Чи можна мені їздити?

Рекомендуемые сообщения

Всім доброго часу доби!

Хотів би з вами проконсультуватись...

Історія така. 21099 2005 року. Зареєстрована не на мене. З 2008 я їздив на основі:

1. Була оформлена довіреність.

2. Через місяць по людях пішли якісь мутні історії (типу по довірці їздити не можна) і був оформлений тимчасовий техпаспотр.

І довірка і тимчасовий техпаспорт були на 5 років і закінчились в середині минулого року. І це діло я замітив декілька днів тому...

Загалом, дехто з друзів мені каже, щоб я не парився, бо тепер нічого такого не потрібно. Типу беру техпаспорт на авто, свої водіїські і все ок.

Так як мені бути? Їздити і не паритись чи звертатись на повторне оформлення тимчасового техпаспорту або довірки? Можна якісь ссилки на пункти закону чи постанови. Які зараз розцінки на це діло?

Попередньо дякую!

Изменено пользователем emigrant-l

Загалом, дехто з друзів мені каже, щоб я не парився, бо тепер нічого такого не потрібно. Типу беру техпаспорт, що на Маму, свої водіїські і все ок.

-

Їздити і не паритись

Твої друзі мають рацію. Ти сам вже відповів на своє питання;)

Всім доброго часу доби!

Хотів би з вами проконсультуватись...

Історія така. 21099 2005 року. Зареєстрована на мою Маму. До 2008 року проїздила менше 5 тисяч. В 2008 я здав на права і з того ж часу їзджу та обслуговую це авто.

На основі чого я їздив:

1. Була оформлена довіреність.

2. Через місяць по людях пішли якісь мутні історії (типу по довірці їздити не можна) і був оформлений тимчасовий техпаспотр.

І довірка і тимчасовий техпаспорт були на 5 років і закінчились в середині минулого року. І це діло я замітив декілька днів тому...

Осінню мене раз зупинили вночі, типу перевірка доків. Але там був якийсь наляканий "починаючий" гаєць, якого його пузатий напарник по ходу послав відточувати "майстерність". Так він в дати не в дивлявся, звірив тільки номер і прізвища.

Признаюсь, що за правовими питаннями не слідкую взагалі. Знайомлюсь тільки з змінами в ПДР.

Загалом, дехто з друзів мені каже, щоб я не парився, бо тепер нічого такого не потрібно. Типу беру техпаспорт, що на Маму, свої водіїські і все ок.

Так як мені бути? Їздити і не паритись чи звертатись на повторне оформлення тимчасового техпаспорту або довірки? Можна якісь ссилки на пункти закону чи постанови. Які зараз розцінки на це діло?

Попередньо дякую!

Пдд 2013 пункт 2.1 водитель должен иметь при себе водительское и регистрационный док на авто то бишь тех паспорт и больше ничего. Доверености и временный тех паспорт уже отменили.

Так что катайся с техпаспортом что на маму и не парся

да не отменили, просто они не нужны для управления. выражайтесь точнее, пожалуйста

МегоЗАЗоКорчестроитель(050)525-41-95

да не отменили, просто они не нужны для управления. выражайтесь точнее, пожалуйста

Ну какая разница суть одна. В старых пдд это было в новых этого нет для меня значит что довереность отменили ка обязаловку для управления авто, а то что распоряжатся по доверке можно так это совсем другая история. Было, теперь нема - отменили)))
  • 2 недели спустя...

ГАИ нынче хотят видеть ваше водительское удостоверение и тех.паспорт , в случае ДТП попросят страховочку в случае отсутствия будет штраф .

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти