emigrant-l 165 Опубликовано 19 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 апреля, 2014 Доброго всім часу доби!21099, висока панель.Сталась в мене неприємність, замітив що при зміні положення повзунка напрямок потоку повітря не змінюється... от сьогодні (тобто вчора) розібрав це чудо інженерної думки і замітив що відламались пласмаски, до яких кріпляться защолками тяги... все зрозуміло - під заміну.Почав "шурфувати" нет на предмет вірної назви та орієнтовної вартості... І наткнувся на вираз "Мне добрые люди подогнали блочек управления отопителем от VW B2 (аналог ВАЗ-2109)". Пошукав фото блоку керування пічки від Passat B2 (правда виявилось що простіше знайти фото торпеди), і таки да, схожа. Початковий список питань:1. чи нормально вони взаємозамінні (кількість тросиків, кріплення)?2. чи вистачить довжини стокових тросиків?3. наскільки вона дорожча?4. в кого запитати наявність і актуальну вартість?Загалом, хто знає або зіштовхувався з таким питанням, прошу допомогти мені визначитись з яким з цих двох блоків керування шукати пригод на свою.... Фото сток блоку керування для Високої панелі та фото торпеди VW Passat B2 і кришки блоку керування від неї нижче. Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 22 апреля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 22 апреля, 2014 Хоч в когось якісь ідеї є? До травневих вихідних потрібно визначитись і придбати... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти