)))

Опубликовано

А почему бы и нет?у меня на предыдущей машине так крепились карты,и ничего страшного небыло.В гараже где то должен лежать такой боченок.Не знаю где их брали,но они железные были...

Опубликовано

Купи єврокліпси і антискрип проклей всі кліпси і двері по колу де карта прилягає.

якщо я правильно зрозумів Єврокліпси це КАЛІНОкліпси ?
Опубликовано

За єврокліпси питай в Атома. Складаються з двох частин типу "папа"(запихається в дирки дверок) "мама" (кріпиться на карту).

Мінуси болтів:

1. Місце стику болт - дверка ржавіє.

2. Самонирізи постійно відпускаються.

3. Ти позбудешся стуку но не скрипу (може і більше стане)

4. Для розборки дверки часу і лишніх рухів багато.

5. Про зовнішній вигляд я вже мовчу.

Не спіши роби по одній - дві дверки за раз.

Згадав ще один серйозний "звук" в дверці - шток на який чіпляється ручка склопідйомника тарабанить шалено, лікуванню не піддається (хіба що ручку в натяг ставити)

Опубликовано

хочу закрепить обшивку дверей 2109 на саморезы . как на картинке , но поиски таких креплений по интернет магазинам ничего не дали . подскажите где такие купить или у кого . спасибо

Запчасти ВАЗ и ино, инструмент, аксессуары и тюнинг для одноклубников с оптового авторынка "Лоск"
Опубликовано

попроси фото у Jamal_Luka или Mustang-1991

я им привозил комплект (клипсы под саморез со шляпкой + саморез)

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти